Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Lökött :D :D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
dicsak mi folyik itt!

Üdv a klubban Sanci!

más. Volna pár BW-t hirdető matrica. Kinek a hátsó szélvédőjére ragaszthatok?

Köszönöm szépen!

Felőlem kitapétázhatod az enyémet de úgy hogy kilássak tőle meg le ne szedje az ablaktörlő, bár az nem sokat mozog mostanság, jobbára a páromét zavarászom. Ha összejön az időpont (meg a rávaló cash és a kormolni való szörp) akkor lehet megyek én is. Persze miután kicseréltem az ékszíjakat, résolaj-visszavezetőket meg egyéb vackot mert ma délután eldobta a generátorét és nuku töltés meg fordulatszám meg jajj mi van abba a mocitérben, szóval középgenerál következik...

Elküldve

jó reggelt!

sanci kollega,ez igazán rossz hír,mondjuk abban a korban van már,amikor ilyenek előjöhetnek...

Bw matricát én személy szerint kihagyom,ahogy valószínűleg a talit is.

Elküldve
jó reggelt!

sanci kollega,ez igazán rossz hír,mondjuk abban a korban van már,amikor ilyenek előjöhetnek...

Pénzhiány miatt elmaradt a szokásos szervízelésem az olajcserén kívül és tudtam is mi várható de mostmár nekiugrok. Így is kaptam a kérdést a rokonságtól, hogy mikor megyek feléjük, majd talán augusztus végén ha összejönnek a hozzávalók.

Mackó!

Holnap délután megyek Nyíregyházára (igaz nem az enyémmel) és akkor menet közben belépek hozzád, ha ide adod felragasztom én ha hazamentem.

Elküldve

OK! Beírtalak, majd csörgök, megtalállak, tudom hol van.

Elküldve
Mert mindigy csak a bulibulibulibuli, pezsgős vacsorák, külföldi utazások miiiii ? :lol: :lol: :lol:

Ej-ej :lol:

ha az itt felsoroltak közül csak az egyik is megvalósulna,már boldog lennék :lol:

Elküldve

Helló mindenkinek!

Új vagyok és miután mélykék felnyitotta a szemem, hogy itt egy debreceni klub is van, igazi debreceni bennszülöttként úgy gondoltam, beköszönök hozzátok!

Lesz amúgy valami debreceni (vagy ahhoz közeli) rendezvény mostanában?

Üdv

Elküldve

Hellosztok !!!

Szeretnék informálódni hogy van e valakinek eladó vezető oldal felőli biztonságiőv F astrához 5 ajtós 98 as évjáratuhoz patronos vagy a nélkül mert szétcseszödöt :S szétugrot bene vallami :lol:

Köszike előre is vagy ha tudtok Debrecenben valami boltot ahol lehet veni vagy valakinek nicns e bontot

köszike előre is !!!

Elküldve
hááát. Helloka először is!

Te akkor jól bírod a viharokat, ha jól sejtem. :lol:

Naná, hogy jól bírom. Az autóm is teli van villám-jelekkel... :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.