Endlos Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Na ja! Nekem is volt már kocsmáros barátnőm! B) Tudtok egy olyan embnerkét, aki jártas az opel alkatrészek kompatibilitásában? Eljött a döntés ideje, hogy bekerüljen-e a Frontera futómű-rendszere a kadétba. Nagyon sürgős lenne, mert hétfőig döntenem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Ha Kadett, meg extrém, akkor mindenképp Kojak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 morgen B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Ha Kadett, meg extrém, akkor mindenképp Kojak! Kojakúr elrejtőzött mostanság. Hol tudom megnézni az újabb mocik paramétereit? Pl.: X16XEL érdekelne, lóerő, nyomték, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Kojakúr elrejtőzött mostanság. Hol tudom megnézni az újabb mocik paramétereit? Pl.: X16XEL érdekelne, lóerő, nyomték, stb. kiindulásnak ezt szoktam használni,néha nem részletes,de a legtöbb adat jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 kiindulásnak ezt szoktam használni,néha nem részletes,de a legtöbb adat jó. Köszi, ez egy jó oldal, de hova írod a motorkódot? Zudod volt kadettnek is az a táblázat, amin fel voltak sorolva a valaha belerakott mocik kódjai, és a hozzájuk tartozó összes műszaki paraméter /más--------Mik vannak B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Köszi, ez egy jó oldal, de hova írod a motorkódot? Zudod volt kadettnek is az a táblázat, amin fel voltak sorolva a valaha belerakott mocik kódjai, és a hozzájuk tartozó összes műszaki paraméter hát szépen kibogarászod az f astrát B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 hát szépen kibogarászod az f astrát B) Akor szerinted abban van. Motorkódot nemír. /más-------Hát megtörtem. Feladtam a Kedett-Frontera projektet. (Kadettera, vagy Frontett?) Fránya japán alvázas gyártás. De fellélegeztem, mert van egy jobb megoldás. Bilstein gyárt direkt ilyen utcai-terepre való gázos B6-os telót, és az nagyon jól fogja tartani nekem a frontot egy SKF H0-s illesztésű csapágykészlettel, és megúszom kb 60ból. Most hívtam fel a Motorion-t a 4db. telót szállítják nekem postán ingyen kb 37 ezer pézér. Nem hiszem el, hogy én meg tavalyelőtt a szar olajos LIP-et 12-ért vettem előre darabját. Csak a tornyot kell megerősítenem picit hozzá. Nade köv projekt, hogy veszek egy Frobnterát, lepuculom azt a ronda magas szöletes kocsiszekrényt róla, és finom kerekded alacsony felépítményt varázsolok rá szénszálas epoxigyantából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Vedd meg az én X 16 XEL Motoros astrám és megtudod millyen(101) lóerős és nyomatékosMeg milyen hangos(ki van lyukadva a hátsó dobom).Én meg veszek egy C14 NZ-t.(A jelenlegi benzinárak mellett! B) B) :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 http://www.opel-infos.de Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 http://www.opel-infos.de Na végre vki. Kösszépen MAckóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vedd meg az én X 16 XEL Motoros astrám és megtudod millyen(101) lóerős és nyomatékosMeg milyen hangos(ki van lyukadva a hátsó dobom).Én meg veszek egy C14 NZ-t.(A jelenlegi benzinárak mellett! B) B) :D ) Ezt most komolyan mondod? És van már kinézve moci? Igazából ezeknek örülnék nagyon: C16XE 80kw Z16XER 85kw Z16LEL 110kw Z16LET 132kw Z16LER 141kw De a tied is jobb, mint a mostani enyém. Úgyhogy ha kitalálsz egy árat, akkor fontolóra veszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Valószínű,hogy visszatérek a C Corsához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Valószínű,hogy visszatérek a C Corsához. "nem jött be" az f astra? vagy inkább c corsa után nem ülnél régebbi konstrukcióba? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 ez nem igaz!!!! olyan vacsorákat csinál hogy csak naaaaaaa Meg sütit is finomat süt! Az asszonyék háza mögött van egy halastó... ;) 5méter az udvartól, van kis kapu a kertben azt cső ottvagy kb... ;) Nah szabot, mitszólsz? ;) Tudni kell csajozni :D B) B) Ember, nagyot nőttél a szememben! Mikor mutatsz be bennünket? Na jó, botot is viszünk... :lol: Na ja! Nekem is volt már kocsmáros barátnőm! :P Azon csodálkoznánk, ha nem lett volna. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Azt azért hozzátenném, hogy a drága apám a nagy kínkeservesen beszerzett gázolaj készletemet nullára dézsmálta ezért nem rugaszkodok hosszabb távra. A 200 literes hordómból jó esetben 1-2 decit se igen tudnék kicsurgatni... Inkább vegyél neki sört. Az olcsóbb és vezetni sem vezet utána. B) Hétvégén sikerült kicsit verekednem és az ellenfelem (szó szerinti) KO-val győzőtt. Ennek nyomaként van egy 10 centis seb a fejemen, pár centire a halántékomtól. Tanulság: ne köteledj a ruhaszárító vasrúdjával. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Inkább vegyél neki sört. Az olcsóbb és vezetni sem vezet utána. B) Hétvégén sikerült kicsit verekednem és az ellenfelem (szó szerinti) KO-val győzőtt. Ennek nyomaként van egy 10 centis seb a fejemen, pár centire a halántékomtól. Tanulság: ne köteledj a ruhaszárító vasrúdjával. B) Na annak aztán mindegy ha fullra töltöm házi pálinkával is. Reggel 2 felessel meg egy sörrel kezd + kávé és már ugrik is a mocijára (ami tulajdonképp az enyém csak nem használom -ebből értetődik, hogy nincs rajta biztosítás sem) jogosítvány és egyéb nélkül ezért van majdnem minden lakat alatt ami az enyém csak sajnos nem csak kulccsal nyílik... Valaki nem akar aszfaltot venni? Kapubejáró, stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május20, 2008 Hétvégén sikerült kicsit verekednem és az ellenfelem (szó szerinti) KO-val győzőtt. B) B) mi történt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május20, 2008 ... Valaki nem akar aszfaltot venni? Kapubejáró, stb... gondolkodom rajta B) itt a cégnél mindig kibicsaklik a bokám a macskakövön Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 gondolkodom rajta B) itt a cégnél mindig kibicsaklik a bokám a macskakövön Nekem meg kéne a fizum mert a márciusi óta csak kiadásom volt, bevétel nulla és huszadikát írunk ha jól tudom. Valami talit szerveztek mostanában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Majd később még leszek, rendbe vágom a RoadStar-t és húzom a gyufát hazafele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Valószínű,hogy visszatérek a C Corsához. Hát pont ma láttam az opeltuningban egy szép grafitszürke F-Sedant, tudnék vele mit kezdeni, nade ugye a kadettot el kéne adni előtte, 3 autó már luxus lenne. Ilyen áron már vehecc jó B-Corsa-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 láttátok azokat a viharfelhőket? tisztára, mint a twisterben. . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2008 láttátok azokat a viharfelhőket? tisztára, mint a twisterben. . . nekem a Függetlenség napja című film jutott eszembe, felettem egy nagy körben nagy feketeség, távolabb a "tányér" szélén meg a fehér ég. És ráadásul mezítlábas papaucsban esőben szaladni nem vicces B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 ja-ja, és a nagy feketeség olyan gyorsan mozgott, mintha tényleg egy álcázott űrhajó lenne B) készülhetünk az invázióra, és mindenki tanuljon meg F18-ast vezetni, mert sose lehet tudni, mikor lesz szükség idegenírtó-pótpilótákra B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 És ráadásul mezítlábas papaucsban esőben szaladni nem vicces B) :D pedig nevettél közben B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts