Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Igen, a múlt hétig úgy volt, de most kedden változott a dolog. 9-10-11, amikor otthon leszek, és két héttel később. Anyuék a házassági évfordulót áttették a juhászfesztiválra, így nem csak otthon ülünk, de a városban is mászkálunk. Rá kéthétre pedig a család jön össze mama 80. szülinapjára (apuék hatan vannak testvérek, nagy banzai lesz! :sowwy:) Így valamelyik hétvégén szeretnék is megjelenni Debrecenben.

Soltvadkert pedig most ezért nem jön össze. Egy hónapban háromszor hazautazni, plusz egy talit fizetni kicsit sok lenne...

Megosztás:

Kifelé is jobban csúszik vele minden. :sowwy: Úgymond felgyorsítja az emésztést. :lol:

Ó, Karesz! Legközelebb nem játszok esélykiegyenlítősdit! Azt hiszem megint sok lett a kiegyenlítésből. :lol: Mióta abbahagytuk én csak egyenlítek és egyenlítek. :lol: Mostmár mindegy, a maradék kettőnek sem kegyelmezek! :P

Megosztás:

Kifelé is jobban csúszik vele minden. :sowwy: Úgymond felgyorsítja az emésztést. :lol:

Ó, Karesz! Legközelebb nem játszok esélykiegyenlítősdit! Azt hiszem megint sok lett a kiegyenlítésből. :lol: Mióta abbahagytuk én csak egyenlítek és egyenlítek. :lol: Mostmár mindegy, a maradék kettőnek sem kegyelmezek! :P

Ne tedd Sanyi. :P :lol:

Megosztás:

Azt olvastam valahol, hogy tudósok bebizonyították, hogy a munkahelyi káromkodás oldja a stresszt. A lényeg, hogy mértékkel és hogy ne vigyük haza. :lol:

Ó,B+ Tamás, ennél tudathasadásosabb állapotba ha akartál volna se tudtál volna kergetni! :lol:

1. Moderátorként "dolgozom" a fórumon

2. Ezt a feladatom otthon végzem.

Akkor ez most hogy is van, kéremszépen? :sowwy:

Megosztás:

1. Moderátorként "dolgozom" a fórumon

2. Ezt a feladatom otthon végzem.

Akkor ez most hogy is van, kéremszépen? :sowwy:

Hát Fórum City az északkeltedélnyugatra van innen, és a határon túlról, és othon van otthon, ahol keményen dolgozik azon, hogy ne kelljen senkit sem moderálni, mert ugye a moderátor feladata nem csak a maoderálás, hanem a színvonal fenntartása.

Huhh jjól kifárasztottalak ugye? (ugysem olvasod :-))

A "gyűlés", . . . . ... Gyűlünk, mint számbananyál.

Lehetőség szerint ne nagyon reklámozzátok a talit,mert a készletek,és a bogrács mérete is véges,nem fogunk tudni annyi emberrel foglalkozni.

Végülis ha többen is viszünk bográcsot, nem is kell mindenkivel foglalkozni, majd mindenki foglalkozik a mellette ülővel, hogy neki is jusson babgulyás :-))

Egy friss buci, meg 20dkea szalcsi, sör, egyéb én is megpakolom a csomitarót. Ja a tüzifát el ne felejtsem.

Megosztás:

:lol: Olvasom én, olvasom! :lol: Amúgy most egy légy is kifárasztana! :sowwy: Éjszakás voltam, és még nem feküdtem le aludni. Ráadásul reggel hattól kb. délig lenyeldekeltem 6 doboz sört is. :lol: Szóval igencsak lefáradt vagyok alapból is! :P

Ez az Insignia dolog meg áll nálam, hogy 2000 körül, amikor bemutatták genfben, én egyből beleszerettem, annyira tökéletes benne minden, teljesen köréd épül, finom fa burkolatok, és az oldalra csúszó ajtó, aminek persze a síne nem látszik úgy, mint a mikrobuszokon. Mostmár kicsit másképp néz ki, mitn amilyen akkor volt, van egy akkori opel magazinom, megutatom benne, ha érdekel. Én várom, hogy megjelenjen, bár úgysem lesz rá pénz, de ki fogom prószálni.

Megosztás:

Az én véleményemet az aláírásom nem látható részében láthatod. :sowwy: (az ott egy link :lol:)

Ennek nem sok köze van ahhoz a tanulmányautóhoz, ami a szerelmem lett. Az ingább olyan, mintha összegyúrnál a Signumot, és egy Bentley-t, egy jó adag szupertechnikával. 2003-ban az Omega helyett szánták, most meg középkategóriába, gondolom a Vectra helyett, vagy Astra mellé, mint ahogy a Golf mellé jött a jetta.

Van egy kis különbség

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.