nyuszifül Elküldve Május4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május4, 2008 te meg írtad, hogy nem tudsz jönni. Más meg korábban írta, akkor miről van szó? Nem értem, de nem is akarom. ezt most én sem :sowwy: és én sem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 ....egy új debreceni klubtagot egy metálkék(vagy zöld)+narancs f astrával.... Akinek be kelle tudnia lépie a fórumba, mert nem látok semmi akadályt. Vagy te pakoltad át másik csoportba ? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Akinek be kelle tudnia lépie a fórumba, mert nem látok semmi akadályt. Vagy te pakoltad át másik csoportba ? :sowwy: én ahogy kérdeztem, ő elvileg az opelclub.hu-ra akart regelni, ide még nem. De majd Gepárdtól elkérem az elérhetőségét, vagy ha te tudod, add meg, és megkeresem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Szerintem ő lenne az : http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=5838 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Szerintem ő lenne az : http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=5838 na, akkor félre értettük egymást a sráccal. Ezek alapján már meg tudom keresni. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Ma kaptam egy levelet, amiben arról érdeklődnek mikor lesz a II. Debreceni Opeltalálkozó :sowwy: Jövő hét vége? :lol: Remélem mindenkinek jól telt az a pár nap. Nekem egész jól sikerült. Volt benne főzés, horgászat, alvás. Minden, csak munka nem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május5, 2008 Jövő hét vége? :lol: Remélem mindenkinek jól telt az a pár nap. Nekem egész jól sikerült. Volt benne főzés, horgászat, alvás. Minden, csak munka nem. :lol: :sowwy: :lol: gondolod lenne hely bárhol is? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 :sowwy: :lol: gondolod lenne hely bárhol is? :lol: Tokajba van elég nagy parkoló :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 meg döntenem is kellett, hogy vagy újfalu, vagy vadkert. :lol: nem mi vagyunk a fontosabbak? :sowwy: számítógépguruk! javában ki tud jól programozni? ill ha valaki jártas adatszerkezetek és algoritmusok témakörben...az visítson :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 :lol: nem mi vagyunk a fontosabbak? :sowwy: Ha én tudtam volna, akkor javasoltam volna, hogy tegyük át egy héttel későbbre a Bújfalut. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Ha én tudtam volna, akkor javasoltam volna, hogy tegyük át egy héttel későbbre a Bújfalut. szerintem a dátummal nem volt semmi gond Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május6, 2008 Meg sem mutatjátok mit kaptatok tőlem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Meg sem mutatjátok mit kaptatok tőlem? én az élménybeszámolós írásomhoz gondoltam csatolni a képet :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május6, 2008 én az élménybeszámolós írásomhoz gondoltam csatolni a képet :sowwy: ahaaaaaaaaaaaaam, jól van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 szerintem a dátummal nem volt semmi gond Jaj, hagyjuk már! Mackó vadkertre ment, ti Újfalura, én meg maradtam a seggemen. Ennyi. A környéketeken nyáron még sokmindent össze lehet hozni, de sok régi ismerős lehet, hogy csak Vadkertre megy el idén, akikkel talán Mackó is szívesen találkozott volna. Ráadásul ez volt az évnyitó, ahol egy vezetőségi tagnak azért illik ottlenni, mert gondolom azért volt egy kis vezetőségi megbeszélés is. Részemről ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 :lol: nem mi vagyunk a fontosabbak? :sowwy: ... Ráadásul ez volt az évnyitó, ahol egy vezetőségi tagnak azért illik ottlenni, mert gondolom azért volt egy kis vezetőségi megbeszélés is. Részemről ennyi. ez az egyik, a másik, meg, hogy nélkülünk nem lett volna HF dobálás, nem találkoztam volna Rolival és Zoy-al. Ti itt vagytok helyben, elvileg bármikor összefuthatunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május6, 2008 Akkor legyen ez a végszó mki részéről, mert a "jó" hangulat további fennmaradása érdekében nem fejtem ki a véleményemet, holott mindenkihez lenne1-2 keresetlen szavam. Ha egy mód van rá keressetek új témát magatoknak!Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Itt a pont:Béke,szeretet,testvériség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Vagy csak szimplán kuss. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május6, 2008 képzeljétek ma megtanultam derékszögben parkolni, ha tundék rajzolni, lerajzolnám, de nem tudok, és ráadásul életemben nem y-oztam még annyit mint ma. :sowwy: a délelőtt egy rutinóra volt nekem, rutinossá is váltam :lol: azaz többet arra nem megyek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Inkább olvassátok el ezt!Kik vagyunk,honnan jöttünk valójában és mi a feladatunk,próbáljuk meg ennek fényében élni életünk! magyarok eredete hamisított történelmünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Mindenki! E hét péntek szombat vasárnap Dunaújvárosi Kadettklub találkozó.Minden érdeklődőt szívesen látunk,főleg a környéken élőknek kötelező a megjelenés :sowwy: Ha érdekel valakit,írjon,vagy látogasson el a kadettklub oldalra! Csáó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 A kuss, és a szeretet ellenére én is hadd mondjak vmit. Én poénnak értelmeztem Adorjanti szólását. Segítsetek már keresem a szabotúr honlapján a Nyuszi által készített képeket, de nem találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2008 A kuss, és a szeretet ellenére én is hadd mondjak vmit. Én poénnak értelmeztem Adorjanti szólását. Segítsetek már keresem a szabotúr honlapján a Nyuszi által készített képeket, de nem találtam. még nem raktam fel :sowwy: bocsi, mert cikket írok róla, és még nem fejeztem be, de este akkor átadom Tominak a képeket, hogy feltehesse.Berlináéval együtt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Meg sem mutatjátok mit kaptatok tőlem? De akkor ez mit jelent? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts