nyuszifül Elküldve Május7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2008 De akkor ez mit jelent? az ajándékra céloztam, a sárgára. mert ott is olyan gyorsan kocsiba vágtad, hogy a többiek meg sem látták Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 az ajándékra céloztam, a sárgára. mert ott is olyan gyorsan kocsiba vágtad, hogy a többiek meg sem látták pedig a fél társaság üvöltött utána,de úgy elszaladt,mint egy leopárd :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2008 pedig a fél társaság üvöltött utána,de úgy elszaladt,mint egy leopárd :sowwy: pedig hiúúz akart lenni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 az ajándékra céloztam, a sárgára. mert ott is olyan gyorsan kocsiba vágtad, hogy a többiek meg sem látták Húne mán. Lassan esett le. A kis sárga bögre, hát én azóta be is fogtam kappucsínózniiiiiiiii Hát nem nagyon szeretném most lefotózni, meg idfe feltenni, ha nemgáz, aszittem, a többiek is kaptak. Amúgy meg a CD tartót fantasztikus ötletnek tartottam, az mindenkinek hasznos, még a "kerekfejűeknek" (nemkockáknak) is :-)) /más ---- Ja mellesleg régen a Pávián hang jobban ment, csak azért akartam egy nagymacska hangját megtanulni, mert az vagányabb, mint a pávián. :-)) (egyébként megköszöntem az ajándékokat? csak mert néha elfelejtem az illemet, ezért előre is elnézést mindenkitől, pl. amikor nem köszönök, meg iesmi, csak nyomom a hülyeséget) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Az a hiúz még most is kísért álmomban... :sowwy: Nyuszi!Elküldöd nekem a képeket,amiket csináltál?Kiváncsi vagyok rájuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május8, 2008 Az a hiúz még most is kísért álmomban... :sowwy: Nyuszi!Elküldöd nekem a képeket,amiket csináltál?Kiváncsi vagyok rájuk :lol: Hát ha Tamás megsegít :lol: elküldöm akkor neked is, illetve a weblapra kikerül, feltáve ha nem jelezte senki, hogy nem szeretne kint lenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Mondtam gyömbinek ezt az érdekes dolgot, aztán elmagyarázta, hogy amikor átadtad a bögrét elvileg elrohantam (nem is szoktam szaladgálni) ti meg kiabáltatok utánam, de nem hallottam. hümmm. Kezd kivilágosodni a dolog. Talán egy söröcske lement már akkor nem? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2008 Mondtam gyömbinek ezt az érdekes dolgot, aztán elmagyarázta, hogy amikor átadtad a bögrét elvileg elrohantam (nem is szoktam szaladgálni) ti meg kiabáltatok utánam, de nem hallottam. hümmm. Kezd kivilágosodni a dolog. Talán egy söröcske lement már akkor nem? B) meglehet B) és még a nap is sütött jó erővel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 "elmegyünk gyömbivel a műsorra,de a sörömre vigyázzatok" B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 meglehet B) és még a nap is sütött jó erővel B) Nagyon várom már a képeket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Hamarosan alapjárati moci és AGR-takarítás-(lezárás) elé néz a kocsikám úgy látom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Hamarosan alapjárati moci és AGR-takarítás-(lezárás) elé néz a kocsikám úgy látom. mijazaz AGR? alapjárati Grrrrrrrrrr? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Boccsánat a kimaradásomért, újra köztetek ! B) Bár ugyse hiányoztam, ah de mindegy, nem szabadultok tőlem :D ;) Széép estét B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Szeva,arc! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Boccsánat a kimaradásomért, újra köztetek ! :D Bár ugyse hiányoztam, ah de mindegy, nem szabadultok tőlem ;) :lol: Széép estét B) szeva! úgy látom megjött az én emberem ;) véletlenül nem vagy otthon java programozásban? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 mijazaz AGR? alapjárati Grrrrrrrrrr? hát a pávián jobb vóóóóttttt B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 üdvözletem azoknak,akik most nincsenek itt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május14, 2008 üdvözletem azoknak,akik most nincsenek itt B) de ráér valaki B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 de ráér valaki B) :D akkor még ráértem.mostmár csak félig B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 hát a pávián jobb vóóóóttttt B) B) :D Télleg nemtom, miaz, annyiszor hallottam már pedig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Boccsánat a kimaradásomért, újra köztetek ! B) Nem kellene hajnal 2-ig L2-ni! B) (ki beszél...) Nyuszi, jöhetnek a képek meg a cikk az msn-es e-mail címemre és már rakom is az oldalra. Lassan lépek melóból. Úgy döntöttünk kollegákkal, hogy korán végzünk és megvallatjuk a helyik tavacskát potyka ügyben. Majd holnap beszámolok. Addig is üdv mindenkinek! (Coder, este Queen Ant!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Nem kellene hajnal 2-ig L2-ni! :P (ki beszél...) Nyuszi, jöhetnek a képek meg a cikk az msn-es e-mail címemre és már rakom is az oldalra. Lassan lépek melóból. Úgy döntöttünk kollegákkal, hogy korán végzünk és megvallatjuk a helyik tavacskát potyka ügyben. Majd holnap beszámolok. Addig is üdv mindenkinek! (Coder, este Queen Ant!) Milyen 2? :D Nekem 4 volt! B) ;) :P ;) :lol: Olyan jól tudsz bosst választani ember B) ;) Nah de ottleszek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 szeva! úgy látom megjött az én emberem ;) véletlenül nem vagy otthon java programozásban? B) Hááát belekóstoltam, de nekem annyira nem jött be. Bár akkor még nemis voltam annyira oop szemléletű. Irtam pár egyszerübb fájlt, még mobilra is s60as SDKval B) De csak alapokba mentem bele, meg picit appletek meg jsp. De annyira nem, meg nem most, de mi érdekelne? Hátha.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Hááát belekóstoltam, de nekem annyira nem jött be. Bár akkor még nemis voltam annyira oop szemléletű. Irtam pár egyszerübb fájlt, még mobilra is s60as SDKval B) De csak alapokba mentem bele, meg picit appletek meg jsp. De annyira nem, meg nem most, de mi érdekelne? Hátha.. :D írtam egy privit B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május16, 2008 De jó lenne saját időbeosztás szerint élni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts