Guest Sanci Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Lökött :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 dicsak mi folyik itt! Üdv a klubban Sanci! más. Volna pár BW-t hirdető matrica. Kinek a hátsó szélvédőjére ragaszthatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Nem klubtagok is jelentkezhetnek Mackó?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Nem klubtagok is jelentkezhetnek Mackó?? :lol: natürlich :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 dicsak mi folyik itt! Üdv a klubban Sanci! más. Volna pár BW-t hirdető matrica. Kinek a hátsó szélvédőjére ragaszthatok? Köszönöm szépen! Felőlem kitapétázhatod az enyémet de úgy hogy kilássak tőle meg le ne szedje az ablaktörlő, bár az nem sokat mozog mostanság, jobbára a páromét zavarászom. Ha összejön az időpont (meg a rávaló cash és a kormolni való szörp) akkor lehet megyek én is. Persze miután kicseréltem az ékszíjakat, résolaj-visszavezetőket meg egyéb vackot mert ma délután eldobta a generátorét és nuku töltés meg fordulatszám meg jajj mi van abba a mocitérben, szóval középgenerál következik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 jó reggelt! sanci kollega,ez igazán rossz hír,mondjuk abban a korban van már,amikor ilyenek előjöhetnek... Bw matricát én személy szerint kihagyom,ahogy valószínűleg a talit is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Sanci! Mikor és hol tacepózhatok? illetve a BW-re esetleg össze is lehet társulni, mert úgy olcsóbb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 ....ahogy valószínűleg a talit is.... Mén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 jó reggelt! sanci kollega,ez igazán rossz hír,mondjuk abban a korban van már,amikor ilyenek előjöhetnek... Pénzhiány miatt elmaradt a szokásos szervízelésem az olajcserén kívül és tudtam is mi várható de mostmár nekiugrok. Így is kaptam a kérdést a rokonságtól, hogy mikor megyek feléjük, majd talán augusztus végén ha összejönnek a hozzávalók. Mackó! Holnap délután megyek Nyíregyházára (igaz nem az enyémmel) és akkor menet közben belépek hozzád, ha ide adod felragasztom én ha hazamentem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Sanci! Oksa. Elküldöm a számom privátban, és ha erre jársz, csörögsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 OK! Beírtalak, majd csörgök, megtalállak, tudom hol van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Mén? pízhiány van Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 pízhiány van Mert mindigy csak a bulibulibulibuli, pezsgős vacsorák, külföldi utazások miiiii ? :lol: :lol: :lol: Ej-ej :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Mert mindigy csak a bulibulibulibuli, pezsgős vacsorák, külföldi utazások miiiii ? :lol: :lol: :lol: Ej-ej :lol: ha az itt felsoroltak közül csak az egyik is megvalósulna,már boldog lennék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 OK! Beírtalak, majd csörgök, megtalállak, tudom hol van. ajjaj... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 ha az itt felsoroltak közül csak az egyik is megvalósulna,már boldog lennék :lol: Azért 1szer 1 évben bulizhatnénk 1et közösen nemde ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Azért 1szer 1 évben bulizhatnénk 1et közösen nemde ? :lol: :lol: jogos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csalán Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Helló mindenkinek! Új vagyok és miután mélykék felnyitotta a szemem, hogy itt egy debreceni klub is van, igazi debreceni bennszülöttként úgy gondoltam, beköszönök hozzátok! Lesz amúgy valami debreceni (vagy ahhoz közeli) rendezvény mostanában? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Azért 1szer 1 évben bulizhatnénk 1et közösen nemde ? :lol: :lol: ésezcsakiskizárólagablitzlehet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 hááát. Helloka először is! Te akkor jól bírod a viharokat, ha jól sejtem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bomek Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Hellosztok !!! Szeretnék informálódni hogy van e valakinek eladó vezető oldal felőli biztonságiőv F astrához 5 ajtós 98 as évjáratuhoz patronos vagy a nélkül mert szétcseszödöt :S szétugrot bene vallami :lol: Köszike előre is vagy ha tudtok Debrecenben valami boltot ahol lehet veni vagy valakinek nicns e bontot köszike előre is !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Tudom neked ajánlani Feri bát a Cora mögött. West Autó. (ott van az autógáz az udvarban) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bomek Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 DE a csatlakozonál ment szét valami rugo szerintem nem a patronal van baj :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csalán Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 hááát. Helloka először is! Te akkor jól bírod a viharokat, ha jól sejtem. :lol: Naná, hogy jól bírom. Az autóm is teli van villám-jelekkel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Naná, hogy jól bírom. Az autóm is teli van villám-jelekkel... :lol: a sok kis körbe zárt villám. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts