szabot Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Elfelejtettem tegnap még annyit, hogy szombat este beszélgettük, hogy az önindítóm kukagyanús, és a hét közepére van beigérve a garos csereművelet.... no aznap este indított utoljára :blink: Most már megyek érte a szakihoz, kicserélték... :) Uh, még jó, hogy nem valami istenhátamögött nem akart beindulni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Az ő képeiből válogattam, de volt olyan ami nekem sem volt, meg szóval nem a teljes, de este felteszem őket, majd, oké :) Mijaz hogy sosem látott képek teeeeeeeeeeee!!!!!! Szerintem a "lesifotókra" gondolt a cartárs! :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2006 Elfelejtettem tegnap még annyit, hogy szombat este beszélgettük, hogy az önindítóm kukagyanús, és a hét közepére van beigérve a garos csereművelet.... no aznap este indított utoljára :blink: Most már megyek érte a szakihoz, kicserélték... Szegénykém, az én autóm is ott hagyott egyzser az éjszaka közepén!Hát akkor nem szerettem annyira!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Nekem anno a Trabihoz négy önindítóm volt. Egy a szekéren, egy a csomagtartóban, egy felújítva a garázsban, és egy aktuális szar. De féltengelyekkel is hasonlóképp áltam, amíg a vacak régimódi villásat használtam. Volt olyan, hogy egy hét alatt 3 pár féltengelyt téptem szét. Ja, véleményeket kérek a titulusomról! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Nekem anno a Trabihoz négy önindítóm volt. Egy a szekéren, egy a csomagtartóban, egy felújítva a garázsban, és egy aktuális szar. De féltengelyekkel is hasonlóképp áltam, amíg a vacak régimódi villásat használtam. Volt olyan, hogy egy hét alatt 3 pár féltengelyt téptem szét. Ja, véleményeket kérek a titulusomról! :blink: Kifelejtetted saját magad.... :) mivel ugye olyan könnyű, hogy saját magad is betolhatod, ha minden kötél szakad. Ja, és nem vagy csavargó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Remélem , Kecskemét felé is "elcsavarogsz" februárban! :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Remélem , Kecskemét felé is "elcsavarogsz" februárban! :lol: :) Ezt vedd biztosra! Már három irányból is le van zsírozva az utam! :) (Budapest, Tatabánya, Debrecen) Szóval minden út Kecskemétre vezet! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Látom sanyi jössz utánunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ember2 Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Gratulálok a beszámolókhoz és a fényképekhez. Talán nem kellett volna a jobb oldalamról (no nem mintha a baloldali különb lenne) megcsinálni azt a képet, mert az elrettentő lehet az élményfotókat megtekintőkre. Meg úgy egyáltalánv is. Nos, el kellene dönteni, hogy legyenek e újabb tagok. Ha igen akkor hogyan. Ugye azt beszéltük Nyuszifűllel , hogy nem kellene erőltetni. A meglévő tagok ajánlásával fogadjunk be új tagokat. Fő az óvatosság! De, azért én felajánlom, hogy a főiskolánk fórumában >>>http://www.mfk.unideb.hu/?page=forum&tid=12<<<, ill. az egyik gépészmérnök hallgatónk által működtetett honlap fórumában >>>http://www.gepeszmernok.atw.hu/<<<, ahova meghívott a honlapot működtető hallgatónk, esetleg közzé tenném, hogy van olyan, hogy MOTE meg annak egy Debreceni csoportja. Nagyon vidám, barátságos, segítőkész, stb. tagokkal. Ahová várják a hasonló kiállású emberkéket. Nos? Mehet? Vagy várjunk még vele? Meg aztán kihez és hova irányítsam az érdeklődőket? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2006 Nos? Mehet? Vagy várjunk még vele? Meg aztán kihez és hova irányítsam az érdeklődőket? :blink: Szerintem mehet! Hamarosan lesz opelklubos mailem, remélem, illetve itt a fórumon is megkereshetnek bennünket.Úgy legalább egyúttal képet is kapnak, hogyan is működünk.Szerintem, de ha van valakinek más ötlete, várom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Gratulálok a beszámolókhoz és a fényképekhez. Talán nem kellett volna a jobb oldalamról (no nem mintha a baloldali különb lenne) megcsinálni azt a képet, mert az elrettentő lehet az élményfotókat megtekintőkre. Meg úgy egyáltalánv is. Nos, el kellene dönteni, hogy legyenek e újabb tagok. Ha igen akkor hogyan. Ugye azt beszéltük Nyuszifűllel , hogy nem kellene erőltetni. A meglévő tagok ajánlásával fogadjunk be új tagokat. Fő az óvatosság! De, azért én felajánlom, hogy a főiskolánk fórumában >>>http://www.mfk.unideb.hu/?page=forum&tid=12<<<, ill. az egyik gépészmérnök hallgatónk által működtetett honlap fórumában >>>http://www.gepeszmernok.atw.hu/<<<, ahova meghívott a honlapot működtető hallgatónk, esetleg közzé tenném, hogy van olyan, hogy MOTE meg annak egy Debreceni csoportja. Nagyon vidám, barátságos, segítőkész, stb. tagokkal. Ahová várják a hasonló kiállású emberkéket. Nos? Mehet? Vagy várjunk még vele? Meg aztán kihez és hova irányítsam az érdeklődőket? :blink: Nagyon örülünk, hogy erre gondolt. Nyugodtan jöjjenek el ide a fórumra, a MOTE honlapokra, vagy invitálja őket egy találkozóra, ami után teljesebb képet kapnak, hogy mi is történik. Megköszönjük, ha segít. Örülünk, hogy kellemes élményei vannak a találkozóról. Az a fénykép meg nagyon jó! Aki rajta szerepel, az is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Nem tudom, feltűnt-e már nektek, de miénk a legnagyobb régó! Legalábbis ami a karakterek számát jelenti, valahogy így: Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január11, 2006 Nem tudom, feltűnt-e már nektek, de miénk a legnagyobb régó! Legalábbis ami a karakterek számát jelenti, valahogy így: Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye :) :) És ez még csak a kezdet:)Főleg ami a tagok számát illeti!És ha a többi régió nem lenne tagokban bővelkedő, magunkhoz vesszük őket is :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Hát, Hevesben már szerveszkedek, hogy ők is összejöjjenek, meg Nógrádban is van egy Calibrás haver, úgyhogy haladjon a többi régió is a maga útján... (Ez most spec. az északi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Láttuk a szervezkedésed, te kis kerítő! :blink: UI: Mailt megkaptad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Láttuk a szervezkedésed, te kis kerítő! :blink: UI: Mailt megkaptad? Megkaptam, le is mentettem egyből! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Megyek ügyintézni.....csak felugrottam.... van remény!!! Hogy ismét teljes szépségben tündököljön!! Van standoxos javító, aki ráadásul allianz partner....a vétkes volt allianzos! Sziasztok....képet csináltam.... majd felrakom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január11, 2006 Láttuk a szervezkedésed, te kis kerítő! :blink: UI: Mailt megkaptad? Én? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Én? Nem, én. Most én boszorkánykodom picit. Mostantól a nevem: Lui pádre! :blink: Mackó, nem mondom, hogy örülök neki, hogy van ilyen festő... Ha nem lett volna a baj, nem is tudnád. Az lenne az igazi öröm. Viszont jó, hogy ilyen gyorsan megoldódni látszik a dolog, és az is jó, hogy beismerte az ipse. Különben várhatnád a nyomozás lezárását... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január11, 2006 Nem, én. Most én boszorkánykodom picit. Mostantól a nevem: Lui pádre! :blink: Azt olvastam én is hogy szervezkedsz! Te...kis csavargó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Azt olvastam én is hogy szervezkedsz! Te...kis csavargó! :blink: Hát igen, nemnagyon van az országnak olyan sarka, ahol ne lenne egy-két jó ismerősöm, de erről én igazán nem tehetek! (vagy igen? :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Sanyi, a viccet ismertem, de azért jó. :blink: Én is raktam fel ma (is) párat a viccek topicba. Ha tetszik, akkor küldök még képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Sanyi, a viccet ismertem, de azért jó. :blink: Én is raktam fel ma (is) párat a viccek topicba. Ha tetszik, akkor küldök még képeket. A viccek topicot nem látom (még). De ami késik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 A viccek topicot nem látom (még). De ami késik... Az utalásod megtörtént, nem? Akkor jelezd a modiknak és beállítanak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Az utalásod megtörtént, nem? Akkor jelezd a modiknak és beállítanak! Nem számít. Ha eddig ráért nekem, akkor most minek kapkodjak? Majd ha megkapják az átutalásról a papírt, akkor bőven ráérnek módosítani a státuszomat. Olyan meg úgysem lehet, amilyet szeretnék... (MOTE-MOMC tag). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts