nyuszifül Elküldve Január9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2006 Na, ezt most nagyon gyorsan magyarázd meg! Vagy csak én nem értem? :blink: :) :) Csak ugyebár a köztudottan jó :lol: rábeszélőképességem hatásának fényes bizonyítéka, hogy Sanyi akár még az általa legjobban utált ételt is megenné... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Na, ezt most nagyon gyorsan magyarázd meg! Vagy csak én nem értem? :blink: Húúú, ez annyira nem publikus, hogy nagyon nem! Majd a következő talin elmesélem, esetleg majd Nyuszifül rendesen körbeírja neked, de jó kis sztori! :) Különben a lényeg, hogy maradok (nem mintha nagyon menni akartam volna :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2006 Nyuszifül rendesen körbeírja neked, de jó kis sztori! :) megtettem :) Remélem jól körülírtam :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 megtettem :) Remélem jól körülírtam :blink: Kicsit érintőlegesen, de így még publikus :). Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Teeeeee Sanya! először is te még nem vagy csábítható sehovase. Ugyanis tudomásom szerint a klubtagságid intézése kicsit elfelejtődött... irgumburgum! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Teeeeee Sanya! először is te még nem vagy csábítható sehovase. Ugyanis tudomásom szerint a klubtagságid intézése kicsit elfelejtődött... irgumburgum! :blink: Nincs az elfelejtve! Holnap 10-e, jön a fizu, irány bank! De látod, még ígyis szétcincálnak a lányok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 na igen, mi lesz, majd ha tag leszel...................! :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 na igen, mi lesz, majd ha tag leszel...................! :blink: :) :) Akkor inkább Skodás leszek... Én leszek a Favorit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Ez az! meg lehetsz "rapid" is, ha elég "gyors " vagy. Hogy "Super(:blink:" vagy, az nem kétséges! :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Ez az! meg lehetsz "rapid" is, ha elég "gyors " vagy. Hogy "Super(:blink:" vagy, az nem kétséges! :) :) :lol: Jólvan, elég, elég, már pirulok! Tudnak ezek a Csehek neveket adni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Szép estét mindenkinek! Végre befutottam én is. Ma a meló után bezséltem telefonon SzaboTtal....biznic..... Aztán végeztünk egy laza kiságy kontra rendes ágy cserét, melyben benne volt 65 km, egy utánfutó...no meg 2 óra idő... MOst értem ide....S.S. olyan jó beszámolót írt...meg SzaboT is...meg minden nagyon jó.... :) Olvasgatok tovább...meg meg kéne nézni nyuszi képeit! Szóljatok, ha van valami... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Jó estét! Én meg voltam benn az OTP-nél lakáshitel iránt érdeklődni. nagyon elkeseredtem..... :blink: :) Sose lesz saját házacskám.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2006 Jó estét! Én meg voltam benn az OTP-nél lakáshitel iránt érdeklődni. nagyon elkeseredtem..... :blink: :) Sose lesz saját házacskám.... :) Dehogynem, állítólag most majd változtatnak a feltételeken Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Dehogynem, állítólag most majd változtatnak a feltételeken És hogy? Még szarabb lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2006 És hogy? Még szarabb lesz? Na ez jó kérdés, fogalmam sincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 SzaboT-al kisebb fénykép-csatákat vívtunk... egymást fényképezgettük a hasonló típusú gépeinkkel. Egyébként SzaboT: köszi az akksikat :blink: Nincs mit, máskor is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Én is úgy hallottam, hogy kedvezőbbek lesznek a hitelek. Remélem, mert mi is erre várunk párommal, úgyhogy megértelek, hogy elkeseredtél, mi már tul voltunk az elkeseredésen októberben, azóta bizakodva várunk :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2006 Szia I_S, ugye tesód nem felejti el küldeni nekem a képeket, kérlek tolmácsold neki kérésemet :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Már csak Luigi élménybeszámolóját nem láttam. Luigi, tessék gépelni, nem csak olvasni! :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2006 Képzeljétek van ám nekem is mantám, amit Sanyi szemfüles módon észre is vett :blink: ugyanis a szobakerékpáromra Manta van ráírva :) mert ugye véletlenek nincsenek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Képzeljétek van ám nekem is mantám, amit Sanyi szemfüles módon észre is vett :blink: ugyanis a szobakerékpáromra Manta van ráírva :) mert ugye véletlenek nincsenek! :) Akkor most új értelmet vesz a "Nyuszi és a Manta" kifejezés? Van hasonlóság is, ezt is akkor hajtod, amikor mi nem látjuk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2006 Akkor most új értelmet vesz a "Nyuszi és a Manta" kifejezés? Van hasonlóság is, ezt is akkor hajtod, amikor mi nem látjuk! :lol: :blink: :) :) Milyen igazad van! erre nem is gondoltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Nekem sikerült, nagy nehezen, mert az IE blokkolta, de megoldottam :blink: Nekem eleve nem talál ilyen tárhelyet. Ezek azok a képek, amiket felraktár magadhoz, mint Telo képei vagy vannak benne "sosem látott" képek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2006 Nekem eleve nem talál ilyen tárhelyet. Ezek azok a képek, amiket felraktár magadhoz, mint Telo képei vagy vannak benne "sosem látott" képek? Az ő képeiből válogattam, de volt olyan ami nekem sem volt, meg szóval nem a teljes, de este felteszem őket, majd, oké :blink: Mijaz hogy sosem látott képek teeeeeeeeeeee!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Elfelejtettem tegnap még annyit, hogy szombat este beszélgettük, hogy az önindítóm kukagyanús, és a hét közepére van beigérve a garos csereművelet.... no aznap este indított utoljára :blink: Most már megyek érte a szakihoz, kicserélték... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts