Guest Sanci Elküldve Július16, 2008 Elküldve Július16, 2008 Lökött :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mackosajt Elküldve Július16, 2008 Elküldve Július16, 2008 dicsak mi folyik itt! Üdv a klubban Sanci! más. Volna pár BW-t hirdető matrica. Kinek a hátsó szélvédőjére ragaszthatok?
Lujdzsi Elküldve Július16, 2008 Elküldve Július16, 2008 Nem klubtagok is jelentkezhetnek Mackó?? :lol:
mackosajt Elküldve Július16, 2008 Elküldve Július16, 2008 Nem klubtagok is jelentkezhetnek Mackó?? :lol: natürlich :lol:
Guest Sanci Elküldve Július16, 2008 Elküldve Július16, 2008 dicsak mi folyik itt! Üdv a klubban Sanci! más. Volna pár BW-t hirdető matrica. Kinek a hátsó szélvédőjére ragaszthatok? Köszönöm szépen! Felőlem kitapétázhatod az enyémet de úgy hogy kilássak tőle meg le ne szedje az ablaktörlő, bár az nem sokat mozog mostanság, jobbára a páromét zavarászom. Ha összejön az időpont (meg a rávaló cash és a kormolni való szörp) akkor lehet megyek én is. Persze miután kicseréltem az ékszíjakat, résolaj-visszavezetőket meg egyéb vackot mert ma délután eldobta a generátorét és nuku töltés meg fordulatszám meg jajj mi van abba a mocitérben, szóval középgenerál következik...
adorjant Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 jó reggelt! sanci kollega,ez igazán rossz hír,mondjuk abban a korban van már,amikor ilyenek előjöhetnek... Bw matricát én személy szerint kihagyom,ahogy valószínűleg a talit is.
mackosajt Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 Sanci! Mikor és hol tacepózhatok? illetve a BW-re esetleg össze is lehet társulni, mert úgy olcsóbb. :lol:
Guest Sanci Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 jó reggelt! sanci kollega,ez igazán rossz hír,mondjuk abban a korban van már,amikor ilyenek előjöhetnek... Pénzhiány miatt elmaradt a szokásos szervízelésem az olajcserén kívül és tudtam is mi várható de mostmár nekiugrok. Így is kaptam a kérdést a rokonságtól, hogy mikor megyek feléjük, majd talán augusztus végén ha összejönnek a hozzávalók. Mackó! Holnap délután megyek Nyíregyházára (igaz nem az enyémmel) és akkor menet közben belépek hozzád, ha ide adod felragasztom én ha hazamentem.
mackosajt Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 Sanci! Oksa. Elküldöm a számom privátban, és ha erre jársz, csörögsz. :lol:
Guest Sanci Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 OK! Beírtalak, majd csörgök, megtalállak, tudom hol van.
mélykék76 Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 pízhiány van Mert mindigy csak a bulibulibulibuli, pezsgős vacsorák, külföldi utazások miiiii ? :lol: :lol: :lol: Ej-ej :lol:
adorjant Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 Mert mindigy csak a bulibulibulibuli, pezsgős vacsorák, külföldi utazások miiiii ? :lol: :lol: :lol: Ej-ej :lol: ha az itt felsoroltak közül csak az egyik is megvalósulna,már boldog lennék :lol:
mackosajt Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 OK! Beírtalak, majd csörgök, megtalállak, tudom hol van. ajjaj... :lol:
mélykék76 Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 ha az itt felsoroltak közül csak az egyik is megvalósulna,már boldog lennék :lol: Azért 1szer 1 évben bulizhatnénk 1et közösen nemde ? :lol: :lol:
mackosajt Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 Azért 1szer 1 évben bulizhatnénk 1et közösen nemde ? :lol: :lol: jogos.
Csalán Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 Helló mindenkinek! Új vagyok és miután mélykék felnyitotta a szemem, hogy itt egy debreceni klub is van, igazi debreceni bennszülöttként úgy gondoltam, beköszönök hozzátok! Lesz amúgy valami debreceni (vagy ahhoz közeli) rendezvény mostanában? Üdv
adorjant Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 Azért 1szer 1 évben bulizhatnénk 1et közösen nemde ? :lol: :lol: ésezcsakiskizárólagablitzlehet???
mackosajt Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 hááát. Helloka először is! Te akkor jól bírod a viharokat, ha jól sejtem. :lol:
bomek Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 Hellosztok !!! Szeretnék informálódni hogy van e valakinek eladó vezető oldal felőli biztonságiőv F astrához 5 ajtós 98 as évjáratuhoz patronos vagy a nélkül mert szétcseszödöt :S szétugrot bene vallami :lol: Köszike előre is vagy ha tudtok Debrecenben valami boltot ahol lehet veni vagy valakinek nicns e bontot köszike előre is !!!
mackosajt Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 Tudom neked ajánlani Feri bát a Cora mögött. West Autó. (ott van az autógáz az udvarban)
bomek Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 DE a csatlakozonál ment szét valami rugo szerintem nem a patronal van baj :S
Csalán Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 hááát. Helloka először is! Te akkor jól bírod a viharokat, ha jól sejtem. :lol: Naná, hogy jól bírom. Az autóm is teli van villám-jelekkel... :lol:
mackosajt Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 Naná, hogy jól bírom. Az autóm is teli van villám-jelekkel... :lol: a sok kis körbe zárt villám. :lol:
Recommended Posts