Chyga Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 :) Alakuljatok! Sakasodjatok! Jó bulizást!! :) :lol: Jó szórakozást kivánok a talihoz!!!!! Én ma egy tervezővel talizok - házat szeretnénk építeni. Őrültek vagyunk..... :blink: Igazi csigák lesztek!! :D Saját építtésű házzal!! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Tessék irni taliróóóóóóóóóóóóóóóól! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Tessék irni taliróóóóóóóóóóóóóóóól! :) Írtam! Meg Ember2 is.... Keresgélj! :) Most megyek.... tudod....install pizsi :blink: Szia! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Szép Jó Reggelt Mindenkinek! Hát elérkezett ez a nap is....már csak ma vagyok itthon, holnaptól meló! :) :lol: :D Jelentem, felénk szépen süt a nap! Most nézem, hogy kiscsaládomból csak én, meg Tomi fiam vagyunk ébren...a többiek visszaaludtak! :blink: Ebben csak annyi a gáz, hogy majd menni kéne anyámékhoz vasárnapi ebédre! Ki tudja mikor kelnek fel? :) Cartársak, klubtársak! Mivel tegnap én csak vagy 2 képet készítettem, várom a sok-sok fényképet! Gondolom mások is! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Szép Jó Reggelt Mindenkinek! Hát elérkezett ez a nap is....már csak ma vagyok itthon, holnaptól meló! :o B) B) Jelentem, felénk szépen süt a nap! Most nézem, hogy kiscsaládomból csak én, meg Tomi fiam vagyunk ébren...a többiek visszaaludtak! :blink: Ebben csak annyi a gáz, hogy majd menni kéne anyámékhoz vasárnapi ebédre! Ki tudja mikor kelnek fel? :) Cartársak, klubtársak! Mivel tegnap én csak vagy 2 képet készítettem, várom a sok-sok fényképet! Gondolom mások is! B) Jó reggelt!! :lol: Itt 0,5 fok van és szépen süt a melegíthetne is már! :D Ki kellene robbantanom a dec. eleje táján vásárolt alkatrace-eket a csomiból ... már kicsit zavar, hogy azóta, csak előre tudok pakolni .. :) (ha valakit érdekel fénycső (fehér, sárga, piros, kék, zűd, UV) vagy Meteabond, az keresen meg PÜ-ben!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Jó reggelt! Mindjárt megkersem a talibeszámolókat! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2006 Jó reggelt! Mindjárt megkersem a talibeszámolókat! :) az enyémre még várnod kell! De megpróbálom majd délután, mindazt a sok mindent leírni, ami történt velünk :) Bírd ki még egy kicsit :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Na jó, akkor megebédelek, utána meg jól elolvasom a beszámolókat! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2006 Szia Rulezke, elkészült a beszámoló :blink: Jó olvasgatást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 El is olvastam! Nagyon szép és ötletes az alapító okirat! Igazán ügyi a szexcióvezér! :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2006 El is olvastam! Nagyon szép és ötletes az alapító okirat! Igazán ügyi a szexcióvezér! :) :lol: :blink: Köszönöm, de nem az én érdemem egyedül. Az ötlet valóban tőlem származik, de a szöveget Sanyi írta, a kivitelezésben pedig Szabot segített, egyszóval igazi csapatmunka! :) Mintahogyan jó szekcióhoz, illetve régióhoz illik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Nagyon szépek a Manták is! Elfogadnám mind a kettőt! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2006 Nagyon szépek a Manták is! Elfogadnám mind a kettőt! :) Sejtheted, hogy én se véletlenül mentem ma vissza fotózni :blink: Majd megpróbálom őket is beszervezni :) Ja, töltök még fel képeket Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Akkor már 3 Manta lenne a debreceni csapatban! Én már Sanyit is ide számolom.....! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2006 Akkor már 3 Manta lenne a debreceni csapatban! Én már Sanyit is ide számolom.....! :) Naná, hogy ide!!!Nem is engedném máshová! :blink: Hisz ő is alapító tag, nézd csak meg az okiratot még egyszer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Úgy látom, már itt is van a Sanyi! Szia! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Úgy látom, már itt is van a Sanyi! Szia! :blink: Szia! Hát igen, most jöttem :)! Rulezke még elcsábítható vagyok, nem kellek a Kecskeméti régióba? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2006 Szia! Hát igen, most jöttem :)! Rulezke még elcsábítható vagyok, nem kellek a Kecskeméti régióba? :):D Azt az okkersárga mantás, tiszteletbeli debreceni régiós, alapító tagos fejedet!!!!Hát hogy merészeled????Ráaásul az én felségterületemen???Na megállj csak, nem viszlek le Kecskemétre!!!!Ha rosszul viselkedsz! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Azt az okkersárga mantás, tiszteletbeli debreceni régiós, alapító tagos fejedet!!!!Hát hogy merészeled????Ráaásul az én felségterületemen???Na megállj csak, nem viszlek le Kecskemétre!!!!Ha rosszul viselkedsz! :blink: :) Féltékenykedünk, Főnökasszony? :lol: Ezek után a fenyegetések után dehogy merek én elcsábulni! :) Különben is, itt otthon vagyok! (Igaz Kecskeméten is :o ) Viszont mindenhol jó, de otthon a legjobb! (Vagy mindenhol jó, de messze a legjobb?). Miket írkálok itt össze, most olyan határozatlan vagyok. Vagy nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Sziasztok! Netem van végre, de a képfeltöltéshez lassú. Ma letöltöm a képeket (a tegnapi nap hosszú volt, nem volt rá ídőm) és legkésőbb holnap itt a cégnél feltöltöm őket. Addigra próbálok valami pofát adni a képeknek. Azon gondolkodom, hogy nyitok egy ingyen tárhelyet a képeknek, ahová feltöltök egy galéria kezelőt. Mindegyikőtök kapna hozzá jogot és megjegyzésekkel fel lehetne tölteni a képeket. Ha este rendesen beállítják a netem, akkor megcsinálom. Addig is meló-meló... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Szép jó napot mindenkinek! Sanyi a T.bányai szekció nem érdekel esetleg?? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Sanyit nem adjuk! Ki verne meg állandóan csocsóban! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2006 Szép jó napot mindenkinek! Sanyi a T.bányai szekció nem érdekel esetleg?? :lol: Sajnálom, de a Sanyi a tegnapi beszélgetésünk után úgy döntött semmi ok nem tántoríthatja el, attól, hogy nálunk maradjon! :) Ugye Sanyi?!(kelkáposztafőzelék!!!) :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Sajnálom, de a Sanyi a tegnapi beszélgetésünk után úgy döntött semmi ok nem tántoríthatja el, attól, hogy nálunk maradjon! :lol: Ugye Sanyi?!(kelkáposztafőzelék!!!) :blink: :) Igen. Sajnálom a többi régiót, mert húztam Tatabánya, Pécs, Kecskemét és Miskolc, sőt, még Budapest felé is, de tegnap meg lettem győzve a kelkáposztafőzelékkel, hogy Debrecent nem hagyhatom el! :D (Pedig hogy úúúútálom a kelkáposztafőzeléket! :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 meg lettem győzve a kelkáposztafőzelékkel, hogy Debrecent nem hagyhatom el! :) (Pedig hogy úúúútálom a kelkáposztafőzeléket! :)) Na, ezt most nagyon gyorsan magyarázd meg! Vagy csak én nem értem? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts