Lujdzsi Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Én is boldog szülinapot kívánok Lalinak és ha már itt tartunk akkor ha jól tévedek holnap meg Mackó pajtás ünnepel. Igaz ő a névnapját ;) De ha nem most tartod Laci akkor én beleülök egy kaktuszba, mert a Lászlók a Péterek és egyéb soknévnapos emberkék köszöntését mindig a rossz napon eszközlöm. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Nem, most nem kell kaktuszba ülj! :rolleyes: És köszönöm így előzetesen is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Sokat és boldogat Mackósajt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Boldog névnapot Laci! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Énis énis MackóLackónapot SöSának: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Köszi mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 ha Andi meglátja IS új autóját.... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Menek Pestre csütörtökön, és 1 hétig ott leszek, meg menekGyőrbe, és Kaposvárra is. Ha vkinek kell vmi onnan, leszámítva egy zsák 100$-ost, szóljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Menek Pestre csütörtökön, és 1 hétig ott leszek, meg menekGyőrbe, és Kaposvárra is. Ha vkinek kell vmi onnan, leszámítva egy zsák 100$-ost, szóljon. Mikor érsz Győrbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Mikor érsz Győrbe? Júli4.-én megyünk oda d.u. 4 felé anyum diplomaosztója lesz, Vitoval menünk, nem opellel, így gazdaságosabb. Ott van pár Kadettos srác, akikkel jó lenne egy talit megbeszélni, de nem tudom, mi lesz belőle, anyámat nem akarom fenntartani ilyen dolgokkal, elég pörgős lesz neki a hétvége. Nekünk meg ugye nm mind1 a 100akárhány km, ami Pest és Győr közt van. Budán aluszkákunk a halászbástya tövében (szoktam mondani, mer jólhangzik :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Júli4.-én megyünk oda d.u. 4 felé anyum diplomaosztója lesz, Vitoval menünk, nem opellel, így gazdaságosabb. Ott van pár Kadettos srác, akikkel jó lenne egy talit megbeszélni, de nem tudom, mi lesz belőle, anyámat nem akarom fenntartani ilyen dolgokkal, elég pörgős lesz neki a hétvége. Nekünk meg ugye nm mind1 a 100akárhány km, ami Pest és Győr közt van. Budán aluszkákunk a halászbástya tövében (szoktam mondani, mer jólhangzik :-)) Este 8-kor szoktunk talizni a kadétosokkal a Nádor kúton. Gondolom nektek az már későn van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Sziasztok! Tudom, hogy nem ide való de a megfelelő topicba is beírtam.Mégis hátha Ti hamarabb segítetek.Oktalanságomnak köszönhetően eltörtem egy ismerősöm C300-as gyári magnójának paneljét. Ha valakinek akadna ilyen tipus akár működésképtelen állapotban is kérem írjon Pü-t Előre is köszönöm ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Sziasztok! ...C300-as gyári magnójának paneljét. Ha valakinek akadna ilyen tipus... Asszem a Csapó vagy Kossuth vagy a Szent Annán (valamelyik a 3 közül) volt valami kis elektronikai boltocska ahol ilyesmiket tényleg hót ócsón lehet kapni. Azt viszont nem tudom, hogy megvan-e még a hely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Asszem a Csapó vagy Kossuth vagy a Szent Annán (valamelyik a 3 közül) volt valami kis elektronikai boltocska ahol ilyesmiket tényleg hót ócsón lehet kapni. Azt viszont nem tudom, hogy megvan-e még a hely. kossuthon a hobbi elektronika,bár ott nem nagyon láttam még ilyesmit,viszont a szent annán,a panelek tövében van ez az általad említett elektronikai bolt,ott minden van tényleg. akár a sajtos stanglit is rákötheted a tévére,csinálnak hozzá átalakítót :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Sziasztok! Tudom, hogy nem ide való de a megfelelő topicba is beírtam.Mégis hátha Ti hamarabb segítetek.Oktalanságomnak köszönhetően eltörtem egy ismerősöm C300-as gyári magnójának paneljét. Ha valakinek akadna ilyen tipus akár működésképtelen állapotban is kérem írjon Pü-t Előre is köszönöm ! Ha nem találsz,nekem van egy eladó hibátlan Blaupunkt CAR 300(6 rugó) .(Philips CAR 400 is 9 rugó). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Köszi a tippeket körülnézek a megadott helyeken! Újat nem naon akarok venni mert tudom hogy bar..mi drága és annyiért már kapok MP3-as fejegységet is. Juteszembe ezeknek a Car 3 és 400-asoknak a csatija hátul egyforma vagy típusonként változik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Szabványos,szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Na heningúr végre a te arcodat is láttam. :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Na heningúr végre a te arcodat is láttam. :-)) Ha megnézed a profilomat, akkor egész nap nézegetheted. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Lujdzsi: köszönöm a zöldkártya tippet, sikerült megcsinálni! BS igazán rendes szerelő :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Ha megnézed a profilomat, akkor egész nap nézegetheted. :rolleyes: ;) A 2 srácod képét használod, én aszittem, lágyabb figura vagy, de élőben aszittem azonnal tisztelgésre kényszerítesz:-)) (mostani oktatóm légierőnél volt őrnagy, aztán eléggé ránkhozza a frászt néha "nem kettővel húzod alá, hanem hárommal" ordítja 345decibellel az arcodba 66évesen. :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 A 2 srácod képét használod, én aszittem, lágyabb figura vagy, de élőben aszittem azonnal tisztelgésre kényszerítesz:-)) Nem az avatarom, hanem a profilomban van egy kép rólam. :lol: Most mé" mondasz ilyent, még a végén elhiszik. :rolleyes: ;) Amúgy tényleg nem vagyok katonás tipus, szarok az alakira, meg a sarkosságra. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 jóóóóóó reggelt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 jóóóóóó reggelt :rolleyes: Nekedis Tomikám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts