Sörös Sanyi Elküldve Június17, 2008 Elküldve Június17, 2008 én alapvetően nyugodt vezető vagyok... Hogy is kell ide fetrengve sírva röhögős smile-t linkelni? Mr. Drive fast, pray hard! :D
Guest Sanci Elküldve Június17, 2008 Elküldve Június17, 2008 Hogy is kell ide fetrengve sírva röhögős smile-t linkelni? Mr. Drive fast, pray hard! :D Nekem csak 4v van nem v6. Lehet röhögni... De attól még szeretem, néha még talán jobbam mint a párom. Lomha X17DTL
Sörös Sanyi Elküldve Június17, 2008 Elküldve Június17, 2008 Nyugi Sanci, teljes respekt neked, és a Dezsőnek, és persze vannak olyan helyzetek, amikor csak a lendület hoz ki a szarból. De az előző Hsz. a Kia gyilkos kollégának szólt. :D :D :P (ugatok én, aki csak keresztben tudott előtte menni, mikor karavánban vonultunk Debrecenben ;))
Lujdzsi Elküldve Június17, 2008 Elküldve Június17, 2008 Hali! Na erre varjatok gombot! A kollégámat megbüntette a rendőr mert lassítás nélkül elhaladt a zebránál álló, vagy inkább bámészkodó gyalogos mellett. 10 000 ft a bünti a pontot lealkudva. A sztori sem semmi: Megy a kolléga a belvárosban kényelmesen amikor elé ugrik egy rendőr és kiinti a sorból. Rendőr:"Uram ön nem lassított a zebra előtt és nem engedte át a gyalogost." Sofőr : "De hisz csak ott áll nem is akar átmenni" Rendőr: "Dehogyis nem , kérem zárja le az autót és jöjjön velem!" Ekkor visszasétálnak a még mindig a zebra előtt ácsorgó fazonhoz. Rendőr:" Uram át akar ön haladni a zebrán" Gyalogos:" Igen" Rendőr" Na ugye úgyhogy én most önt feljelentem vagy 10 000ft helyszíni birsággal sújtom" A kollégám azt sem tudta, hogy sírjon a fájdalomtól vagy röhögjön a baromságtól.Na most javítsatok ki, de nem úgy van hogy ezt a szabályt majd csak jövőre vezetik be??? Mert a mostani kresz szerint csak akkor kell elengednem ha lelép a járdáról. Egyébként én már kezdem szoktatni magamat a leendő nagyszerű szabályhoz és ha tehetem lelassítok és átengedem a gyalogost DE!!!!! Az még haggyán hogy a többi autós szidja az anyámat amiért lassítom a forgalmat , meg hogy Erzsike néniék egyesével kelnek át a zebrán de amikor ott állok bőszen gesztikulálva, hogy tessék csak áthaladni elengedem és Ő csak bámul mint a birka , hogy egy autós őt elengedi na akkor már elfogy a cérna. Tisztelt rendőr urak ezek a mai gyalogosok nincsenek hozzászokva ahhoz hogy elengedjék őket! Igaz épp ma olvastam a hírt, hogy a Zsibi előtt a zebrán elütöttek egy kislányt. Na az a környék sem kutya, évek óta szarnak rá, hogy egy kettős útkereszteződésben van egy buszmegálló és ott egy zebra és a piac miatt a sok autó és gyalogos aki be szeretne térni egy jó vásárlásra. És mindez 20 méteren. Tele van a város a nyomkodós gyalogátkelőkkel / aholis a gomb megnyomása után 4 perccel átengedi a lámpa a gyalogost/ de ide még nem tettek. Mellesleg engem és kortársimat még tanítottak GYALOG közlekedni. Tudjátok a Kutyus és Cicus a TV-ben. "Mielőtt lelépsz a járdáról nézz előbb balra majd jobbra és ismét balra s csak ha nem jön autó akkor lépj le" Én bevezetném a gyalogos jogsit is és akinek összegyűlik a 18 pont azt kitiltanám az utcáról. Addig is szidjuk egymás anyukáját és törjük a csontokat és a lökhárítókat.
Korzika Elküldve Június17, 2008 Elküldve Június17, 2008 Sziasztok,bocsi,hogy régen írtam,de sok a munka,kevés a szabadidőm.Ha nem a melóhelyen vagyok ,akkor itthon betonozok, a fürdőszobát és a főzőt újítjuk fel,szóval mindig van valami.Tegnap este 11-ig símítottam a betont. Végre megjött a postán a széldzseki,amit a Central Europe Rally előtti akcióban lehetett regisztráció után megkapni az Opeltől.Fekete színű ,elöl Opel logós.
Guest Sanci Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Nyugi Sanci, teljes respekt neked, és a Dezsőnek, és persze vannak olyan helyzetek, amikor csak a lendület hoz ki a szarból. De az előző Hsz. a Kia gyilkos kollégának szólt. :D :D :P (ugatok én, aki csak keresztben tudott előtte menni, mikor karavánban vonultunk Debrecenben ;)) Tudom és elnézést, ezt is elnéztem. Többfelé figyeltem és "terepszínű piros lámpa volt". Lujdzsi! Ezek már nem azért vannak a bozót mögött, hogy rendet tartsanak hanem díjbeszedők, munkaköri változás. Amúgy valahol sajnálom őket, elvégre is parancsot teljesítenek de önként vállalták.
adorjant Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Hogy is kell ide fetrengve sírva röhögős smile-t linkelni? Mr. Drive fast, pray hard! :D az régen vót,még fijatalkoromba' :D
Guest Sanci Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Lujdzsi! Egy jó sztori: a párommal oda voltunk egy helyen (még jó, hogy nem az enyémmel), jövünk ki a helyről, kapunál kuplung- és fékkel, a kocsi tényleg épphogy gurult. Egyszer csak egy lila folt egy pukkanás kíséretében, a csajszikám (hozzáteszem nem az első esete volt ráadásul ugyanazon a helyen!) tépett ezerrel a járdán a bringával pedig kresz szerint az úton kellett volna mennie ugyanis az kerékpáros járművezetésre alkalmas. (no meg ha elé megy egy biciklis az embernek annak a kerekét lehet látni, na mi nem láttuk pedig szemem a pályán, 4-5 méterre ki lehetett látni mindkét irányba) Persze valaki volt szíves a zsernyákokat kihívni, jelzem korrektül intézkedtek, nem vérzett a szemük ami az esetek java részénél szokott. Na a lényeg, hogy ugyebár a párocskám lett a hibás (pedig a kiscsaj magától vallotta, hogy ő volt a hibás -egy halvány karcolással megúszta -még jó) ezért kapott a babám 2 hónap eltiltást, 50 ezres büntit (amiket fellebbezett és azóta kezdek elszokni az enyémtől me én hajtom a kicsikét) és egy majdnem 148 ezerről szóló szervízszámlát (új mociháztető és lökös, fényszóró felfogató műanyag pöcök plusz munkadíj) amit casco-s lévén 50-ből megúszott viszont volt egy előnye, megújult a Panda eleje (a mocitetőn úgyis le volt verődve a festék). Na és akkor végszóra előjön a nagy kérdés, hogy mire volt jó mindez? A (elnézést) hülyegyerek másnak jelentős kárt okoz és a károsulton még jobban elverik a port. Itt merül fel, hogy mire jó a kresz ha valaki nem tartja be, bomlik a lánc és történnek ilyenek. Ezért fölösleges szigorítani a szabályokat ha nem az kapja a büntetést aki a balesetben a (jobban) vétkes. Nekem ez a véleményem, külső szemmel tekintve de lehet, hogy nincs igazam, legalábbis a kresszel szemben biztos.
Endlos Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Rendőr:" Uram át akar ön haladni a zebrán" Gyalogos:" Igen" Rendőr" Na ugye úgyhogy én most önt feljelentem vagy 10 000ft helyszíni birsággal sújtom" Addig ott várta, mig téged a rendor megállit, és visszasétáltok? Akkor az nagyon át akart menni. :-DDDDDDDD Mellesleg én utálom, ha az autósok siettetnek a zebrán, ha gyalog vagyok, igy inkább elengedem. Ha valaki elenged, akkor az ne türelmetlenkedjen. /más--------- SöSának /más--------- Mackóserúúúúúúúúúúúúúrrrrr opelinfos.de-n ezek vannak:5./6. Stelle: Gemischsystem E = Einzeleinspritzung H = Direkteinspritzung NG = Natural Gas (Erdgas) V = Vergaser Z = Zentraleinspritzung De ebből nem derül ki, hogy kmit jelent az X16XEL kódban az E, és az L Tucc erről vmit?
_Seth_ Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 Debrecenben hol tudnám zöldkártyáztatni a 2 literes kadett gsimet ami papíron 1. 3-as?
mackosajt Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 Addig ott várta, mig téged a rendor megállit, és visszasétáltok? Akkor az nagyon át akart menni. :-DDDDDDDD Mellesleg én utálom, ha az autósok siettetnek a zebrán, ha gyalog vagyok, igy inkább elengedem. Ha valaki elenged, akkor az ne türelmetlenkedjen. /más--------- SöSának /más--------- Mackóserúúúúúúúúúúúúúrrrrr opelinfos.de-n ezek vannak:5./6. Stelle: Gemischsystem E = Einzeleinspritzung H = Direkteinspritzung NG = Natural Gas (Erdgas) V = Vergaser Z = Zentraleinspritzung De ebből nem derül ki, hogy kmit jelent az X16XEL kódban az E, és az L Tucc erről vmit? Visit My Website Seth! küldök egy PÜ-t. Hátha tud segíteni. :rolleyes:
Endlos Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 Visit My Website Seth! küldök egy PÜ-t. Hátha tud segíteni. :rolleyes: Nagyonköszi mackó ezekszerint csökkentett teljesítményű az X16XEL
hening Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 ...De ebből nem derül ki, hogy kmit jelent az X16XEL kódban az E, és az L Tucc erről vmit? X = > 10,5 - 11,5 : 1 (sűrítési viszony) E = Einzeleinspritzung (hengerenkénti befecskendezés) L = niedrige Leistung / Aufladung (ezt nem tudom) Ugyanonnan néztem én is, bár németül nem értek.
Endlos Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 X = > 10,5 - 11,5 : 1 (sűrítési viszony) E = Einzeleinspritzung (hengerenkénti befecskendezés) L = niedrige Leistung / Aufladung (ezt nem tudom) Ugyanonnan néztem én is, bár németül nem értek. minimális teljesítmény, feltöltés /más--------- Voltunk a tócóskerti mekibe, és eszembe jutott, milyen rég voltunk itt opelosok. Így utólag visszagondolni jó a régi szép időkre :rolleyes:
adorjant Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 endlos mit forgatsz már megint a fejedben? :rolleyes:
Lujdzsi Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 (edited) Debrecenben hol tudnám zöldkártyáztatni a 2 literes kadett gsimet ami papíron 1. 3-as? ***** Sándor Debrecen ******* utca. tel szám pü-ben megy. Én hozzá szoktam vinni a vasat, Ha beszélsz vele és elmondod mit szeretnél szerintem tud segíteni. Módosítva Június24, 2008 : Sörös Sanyi Nevet, címet töröltem, menjen az is pü-ben. Ki tudja, lehet, valaki nem jószándékal olvasgat, jó embereknek meg nem akarunk rosszat ;)
Endlos Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 endlos mit forgatsz már megint a fejedben? ;) Az agyamat próbálom, de nem akar elfordulni. :rolleyes: Lujdzsi aszittem, neked 1.6Si mocid van már nem a motorkódja
Lujdzsi Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Az agyamat próbálom, de nem akar elfordulni. :rolleyes: Lujdzsi aszittem, neked 1.6Si mocid van már nem a motorkódja Valóban nekem 1.6 si a verda és C16SE a kód de ha valaki autószerelő és van diagnosztikai gépe és engedélye, hogy zöldkártyát adjon ki akkor annak nagyon mindegy hogy a hozzá bevitt autó 1.6-os vagy 2.0-ás vagy egyéb. És a fentebb megemlített problémára Sanyi tud orvosságot. Legalábbis remélem ;) S.S. Köszi a moderálást nagyon igazad van. Csak annyira akartam segíteni hogy nem figyeltem oda. ;)
Guest Sanci Elküldve Június25, 2008 Elküldve Június25, 2008 Valóban nekem 1.6 si a verda és C16SE a kód de ha valaki autószerelő és van diagnosztikai gépe és engedélye, hogy zöldkártyát adjon ki akkor annak nagyon mindegy hogy a hozzá bevitt autó 1.6-os vagy 2.0-ás vagy egyéb. És a fentebb megemlített problémára Sanyi tud orvosságot. Legalábbis remélem ;) S.S. Köszi a moderálást nagyon igazad van. Csak annyira akartam segíteni hogy nem figyeltem oda. :rolleyes: Ez olyan, hogy az enyémnek anno rommá tört a 2-es henger himbája és jobb híján egy 1.8-as benzines Vectrát mért be a koma (az enyém ugyebár dízel), ne kelljen még egyszer visszamenni újra csinálni az egészet.
Sörös Sanyi Elküldve Június25, 2008 Elküldve Június25, 2008 S.S. Köszi a moderálást nagyon igazad van. Csak annyira akartam segíteni hogy nem figyeltem oda. :rolleyes: Nincs mit, és nem gond. ;) De gondoltam védjük a fickót a sunyi gazemberektől. Egyébként boldogságos boldogot Corsikának!!!!!! ;)
mackosajt Elküldve Június25, 2008 Elküldve Június25, 2008 Egyébként boldogságos boldogot Corsikának!!!!!! ;) dettó :rolleyes:
Guest Sanci Elküldve Június25, 2008 Elküldve Június25, 2008 Egyébként boldogságos boldogot Corsikának!!!!!! :rolleyes: Csatlakozom!
Korzika Elküldve Június25, 2008 Elküldve Június25, 2008 Köszi! :lol: Nagykorú lettem!!! :rolleyes: ;) ;) Tegnap hátsó dobot cseréltünk a kocsin,nem volt egyszerű.Még a gyári volt fenn 9 éves GM gyártmány(nem semmi). Ennek megfelelően össze is volt rohadva nem gyengén.Mikor levettük a dobot róla ,beindítottam......hát mit mondjak gyönyörű hangja volt,könyörögtem a szerelő havernek ,hogy hagyjuk így,pótoljuk csak egy csővel a dobot.(nem hagyta).
adorjant Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 kicsit megkésve,mi is Boldog Születésnapot kívánunk Corsika! :rolleyes:
Recommended Posts