nyuszifül Elküldve Április26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2008 Lassan ideje lennemár nekünk is vmi tali :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2008 jut eszembe Sanyi, én lehet a hosszú hétvégén Tmiklóson leszek....te is akkor leszel otthon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Igen, a múlt hétig úgy volt, de most kedden változott a dolog. 9-10-11, amikor otthon leszek, és két héttel később. Anyuék a házassági évfordulót áttették a juhászfesztiválra, így nem csak otthon ülünk, de a városban is mászkálunk. Rá kéthétre pedig a család jön össze mama 80. szülinapjára (apuék hatan vannak testvérek, nagy banzai lesz! :sowwy:) Így valamelyik hétvégén szeretnék is megjelenni Debrecenben. Soltvadkert pedig most ezért nem jön össze. Egy hónapban háromszor hazautazni, plusz egy talit fizetni kicsit sok lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2008 Akkor ha tudod a debreceni időpontot előre közöld, mert nekem pl szinte minden hétvégém be van táblázva, sokszor mások által :sowwy: hogy ha én esetleg nem is a többiek úgy tudjanak készülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Akkor ha tudod a debreceni időpontot előre közöld, mert nekem pl szinte minden hétvégém be van táblázva, sokszor mások által :sowwy: hogy ha én esetleg nem is a többiek úgy tudjanak készülni. kik azok a mások :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Én leírom: Kabe! :lol: :sowwy: áhhh,nekem nem ilyen egyszerű dolog jutott eszembe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2008 áhhh,nekem nem ilyen egyszerű dolog jutott eszembe :lol: :sowwy: :lol: haneeem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 áhhh,nekem nem ilyen egyszerű dolog jutott eszembe :lol: Hogy a szájbab@szott retkes3.14nájú csókos qrvaanyádat! :lol: Erre gondoltál? :lol: Persze ez csak az alap, szabadon cifrázható tovább! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2008 Hogy a szájbab@szott retkes3.14nájú csókos qrvaanyádat! :lol: Erre gondoltál? :lol: Persze ez csak az alap, szabadon cifrázható tovább! :lol: :P :sowwy: :lol: :lol: :P :lol: hogy miket tanul itt az ember lánya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Ó, ha még élne a régi szokás, akkor én mindennap szappannal laknék jól! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Ó, ha még élne a régi szokás, akkor én mindennap szappannal laknék jól! :lol: Pedig arra jobban csúszik a SÖR. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Kifelé is jobban csúszik vele minden. :sowwy: Úgymond felgyorsítja az emésztést. :lol: Ó, Karesz! Legközelebb nem játszok esélykiegyenlítősdit! Azt hiszem megint sok lett a kiegyenlítésből. :lol: Mióta abbahagytuk én csak egyenlítek és egyenlítek. :lol: Mostmár mindegy, a maradék kettőnek sem kegyelmezek! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Kifelé is jobban csúszik vele minden. :sowwy: Úgymond felgyorsítja az emésztést. :lol: Ó, Karesz! Legközelebb nem játszok esélykiegyenlítősdit! Azt hiszem megint sok lett a kiegyenlítésből. :lol: Mióta abbahagytuk én csak egyenlítek és egyenlítek. :lol: Mostmár mindegy, a maradék kettőnek sem kegyelmezek! :P Ne tedd Sanyi. :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Azt olvastam valahol, hogy tudósok bebizonyították, hogy a munkahelyi káromkodás oldja a stresszt. A lényeg, hogy mértékkel és hogy ne vigyük haza. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Nyuszinak az iwiwes témára: azt néztem volna, hogy újfaluból kik is jelentkeztek, de nem lehet város szerint rákeresni sajna, köcce, megőrzöm itt q böngészőben a jelszót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Azt olvastam valahol, hogy tudósok bebizonyították, hogy a munkahelyi káromkodás oldja a stresszt. A lényeg, hogy mértékkel és hogy ne vigyük haza. :lol: Ó,B+ Tamás, ennél tudathasadásosabb állapotba ha akartál volna se tudtál volna kergetni! :lol: 1. Moderátorként "dolgozom" a fórumon 2. Ezt a feladatom otthon végzem. Akkor ez most hogy is van, kéremszépen? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Na Sanyi! Most vagy/vagyunk gondban! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 1. Moderátorként "dolgozom" a fórumon 2. Ezt a feladatom otthon végzem. Akkor ez most hogy is van, kéremszépen? :sowwy: Hát Fórum City az északkeltedélnyugatra van innen, és a határon túlról, és othon van otthon, ahol keményen dolgozik azon, hogy ne kelljen senkit sem moderálni, mert ugye a moderátor feladata nem csak a maoderálás, hanem a színvonal fenntartása. Huhh jjól kifárasztottalak ugye? (ugysem olvasod :-)) A "gyűlés", . . . . ... Gyűlünk, mint számbananyál. Lehetőség szerint ne nagyon reklámozzátok a talit,mert a készletek,és a bogrács mérete is véges,nem fogunk tudni annyi emberrel foglalkozni.Végülis ha többen is viszünk bográcsot, nem is kell mindenkivel foglalkozni, majd mindenki foglalkozik a mellette ülővel, hogy neki is jusson babgulyás :-)) Egy friss buci, meg 20dkea szalcsi, sör, egyéb én is megpakolom a csomitarót. Ja a tüzifát el ne felejtsem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Huhh jjól kifárasztottalak ugye? (ugysem olvasod :-)) :lol: Olvasom én, olvasom! :lol: Amúgy most egy légy is kifárasztana! :sowwy: Éjszakás voltam, és még nem feküdtem le aludni. Ráadásul reggel hattól kb. délig lenyeldekeltem 6 doboz sört is. :lol: Szóval igencsak lefáradt vagyok alapból is! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 :lol: Olvasom én, olvasom! :lol: Amúgy most egy légy is kifárasztana! :sowwy: Éjszakás voltam, és még nem feküdtem le aludni. Ráadásul reggel hattól kb. délig lenyeldekeltem 6 doboz sört is. :lol: Szóval igencsak lefáradt vagyok alapból is! :P Ez az Insignia dolog meg áll nálam, hogy 2000 körül, amikor bemutatták genfben, én egyből beleszerettem, annyira tökéletes benne minden, teljesen köréd épül, finom fa burkolatok, és az oldalra csúszó ajtó, aminek persze a síne nem látszik úgy, mint a mikrobuszokon. Mostmár kicsit másképp néz ki, mitn amilyen akkor volt, van egy akkori opel magazinom, megutatom benne, ha érdekel. Én várom, hogy megjelenjen, bár úgysem lesz rá pénz, de ki fogom prószálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Az én véleményemet az aláírásom nem látható részében láthatod. :sowwy: (az ott egy link :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Az én véleményemet az aláírásom nem látható részében láthatod. :sowwy: (az ott egy link :lol:) Ennek nem sok köze van ahhoz a tanulmányautóhoz, ami a szerelmem lett. Az ingább olyan, mintha összegyúrnál a Signumot, és egy Bentley-t, egy jó adag szupertechnikával. 2003-ban az Omega helyett szánták, most meg középkategóriába, gondolom a Vectra helyett, vagy Astra mellé, mint ahogy a Golf mellé jött a jetta. Van egy kis különbség Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Hjaj de nemszeretem a hétfő reggeleket...főleg ha 5kor kell kelni... :sowwy: szebb reggelt mindenkinek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2008 Még rövidebb hetet mkinek. A talit a klub nevében hirdetettem, és már személyesen engem kerestek meg...honnan tudták hogy én vagyok???? :sowwy: Jó hír, hogy Újfaluban lesz sok új érdeklődő.Elvileg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 hát én azért maradok a programozás részénél a design helyett....az jobb szeressem :sowwy: A 2 nemzárja ki egymást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts