adorjant Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 ööö egyelőre nem látom az összefüggést :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 "...Vagy hamarabb elfárad", így jobb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 hát nem sokkal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 "...Vagy hamarabb elfárad", így jobb? Ennyire lefárasztottunk téged? :-)) Ha kell a napekkenzős link, vaterán rá tucc keresni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Ennyire lefárasztottunk téged? :-)) Ha kell a napekkenzős link, vaterán rá tucc keresni. Dehogyis! AdorjanT kereste az aranyát, én meg mondtam valószínűbb hogy inkább kifárad mintsem megtalálja de nem vette a lapot. Egyébként köszönöm a tegnapelőtti meghívásotok, finom volt a csokis vagy milyen palacsinta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 na akkor most bölcsen hallgatok,hátha nem néz mindenki hülyének :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Kééééésőőőőőő! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 te is csak ilyenkor jössz ide :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Én itt vagyok szinte mindíg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Dehogyis! AdorjanT kereste az aranyát, én meg mondtam valószínűbb hogy inkább kifárad mintsem megtalálja de nem vette a lapot. Egyébként köszönöm a tegnapelőtti meghívásotok, finom volt a csokis vagy milyen palacsinta. nUTELLÁS SöSa csak azt várja, mikor szóljat be egy jót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Jaja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Jaja! :lol: Hogy állnak a projektjeid? Mesélj már vmit, küggyél képet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Állnak. Ugyanúgy néznek ki remélem. Március 15. óta rá se néztem egyre sem. C Rekord átgondolás tárgyát képezte, tovább lett passzolva. Ennyi. Ja, majd elfelejtettem! Kép: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Állnak. Ugyanúgy néznek ki remélem. Március 15. óta rá se néztem egyre sem. C Rekord átgondolás tárgyát képezte, tovább lett passzolva. Ennyi. Ja, majd elfelejtettem! Kép: http://kepfeltoltes.hu/080809/greatshotdea...ltoltes.hu_.jpg :lol: Hol vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Kép: http://kepfeltoltes.hu/080809/greatshotdea...ltoltes.hu_.jpg És ebben amúgy mi a lényeg? Mi képezi a hangsúly tárgyát? Bocs de még nem dobtam be a starter kávémat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Hol vannak? Itt is, ott is. Mindenfele. Szétszórtam őket, mint nyúl a sz@rát. És ebben amúgy mi a lényeg? Mi képezi a hangsúly tárgyát? Bocs de még nem dobtam be a starter kávémat... :lol: Semmi gond. :lol: Ebben az a lényeg, hogy a kép idézést nállad is, meg Endlosnál is linkre vettem. :D Amúgy Endlos kért képet, én meg találomra bedobtam egyet. Semmi köze semmihez, de jól mutat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 én meg találomra bedobtam egyet. Semmi köze semmihez, de jól mutat. :lol: Túl jól is Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 (majdnem írtam valamit,de inkább mégse :lol:) Sanyi,akkor a mantáddal sem történt semmi? mert mintha azt olvastam volna még korábban,hogy az már folyamatban van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Na gyerekek, akkor véglegesen a 16.-17.-ei dátumot kijelölöm, aki szeretne jönni borozgatni Tokajba, szombaton reggel elindulunk, végülis nincs messze, ha nem lesz elég jó, akkor még aznap vissza is tudunk jönni. De ha jó lesz az idő, és a társaság is, akkor szerintem ott alszunk. Vannak ott kiadó szobák olcsón minden ucccasarkon. Kemping is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 (majdnem írtam valamit,de inkább mégse :lol:) Sanyi,akkor a mantáddal sem történt semmi? mert mintha azt olvastam volna még korábban,hogy az már folyamatban van Akkor még úgy volt... Műanyag elemek le lettek gyártva, és megint megállt az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Akkor még úgy volt... Műanyag elemek le lettek gyártva, és megint megállt az egész. Gondolom, az sem 2 Ft volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Lehet nem kell keresnetek egy darabig, nem kizárt hogy bevisznek egy kis időre életveszélyt okozó súlyos testi sértésért. Nem sűrűn fordult még elő, hogy más autójáért valakinek bezúzom a pofáját rendesen de asszem ez nagyon rövid idő alatt be fog következni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Kicsit bővebben?? Most jöttünk haza a nyaralásból.Ismét Észak-magyarországon túráztunk:Miskolc-tapolca,Lillafüred ,Edelény térségében. Szép volt nagyon a táj, a hegyek-völgyek az utak a falvak ,jó volt nagyon. A kocsi is jól muzsikált bár kicsit csörögnek a szelepek,de az lehet a gyengébb benzintől volt. A fék is türhető még,bár kicsit mintha levegős lenne néha úgy érzem. Szükség is volt a fékre, mert olyan kultikus helyeken jártunk mint:Olaszliszka,Kesznyéten. :lol: Azon a környéken a lakosság szempontjából nézve siralmas a helyzet! :lol: ,mi itt a hajdúságban ne szóljunk egy szót sem!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Debreceni cartársak! Egy kis segítséget kérnék,főleg Macksajttól! Két kocsit kellene megnézni nekem,ha tud valaki segíteni: Astra 1 Astra 2 Laci! Ha van egy kis időd,megkérnélek,hogy nézd meg nekem ezeket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Igyekszem megnézni őket J0hnny, de csak ahogy haladok a villanyszereléssel, és jut egy kis szabadidő közben. :lol: Amint megvagyok velük, szólok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts