Endlos Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Fürdőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőnyuszi Corsika remélem, nem gondolod, hogy a rendezvény zártkörű lesz. Most megy a TVben a Sóstói állatpark, az is iszoinyat érdekes, szal lesz programunk egész napra. Nagyon szép jegesmedvét lehet alulról nézni, meg fóka pofoncsap a farkával, meg ienek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Mi a mi ill. a holnapi program a tali szempontjából? Lesz valmi belőle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 minket anyámék várnak ebédre, szóval ez a veterános dolog kilőve. :D sajnos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 eddig okés. itt is folytathatjuk a sima csevegést. :D Vagy beszéljük meg telefonon, pü-ben megadom a számom, vagy Te a tiedet. De amúgy 10 körül már ott tudok lenni. Beszélhetünk fixet is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Mi a mi ill. a holnapi program a tali szempontjából? Lesz valmi belőle? Hát mindenki maga dönti el, hogy lesz-e, mi megyünk, és még 1-2-3 autó, de a programok megvárnak, és jól fogjuk érezni magunkat, akármennyien leszünk. Szerintem eső esetére is van tervünk. Bár nagyon messze lakókat lebeszélném róla, mivel még nem volt közülünk senki, így nem tudjuk, milyen, de ha teljesen szar is, akkor is ott van még a Sósstói strand, és az állatpark. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 jóóóóó reggelt! autóm akár az új :D el is felejtettem korábban mondani,hogy túlvagyok a 35.000km-en :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 jóóóóó reggelt! autóm akár az új :D el is felejtettem korábban mondani,hogy túlvagyok a 35.000km-en :D Most gratulálnunk kellene? :P Én jobban örülnék, ha nem kellene napi 100km-t levezetnem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Most gratulálnunk kellene? :D Én jobban örülnék, ha nem kellene napi 100km-t levezetnem Ünneprontó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Most gratulálnunk kellene? :D Én jobban örülnék, ha nem kellene napi 100km-t levezetnem néha én is unok már vezetni,de azért gondoltam megemlékezem erről a szép km-óra állásról :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Haliday evribodri! Jelzem csak ideig-óráig van netem, 100 megából nem sokra futja. Jó volt a Sóstói csobbanás, ki is merített mint az aksit a rajtahagyott fényszóró. Annyit azért hozzátennék, hogy több valakire számoltam létszám tekintetében -elsősorban a közelben lakók szempontjából de aki inkább otthon mered a hűvösben az jól teszi- na de így is el voltunk mint a valami a valahol. Endlosnak mondanám: amit kérdezett, négyzetméterenként 2500-3500 közt van cakkompúder használatra készen, le kell alkudni belőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Haliday evribodri! Jelzem csak ideig-óráig van netem, 100 megából nem sokra futja. Jó volt a Sóstói csobbanás, ki is merített mint az aksit a rajtahagyott fényszóró. Annyit azért hozzátennék, hogy több valakire számoltam létszám tekintetében -elsősorban a közelben lakók szempontjából de aki inkább otthon mered a hűvösben az jól teszi- na de így is el voltunk mint a valami a valahol. Endlosnak mondanám: amit kérdezett, négyzetméterenként 2500-3500 közt van cakkompúder használatra készen, le kell alkudni belőle... Én egy 50-est szántam erre a 100m2-re, úgyhogy asszem akárhogyan is alkudnám, ezt meg sem tudnánk közelíteni. Ez így jóval drágább, mint a beton. 60ezer körül kihoznak egy teherautóval egy olyan mennyiséget, ami elég lenne. Csak ugye azt nem tudják ide behozni. (keverőautó az árban nem vagyok tuti, régebben érdeklődtem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Én egy 50-est szántam erre a 100m2-re, úgyhogy asszem akárhogyan is alkudnám, ezt meg sem tudnánk közelíteni. Ez így jóval drágább, mint a beton. 60ezer körül kihoznak egy teherautóval egy olyan mennyiséget, ami elég lenne. Csak ugye azt nem tudják ide behozni. (keverőautó az árban nem vagyok tuti, régebben érdeklődtem) Ahogy gondolod barátom, tied a döntés joga. Erre mondjuk mi, hogy "Fekete arany". Sajnos ilyenek az árak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Láttam ma egy F astrát a Kishegyesi úton Opelclub-os rendszámtábla kerettel, sötét bordó-fekete fényezéssel, szépen spoilerezve, akárkié is gratulálok hozzá, nagyon szép verda. ha nem siettem volna, megkértem volna, hogy forduljunk be a tesco parkolóba egy pár fényképet elkattintani. . . majd legközelebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 el is felejtettem korábban mondani,hogy túlvagyok a 35.000km-en :D És az autód? :P Sziasztok Opelesek! Gondoltam bekukkantok már egy picit ezen a gyönyörű pénteki napon. :D Nyuszi, ha valami édes, az rossz nem lehet. Amúgy biztos beleért a tésztába a kisujjad. ;) Ámberek, ki szeret horgászni, főzni, sátorozni? (Szponzorált igényfelmérést olvashattak. Válaszokat nem csak db-i emberektől várok, mert akár több napos taliról is lehet szó.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Sziasztok Opelesek! Gondoltam bekukkantok már egy picit ezen a gyönyörű pénteki napon. :D Így csütörtökön. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 :D (mellesleg lehet Tomi holnaptól szabin lesz, ezért ez neki már péntek. :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 És az autód? :D Sziasztok Opelesek! Gondoltam bekukkantok már egy picit ezen a gyönyörű pénteki napon. :D Nyuszi, ha valami édes, az rossz nem lehet. Amúgy biztos beleért a tésztába a kisujjad. :P Ámberek, ki szeret horgászni, főzni, sátorozni? (Szponzorált igényfelmérést olvashattak. Válaszokat nem csak db-i emberektől várok, mert akár több napos taliról is lehet szó.) Hát esetleg adhatnál egy időpontjavaslatot, tokaj hegyaljával egybekötött borozgatós tali lenne? Vagy esetleg Tiszatavi ladikozás, kacsavadászat mellékesen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Én máshová gondoltam, de az legyen meglepi akkor, amikor fix dolgokat tudok. Sem időpontot, sem árat nem tudok, csak annyit, hogy szervezem és hogy igyekszem occsóból kihozni. :D Meg hogy pecára szükség lehet. :P Ha más nem sört lógatni a vízbe hűtés céljából. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 :D (mellesleg lehet Tomi holnaptól szabin lesz, ezért ez neki már péntek. :D ) Jól beszélsz! Megvolt a szabi és a horgászat. Az áldozatok: 2db 2kg-os afrikai harcsa, 1db 3kg-os afrikai harcsa, 2db 1.5kg körüli ponty, 1db 70dkg ponty, 1db 2kg-os ponty és néhány kárász. A nagyobb harcsát hazavittem, megsütöttük, megettük. Most tervezzük a következő vérengzést. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Szép napot mindenkinek! Mackó! A megfelelő topicban írtam neked valamit azE85 témában ! Tomi gratulálok a szép zsákmányhoz, bár az a 70 dekás pontyocska talán mérethatár alatti lehetett de ahogy mondani szokták"Nincs az a kicsi ponty amit némi taposással ne lehetne 30 centisre nyújtani" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Jól beszélsz! Megvolt a szabi és a horgászat. Az áldozatok: 2db 2kg-os afrikai harcsa, 1db 3kg-os afrikai harcsa, 2db 1.5kg körüli ponty, 1db 70dkg ponty, 1db 2kg-os ponty és néhány kárász. A nagyobb harcsát hazavittem, megsütöttük, megettük. Most tervezzük a következő vérengzést. :D Nagyon vadállatok vagytok. De ugye nem egyedül fogtad ezeket? Mondd, hogy neked jutott a sörhűtés, és a fél grammos kárász. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 de unom már ezt a munkát amit most csinálunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 de unom már ezt a munkát amit most csinálunk :D Mit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Tomi gratulálok a szép zsákmányhoz, bár az a 70 dekás pontyocska talán mérethatár alatti lehetett de ahogy mondani szokták"Nincs az a kicsi ponty amit némi taposással ne lehetne 30 centisre nyújtani" :D Az a ponty ment is vissza, de akkor is megfogtam! :D A ponty az ponty. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Nagyon vadállatok vagytok. De ugye nem egyedül fogtad ezeket? Mondd, hogy neked jutott a sörhűtés, és a fél grammos kárász. Ezt mind én fogtam. Haverok kb ugyanennyit. Na jó, kicsit kevesebbet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts