szabot Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Hjaj de nemszeretem a hétfő reggeleket...főleg ha 5kor kell kelni... :sowwy: szebb reggelt mindenkinek :lol: Én 4-kor keltem (nem direkt). Ha már úgyis felkeltem, akkor fel is updateltem az L2-t Hellbound-ra és 7-ig játszottam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2008 Én 4-kor keltem (nem direkt). Ha már úgyis felkeltem, akkor fel is updateltem az L2-t Hellbound-ra és 7-ig játszottam. :lol: :sowwy: :lol: Te nem vagy komplett, már bocsánat, a pihe puha ágyikót felcserélni játékra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Ugyanmár! Le sem kellett volna feküdni! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2008 Ugyanmár! Le sem kellett volna feküdni! :lol: dehogynem, lefeküdni jó :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Jó bizony. :sowwy: Amúgy alvás is volt. Már fél 9-kor bealudtam. Ezért nem bírtam 4-kor visszaaludni. Szóval nem alvás helyett, hanem utána ültem a gép elé. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 hát bakker, először is nyalják meg akik csak 3 napot melóznak a héten. :sowwy: (Én tegnap kezdtem, és pénteken végzek a délelőttel) Másodszor meg Tomi te tényleg nem vagy komplett. Lustálkodni is lehet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 hát bakker, először is nyalják meg akik csak 3 napot melóznak a héten. :lol: (Én tegnap kezdtem, és pénteken végzek a délelőttel) Másodszor meg Tomi te tényleg nem vagy komplett. Lustálkodni is lehet. :lol: És akik egyetsem Maci azok a nyalják meg után még valamit?? :sowwy: :lol: Én jövőhét szerdán megyek csak legközelebb :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 kabbe :sowwy: Jó neked! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 kabbe :sowwy: Jó neked! :P Na jó elárulom ennek is volt ára , lerángattam 11 műszakot zsinórba, abból 3*12 órás volt! Így jobb?? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 A 2 nemzárja ki egymást :lol: jól hátra olvasgatál.. :lol: Hát nem zárja ki persze, de én a designt nemszeretem, nincs meg az ihlet ált... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Én 4-kor keltem (nem direkt). Ha már úgyis felkeltem, akkor fel is updateltem az L2-t Hellbound-ra és 7-ig játszottam. :P Hát nekem az már megvolt.. :lol: Vasárnap mikor hazaértem kettőkor, mndom nah ideje már vmit fejlődni, erre látom h update kell..ehh. addig meg téptem a hajam h mikor jön már le mer punnyadok :sowwy: Bár idöm nemsok volt akkor, de ma aszem bepotoltam... :lol: :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 jóóó reggelt! kétéves szervíz,zöldkártya,első fék kész,élmény: megfizethetetlen :sowwy: ha valakinek van p3-as gépe kallódóban,az visítson :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Hogy a szájbab@szott retkes3.14nájú csókos qrvaanyádat! :lol: Erre gondoltál? :P Persze ez csak az alap, szabadon cifrázható tovább! :lol: neeeem azért ennyire nem vagyok butálisszzzzzzzzzzzz :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2008 Hm már várom a talit. Attilához még nem jutottunk el, remélem majd ma Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Én kb. az ünnepi ebéd(kakaspörkölt bográcsban) után indulok el Ujfaluba.(csak még azt nem tudom ,hogy hova menjek??) :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2008 Én kb. az ünnepi ebéd(kakaspörkölt bográcsban) után indulok el Ujfaluba.(csak még azt nem tudom ,hogy hova menjek??) :lol: azt még mi sem :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Télleg nagyon örülök,hogy ilyen közel lesz hozzám egy tali,csak legalább a helyét jó lett volna meghatározni,nekem olyan furi így! Én jobban szeretem előre tudni a dolgokat,de azért biztos így is jó lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2008 Télleg nagyon örülök,hogy ilyen közel lesz hozzám egy tali,csak legalább a helyét jó lett volna meghatározni,nekem olyan furi így! Én jobban szeretem előre tudni a dolgokat,de azért biztos így is jó lesz! Na ezzel én is így vagyok, pláne, hogy ha minden igaz, akkor új arcok is jönnének. De magunkat ismerve bárhol bármikor tudunk hangulatot csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2008 Szóltam Lujdzsinak is, kell még vkinek? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Hát nekem az már megvolt.. :lol: Vasárnap mikor hazaértem kettőkor, mndom nah ideje már vmit fejlődni, erre látom h update kell..ehh. addig meg téptem a hajam h mikor jön már le mer punnyadok :sowwy: Bár idöm nemsok volt akkor, de ma aszem bepotoltam... :lol: :P :P :lol: Egész szépen haladsz. Mivel a modemem még mindig kínlódik, így este 9 után szoktam felmenni, aztán nyomom amíg bírom. :lol: Tegnap pl 10-ig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Egész szépen haladsz. Mivel a modemem még mindig kínlódik, így este 9 után szoktam felmenni, aztán nyomom amíg bírom. :sowwy: Tegnap pl 10-ig. szépen? hm akkor most nézz meg...:lol: én most a napokba barátnőmnél vagyok éjjel, szal akkor necc :lol: de nappal potoltam :lol: de egy jo party elférne már :P igaz ma egésznap azvolt hereticben..:lol: este 9től reggel 10ig??:P vagy csak estig? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Nem jössz át elsején Újfaluba??Nincs messze. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Nem jössz át elsején Újfaluba??Nincs messze. :lol: öhm asszem már irtam. :sowwy: szivesen átugranék, de nekem már jóelőre progi volt tervezve, nálunk iylen megszokott egésznapos fözés ivás haverokkal, vagy 20ember... és nemszivesen hagynám ki :lol: Szervezöként nem erre a napra raktam volna, attól hogy ünnep, inkább 2.ára... nah de mindegy.. majd legközelebb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Én kb. az ünnepi ebéd(kakaspörkölt bográcsban) után indulok el Ujfaluba.(csak még azt nem tudom ,hogy hova menjek??) :sowwy: Szerintem egyszerűen, csak hívjuk egymást, amikor már eljön az idő. Egyébként a folyóparton leszünk, de mivel sosem voltam még ott, én sem mondhatom, hogy tudom, hol. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 De mégis merrefelé a folyó parton,mert az elég hosszú ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts