nyuszifül Elküldve Április24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2008 ezt el is felejtettem :lol: :sowwy: ugye-ugye, szeretnéd miii??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 :lol: ugye-ugye, szeretnéd miii??? én mindiggggggg :lol: ja hogy pörögni? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2008 én mindiggggggg :lol: ja hogy pörögni? :sowwy: :lol: na majd megpörgetlek, várjál csak, bár erről egy elég szomorú eset jut eszembe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 kléber lett a nyerő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2008 kléber lett a nyerő? igen, mert kis fogalmi zavarban voltak a fiúk, és félreértettek dolgokat :sowwy: de eddig tetszik a dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Nekem is Kleber vn, de tegnap a tócóvölgyben oldalmenet törött patka, fűtől nem látszott, én meg 30-cal rá. Szerencsére volt pótkerék, 2000-ért befoltozták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2008 Ha úgy döntünk, hogy megyünk 1-jén a talira, akkor ideje lenne majd megbeszélni, hol és mikor találkozunk, hogy mehessünk együtt. Soltvadkertre nem megy senki? Én szerettem volna, de sajnos lehet nem jön össze :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Én tutibiztosnemmegyek. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 "Soltvadkertre nem megy senki? Én szerettem volna, de sajnos lehet nem jön össze" 0,001% az esély, hogy mi szombatra megyünk. korábban még 3 napra akartunk, de így jártunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Én tutibiztosnemmegyek. :lol: szióka. Sanyi , jövő hét szerdán mit csinálsz? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 szióka. Sanyi , jövő hét szerdán mit csinálsz? :sowwy: Szerintem elég erősen melózom. Hónap vége, úgyhogy tizenhat órázom. Az utolsó héten így szoktam minden hónapban. Persze ha jönnétek Fehérvárra, akkor csak sima nyolc! :lol: (szabi ilyenkor lehetetlen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Szerintem elég erősen melózom. Hónap vége, úgyhogy tizenhat órázom. Az utolsó héten így szoktam minden hónapban. Persze ha jönnétek Fehérvárra, akkor csak sima nyolc! :lol: (szabi ilyenkor lehetetlen) úgy néz ki (kb 50%) hogy Sanyib öccse szerdán jön haza és Fehérváron vesszük fel. de addig még egyeztetek, mert így is zavaros ez a hazautazása. De ha véletlenül :sowwy: mégis így alakul akkor rádcsörgök :lol: . Lehet hajnalban kell felmennünk, de lehet hogy délután, kezdek már belekavarodni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2008 Valaki nem jár véletlenül a Mikszáth környékén mostanában, Attilának szólni kellene,(ez a szélvédőn hagyott cetlit jelenti, mert telefonon ritkén elérhető) hogy Bújfaluban lesz tali, emrt hívott nemrégen hogy mikor találkozunk, tuti szívesen jönne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 úgy néz ki (kb 50%) hogy Sanyib öccse szerdán jön haza és Fehérváron vesszük fel. de addig még egyeztetek, mert így is zavaros ez a hazautazása. De ha véletlenül :sowwy: mégis így alakul akkor rádcsörgök :lol: . Lehet hajnalban kell felmennünk, de lehet hogy délután, kezdek már belekavarodni. :lol: Melyik hazaút megy egyszerűen? A tied sem volt az! Mostmár elárulhatom, hogy elég másnapos voltam, mikor hazavittelek! :lol: Ha jöttök, akkor a hajnal lenne a legtutibb, ugyanis a jövőhéten a saját szakom a délutános. Ha nem venném fel a telefont, akkor ne is próbálkozz tovább. Ipari kémkedés gyanúja miatt a gyár termelési területére fényképezős telefont bevinni tilos, így nem is hordom a melóba. Tehát ha nem veszem fel tuti dolgozom. Várlak titeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Melyik hazaút megy egyszerűen? A tied sem volt az! Mostmár elárulhatom, hogy elég másnapos voltam, mikor hazavittelek! :sowwy: Ha jöttök, akkor a hajnal lenne a legtutibb, ugyanis a jövőhéten a saját szakom a délutános. Ha nem venném fel a telefont, akkor ne is próbálkozz tovább. Ipari kémkedés gyanúja miatt a gyár termelési területére fényképezős telefont bevinni tilos, így nem is hordom a melóba. Tehát ha nem veszem fel tuti dolgozom. Várlak titeket! oksi. ezt megbeszéltük. nem is ígérek semmit. majd csörgök :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Valaki nem jár véletlenül a Mikszáth környékén mostanában, Attilának szólni kellene,(ez a szélvédőn hagyott cetlit jelenti, mert telefonon ritkén elérhető) hogy Bújfaluban lesz tali, emrt hívott nemrégen hogy mikor találkozunk, tuti szívesen jönne Nemigaz, hogy egy e-mailja sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2008 Nemigaz, hogy egy e-mailja sincs. nincsen, ha lenne netközelben, gondolom a fórumon is látnánk néha De nagyon lelkes és már nagyon szeretne találkozót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 nincsen, ha lenne netközelben, gondolom a fórumon is látnánk néha De nagyon lelkes és már nagyon szeretne találkozót Asszem még egy debreceni srác lesz Kadettklubról Talán itt van a h.sz. Folytatás talik topicban, és weblap topicban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2008 Asszem még egy debreceni srác lesz Kadettklubról Talán itt van a h.sz. Folytatás talik topicban, és weblap topicban. regeltem :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 regeltem :sowwy: Mond a felhasználónevet, és a jelszót iwire, hadd qkkantsak bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Akkor hát a találkozóval kapcsolatban jópár hasznos dolog,ezért akit érint,jól olvassa át: A "gyűlés",aki Debrecen felől jön,10 óra környékén lesz a berettyóújfalui végén Debrecennek a kimenő oldalánál lévő városvége táblánál,ahol állítólag van vmi kavicsos parkolószerűség.Itt gyülekezünk tehát. Akik dél felől közelítenek,arról nem tudok nyilatkozni,ezt kérdezzétek Évitől. Aki esetleg nem ér ide,mire innen indulnánk,nem kell pánikolni,elindul Berettyóújfalu felé,és rácsörög valakire(Endlosra,Évire,rám...).Számom már leírtam azthiszem. Aztán Újfaluba keresünk egy tisztást(addigra lehet,hogy konkrét hely lesz),és letáborozunk. Akik 1 db napra jönnek: Aki tud,hozzon magának kempingszéket,evőeszközt,kenyeret,piát,meg amit még gondol magának,ha esetleg nem lakik jól a bográcsossal. Aki 2 db napra jön: A fennt említettek,plussz még sátor,matrac,hasonló,ami kell az alváshoz.Hozzon nyársat,szalonnát,hagymát,kolbászt,amit szalonnasütéskor szokott enni,mert estére azt tervezünk. Aki itt alszik hozhatna esetleg,ha fér,kempingasztalt(aki tud hozni jelezze),és viharlámpát,hogy azért vmi fény is legyen(ezt is jelezze),nameg ehhez kell petróleum is. Sört,pálinkát,stb. nem tudunk állni,így aki azt kiván inni,hozzon azt is magával. Pénzt úgy hozzon,hogy ha vkitől vmit akar venni,esetleg beszáll a kajába(ki mennyire érzi ezt késztetésnek),és ha kér matricát,akkor annak az előállítási költségét(ezt még nemtudom mennyi lesz,de nemsok).Hasznot senkin nem fogok húzni,csak legalább ebben az esetben jöjjek ki nullára. Nagyon szeretném,ha lenne egy kisebb társaság,aki összejönne egy táborozásra is. Másnap még elszöszölnénk,aztán mindenki belátása szerint hagyja el a helyszínt. Arra megkérnék minden leendő résztvevőt,hogy ne tegyen a környékn semmi kárt,és mielőtt elmenne,a környékén rakjon rendbe mindent.De én úgy gondolom,hogy ez oylan társaság,akinek a figyelmeztetés nélkül is eszébe van,úgyhogy csak azért irtam le,hogy tényleg majdnem mindent összetudjak foglalni egy hozzászólásba. Aki két napra jön tehát,és feltud ajánlani valamit,amit eltud hozni,az vagy írjon egy sms-t,hogy mit tud hozni,és ki is ő,vagy irjon egy mailt.Legalább vagy 3 varlámpa kéne,nekem van egy,és még viszek egy aksis reflekotos lámpionyt,hogy azért ne vakoskodjunk. Bográcsot én viszek,állványt Endlos.Az éjszakásoknak esetleg akinek nincsen nyársa,tudok még vinni párat,de jobb volna,ha ezt ők hoznák,hogy helyette tudjak vinni mást,mert így is elég tele leszek. Semmi belépő nincs,aki mégis úgy érzi,hogy beszáll a kajába,azt köszönettel elfogadjuk. Akinek még ezekután van kérdése vmivel kapcsolatban,az nyugodtan keressen,telefonon állandóan elérhető vagyok,neten nagyon ritkán csatangolok,úgyhogy ajánlom inkább a telót! Szerintem nagyjából mindent sikerült leírnom... Legyetek jók,és remélem jól fogjuk magunkat érezni. Lehetőség szerint ne nagyon reklámozzátok a talit,mert a készletek,és a bogrács mérete is véges,nem fogunk tudni annyi emberrel foglalkozni. Aki jön,az a lennt található listára irja legyen szives fel magát,és a neve mellé tegye oda,hogy hány napra. Hogy mit hoz,azt meg mailbe irja meg. Köszönöm! u.i.:A listát a www.kadettklub.hu fórum részében,a találkozók topicba találja meg valahol.Mindenki aki tudja,legyen szíves felírni magát,hogy a kajában ne nagyon számoljuk el magunkat. Aki tud,az hozhat magának vmi plussz ételt,ha netán mégis kevés lenne(mert előfordulhat),akkor ne maradjon éhen. Életembe először csinálok ilyet,biztos lesznek fennakadások,ezért ezekért már előre is elnézéseteket kérem. Ezen az oldalt Endlos fogja tartani innentől kezdve a frontot,aki tőlem szeretne vmit megtudni,az keressen mailbe,vagy telefonon. Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 éljen a szombati munkanap :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Megkaptam állásidőnek he-he-he! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Megkaptam állásidőnek he-he-he! :lol: na inkább mégse írom le,ami eszembe jutott :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Megkaptam állásidőnek he-he-he! :lol: Én leírom: Kabe! :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts