Endlos Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Pénzhiány miatt elmaradt a szokásos szervízelésem az olajcserén kívül és tudtam is mi várható de mostmár nekiugrok. Így is kaptam a kérdést a rokonságtól, hogy mikor megyek feléjük, majd talán augusztus végén ha összejönnek a hozzávalók. Mackó! Holnap délután megyek Nyíregyházára (igaz nem az enyémmel) és akkor menet közben belépek hozzád, ha ide adod felragasztom én ha hazamentem. Ha 14_00 után taliztok, én is csatlakoznék Sziasztok újak tervezhetünk talit, bár nemsoká lesz a Balatonszemesi, szerintem addig már nemigen lesz. ...ja és úgy néz ki,hogy eladtam az Astrát.....(bár foglalót nem adtak))) :lol: ,tehát nem biztos... Még azt sem tudom mit veszek utána... Nagyon nem jött be a gép? Azt hittem, állat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Ha 14_00 után taliztok, én is csatlakoznék Valamikor azután megyek, nagyjából úgy, mint mikor múltkorában összefutottunk a dohánygyár előtt vagy később. Este 7-re kell Nyíregyre érnem és alkatrész problémám sincs, hogy legyen okom hamarabb menni, tegnap gyorsban rendbe szedtem a drágám, kivételesen kaptam mindent az autósboltban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 hogy én mennyire utálom a pénteket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 hogy én mennyire utálom a pénteket :lol: Miért? Ugyan olyan nap mint a többi. Legalábbis nekem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Hagyd rá, mindíg morog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Miért? Ugyan olyan nap mint a többi. Legalábbis nekem... nálunk elég nyögvenyelősen telik,ráadásul még sok a meló is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Hagyd rá, mindíg morog. :lol: irbrumm brumm brumm :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Hagyd rá, mindíg morog. :lol: Üdv druszám! Ha neki jól esik hát egészségére... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 nálunk elég nyögvenyelősen telik,ráadásul még sok a meló is :lol: Nálunk is de nekünk azért mert nincs sok meló csak a kinlódásból állunk ki. De azért feltalálom magam, laptop + mobilinternet és valahogy eldilizek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Nálunk is de nekünk azért mert nincs sok meló csak a kinlódásból állunk ki. De azért feltalálom magam, laptop + mobilinternet és valahogy eldilizek. aki megteheti :lol: mobilinternet mennyire stabil sebességben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 aki megteheti :lol: mobilinternet mennyire stabil sebességben? Tekintve, hogy nálunk nincs 3G csak EDGE -a 230kb/s-es sebességével ilyesmire -böngészés, levelezés- jó, nekem elég is az az 5GB amit adnak. Amúgy próbáltam már Debrecenben, Dunaújban és Nyíregyházán, nagyon gyors -mint egy komolyabb adsl, ott adja is az átlag 2.5-3mbp/s-es tempót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Tekintve, hogy nálunk nincs 3G csak EDGE -a 230kb/s-es sebességével ilyesmire -böngészés, levelezés- jó, nekem elég is az az 5GB amit adnak. Amúgy próbáltam már Debrecenben, Dunaújban és Nyíregyházán, nagyon gyors -mint egy komolyabb adsl, ott adja is az átlag 2.5-3mbp/s-es tempót. ez egész korrekt melyik szolgáltató,és mennyi a havidíja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 ez egész korrekt melyik szolgáltató,és mennyi a havidíja? Pannónia GSM, havi 5990 píz ha jól emléxek. Amúgy Debrecenben totál mindegy melyik, mindegyiknek van 3G, viszont Vodáék a legolcsóbbak havi 5-ért, fájlcserélőket kerülve pedig korlátlanul veheted igénybe náluk. Részletek a honlapokon találhatók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Örültem a Sanci-val való találkozásnak! Kár, hogy Zoliék nem jöttek végül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Örültem a Sanci-val való találkozásnak! Kár, hogy Zoliék nem jöttek végül. Kár, hogy 5óra felé hívott Sanyiúr, bár nekem is eszembe juthatott volna, hogy mielőtt eljövök a városból felhívjam, hogy végül jön-e, bár annyira összemocskoltam magam, hogy örültem, hogy hazaérhettem ruhát cserélni, mosdani. Meg ugye a joghurt, tejcsi nem szereti a hűtetlenséget. Írnom kéne egy élménybeszámolót, hátha érdekel is valakit :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Kár, hogy 5óra felé hívott Sanyiúr, bár nekem is eszembe juthatott volna, hogy felhívjam... Nem tehetek róla, hogy az erdőben bújkálsz. (nehogy besértődj!) Hol van térerő hol nincs, hívtalak én orrba-szájba de hol kisípolt hol szaggatott a telegrácsod. Mire sikerült elérnem az is megszakadt 2 perc után... Mackó! Én is örültem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Nem tehetek róla, hogy az erdőben bújkálsz. (nehogy besértődj!) Hol van térerő hol nincs, hívtalak én orrba-szájba de hol kisípolt hol szaggatott a telegrácsod. Mire sikerült elérnem az is megszakadt 2 perc után... Opps. Aszittem pedig Martinkán jó a lefedettség. Nem ott lakom, onnan még vagy 8km-re Nagycserén, csak van ott egy srác, aki ukránozik, hoz nekem benyát néha, meg eztazt üzletelgetünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Opps. Aszittem pedig Martinkán jó a lefedettség... Hát nagyon nem! Vagy haldoklófélben van a telód? Épp tegnap adtam el egy pipec megkíméltet olcsó pénzért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Hát nagyon nem! Vagy haldoklófélben van a telód? Épp tegnap adtam el egy pipec megkíméltet olcsó pénzért... Vadiúj 1 hetes telcsi, ütésálló vízálló (lehet, hogy térerőálló is? :-DDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Vadiúj 1 hetes telcsi, ütésálló vízálló -lehet, hogy térerőálló is? Nem kizárt, ezek a mai ketyerék SAR értéke jóval alacsonyabb mint a pl 5 évvel ezelőtt kidobáltaké -azaz a végfokuk jóval érzéketlenebbek, pontosabban érzékenyebbek a jelfeszültség ingadozásra mivel kisebb cellafelbontásra készültek. 10-15 éve hány mobilátjátszó tornyot láttál? Most egymás hegyén-hátán vannak... Anno sok éve a honvédségnél a 6110-es tipusú gumigyártó cég szerkezetével a térkép szerint 38 km-re lévő adótornyot el tudtam érni a susnyás kellős közepéből míg a kopasz cimbora a 3310-ese sík néma volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Na feltettem a matricát, 2-szer levakartam a hátsó ablakot clinnel, jól áttöröltem tisztára de valahogy művészet volt megragasztani a betűket, párat külön-külön tudtam csak a helyére tenni, a "Corsa"-rész körei meg szét is szakadtak -nem tudtam vele mit kezdeni, valami megvághatta a feliratot mert látszik pl a "H"-n is hogy el van vágva meg pár apró kis ragasztós valami is a betűk közt volt. A MOTE ragacsost meg nem tudom hova kerülhetett mert nem találom, francba. :lol: :lol: Na de amit sikerált a helyére tenni az nagyon jól észrevehető, sőt mi több jól is mutat... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Anyum megrottyantott Vitojával egy szukát., aminek vonóhorga volt, én tegnap mégis rendbe hoztam úgy pár óra alatt, hogy nem mondanád meg, hogy karambolozott. A szuka hátulját már nem vállaltam volna be. Huzatás acélsodrony a fa köré+rendszámegyengetés+díszlécegyengetés+lökösmelegítés,egyengetés, meg egy két szépítőmozdulat, és majdnem tökéletes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Nnya, a szabim elintéztem tegnap, aug 18.-tól 24.-ig úgyhogy ott leszek Blitzen, az Ajkaiakkal felveszem a kapcsolatot ha már eltöltök pár napot ott is összefuthatnánk velük, de lényeg a lényeg, hogy gurulok a drágámmal lefele... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Sárguljatok az irígységtől milyen fincsi kapcsit iszok a sárga opelklub debrecen-es bögrémből :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Sárguljatok az irígységtől milyen fincsi kapcsit iszok a sárga opelklub debrecen-es bögrémből :-)) Én meg olyan finomakat ittam a Malév-esemből hogy csak na, de sajnos túl hű volt a cégéhez, elrepült és darabokban ért földet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts