Coder Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Holnap újra sztrájk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Emiatt megint mehetek Debrecenbe világítás nélkül! De legalább tudok venni világításkapcsolót(mert picit megégett.) Olyan gyorsan mentem mint az űrsiklók és leszálláskor tüzet fogott mint a Challenger. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Emiatt megint mehetek Debrecenbe világítás nélkül! De legalább tudok venni világításkapcsolót(mert picit megégett.) Olyan gyorsan mentem mint az űrsiklók és leszálláskor tüzet fogott mint a Challenger. jólnyomod, hány paci van abba az ürsiklóba? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 hát én azért maradok a programozás részénél a design helyett....az jobb szeressem :D Tanultam anno java-t, meg minden hasonló webes programozást, bár akkoriban még az asp, és a php nem volt ilyen kiterjedt, és univerzális. Én az adatbáziskezelés úgy megutáltam, hogy azóta ha tudnám sem csinálnám meg. De bármilyen javasrciptet flasht igyexek jól megcsinálni, ez a téma nagyon érdekel. A mozgások, akciók, alkalmazkodó felületek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 De-de van benne 3 is! :D (én úgy tudom nincs) Endlos,az a H Astra Gtc maga az autó gyönyörű!(főleg feketében).Én sose tudnék ilyet megcsinálni a számítógépen,szóval gratulésön annak aki ilyet össze tud hozni.Viszont a képen levő kocsi nem tecc nekem annyira,mert sárkányos az oldala és lila az üvege! Más színű üveggel ,dragon nélkül más ,szolid mintával elfogadnám!!!! Én még viszonylag kezdőnek számítok ebben a témában, bár évek óta csinálom, de nagyon ritkán veszem elő az anyagot. Ha szeretnéd megcsinálom a tiedet is egyedi igényeid szerint. Első néhány munkám: ilyen volt ilyen lett Brutálisabb sajátom: ilyen volt ilyen lett: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Tanultam anno java-t, meg minden hasonló webes programozást, bár akkoriban még az asp, és a php nem volt ilyen kiterjedt, és univerzális. Én az adatbáziskezelés úgy megutáltam, hogy azóta ha tudnám sem csinálnám meg. De bármilyen javasrciptet flasht igyexek jól megcsinálni, ez a téma nagyon érdekel. A mozgások, akciók, alkalmazkodó felületek. Hát belemásztam énis rengeteg nyelvbe, nemcsak webes nyelvekbe... delphi, vb, kicsit c, javazgattam is meg sok egyéb, de mndjuk én legjobban a phpt szeretem, és ebben melózok inkább. Manapság már nagyon elterjedt, nagy a támogatottsága, és szinte bármit megtudsz benne irni....adatbázis? hát alap dolog aki progizik, de én mondjuk szeretem, nincs abba semi nehéz vagy amit nelehessen szeretni sztem :D Mostanába a .net nyelvek is terjednek, abba mászkálok belefele amennyire idöm engedi.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Én még viszonylag kezdőnek számítok ebben a témában, bár évek óta csinálom, de nagyon ritkán veszem elő az anyagot. Ha szeretnéd megcsinálom a tiedet is egyedi igényeid szerint. Első néhány munkám: ilyen volt ilyen lett Brutálisabb sajátom: ilyen volt ilyen lett: Na engem meg a photoshop és a desing nemtudott soha megfogni ugy hogy legyen ihlet. :D Tudom kezelni a photoshopot is, sőt flashelgettem is már, de nálam nemjön össze az összhatás úgy... :D **** Az elsö project az sztem faxa lett. A második annyira nemtetszik, szerintem tul fekete az egész meg túl csillogo, vhogy nemillik a környezetbe..már bocsi a kritikáért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 na tőtöttem fel avatart, ideje volt már...csak hát a lustaság... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 ....adatbázis? hát alap dolog aki progizik, de én mondjuk szeretem, nincs abba semi nehéz vagy amit nelehessen szeretni sztem :D Nem csak azért nem szerethet az ember vmit, mert nehéz. Akárhányszor előveszem a legjobb php-könyveket is, egyszerűen annyira száraz, és unalmas, hogy kiszívja az összes energiámat. Pedig azzal duplaennyi pénzt keresnék. Nade adjatok a farkasnak levelet, vagy a szarvasnak húst, nem fogja megenni. /más: A kontraszt tényleg magas lett kicsit, kívülálló sokkkal jobban meglátja az iesmit. Mondjuk mindig meg kell nézni az eredetit, és ahhoz képest kell látni a fejlődést tökéletesen éltehű sosem lehet egy vt, vagy legalábbis nem emberi időráfordítással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Nem csak azért nem szerethet az ember vmit, mert nehéz. Akárhányszor előveszem a legjobb php-könyveket is, egyszerűen annyira száraz, és unalmas, hogy kiszívja az összes energiámat. Pedig azzal duplaennyi pénzt keresnék. Nade adjatok a farkasnak levelet, vagy a szarvasnak húst, nem fogja megenni. /más: A kontraszt tényleg magas lett kicsit, kívülálló sokkkal jobban meglátja az iesmit. Mondjuk mindig meg kell nézni az eredetit, és ahhoz képest kell látni a fejlődést tökéletesen éltehű sosem lehet egy vt, vagy legalábbis nem emberi időráfordítással. Ez igaz. Viszont nem feltétlenl kell könyvből tanulni. Én egyetlen php könyvet olvastam el, a php 4 24 óra alatt c. nem valami hosszú alkotást, és az mondjuk egyáltalán nem száraz mü..kezdöknek sztem a no.1. Bár igaz hogy én már aztis akkor olvastam amikor már progizgattam phpben és az sqlt is használgattam. Én rengeteget forrásokból tanultam és nem könyvből. Meg persze a gyakorlás és gyakorlás...Legtöbbet egy saját nagyszabású projectel lehet tanulni... nekemis van egy jópár éve futó bár lassan pihenőn lévö... emlékszem h text adatbázissal indult, majd sql, post get kezelés, majd adatbázis optimizálás, majd eljárás orientáltságról áttérni objektum orientáltra.... szoval párszor átlettek irosgatva a dolgok, és ezzel tanul sokat az ember, meg persze igy alakul ki a stilusa....és igy nem unalmas :D Amugy meg amennyire a design mellé jó ha van kód, a kódra jó ha design van húzva, szoval kell aki ezt csinálja, kell aki azt... :D ritka h egy ember mindkettőt szeresse. Éss ezért jó ha az embernek van ismerőse a másik oldalról, egyszerübb melókat is lelni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 hát tökéletesen élethü nehezen lehet az biztos, néha minél jobban törekedsz rá, annál jobban melléfoghatsz... néha a tulcsillogóvillogó cuccok rontják el a látványt. De mondjuk, amiben ténleg lehet élethűt, valósra megszólítóan hasonlítót alkotni az a 3dzés. Nemtom benne vagy-e vmennyire a témában...pl 3D Studio Max, egyik legjobb progi erre... eszméletlen miket lehet alkotni... ott eltudják gondolkoztatni az embert :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 A photoshopot le lehet tölteni valahonnan,vagy hogy szereztétek.Én is elszórakoznék vele! Ma szerencsésen megjártuk Debrecent( bár a reggeli ködben érdekes volt lámpa nélkül,vészvillogóval) a Mikepércsi uti bontóban vettem 4 ezerért világításkapcsolót és tökélesen működik minden! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 A photoshopot le lehet tölteni valahonnan,vagy hogy szereztétek.Én is elszórakoznék vele! Ma szerencsésen megjártuk Debrecent( bár a reggeli ködben érdekes volt lámpa nélkül,vészvillogóval) a Mikepércsi uti bontóban vettem 4 ezerért világításkapcsolót és tökélesen működik minden! :lol: persze letölthetö, csak nem jogtisztán :D szerintem szinte minden torrent oldalon fent van vagy egyéb warez oldalakon esetleg. El lehet vele tölteni az idöt :D Akkor még egész jól jártál :D én itthon punnyadtam suli heylett, ilyen ez a máv sztrájk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Én is a sztrájk miatt kocsikáztam,amúgy nem kellett volna kocsival mennem Debrecenbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Én is a sztrájk miatt kocsikáztam,amúgy nem kellett volna kocsival mennem Debrecenbe. azis jó amugy :D mért amugy vonatoztál volna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Sziasztok! "Vészvillogóval Debrecenbe?" Akkor miattad ment össze 2 kocsi a 47-esen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Nem,Anyu ment volna vonattal Debrecenbe,de mivel nem jártak reggel a vonatok ezért bevittem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Sziasztok! "Vészvillogóval Debrecenbe?" Akkor miattad ment össze 2 kocsi a 47-esen? :D Na,álljunk meg!Én reggel mentem 8 -kor és az alsó járáson Hosszúpályi felé közlekedtem,teljesen szabályosan,csak világításom nem volt. :D A 47-es úton délután volt a baleset a rádió szerint hármasütközés.Akkor is ott voltam,mikor az egyik kocsit egy Citroen Xsarát elvitték az autómentővel(biztos fejre állt ,mert teljesen le volt gyalulva a teteje.) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Nem,Anyu ment volna vonattal Debrecenbe,de mivel nem jártak reggel a vonatok ezért bevittem. jaaah értemmm. hm holnap sajna már énis vonatozhatok :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Ez igaz. Viszont nem feltétlenl kell könyvből tanulni. Én egyetlen php könyvet olvastam el, a php 4 24 óra alatt c. nem valami hosszú alkotást, és az mondjuk egyáltalán nem száraz mü..kezdöknek sztem a no.1.Azzal a könyvvel kezdtem én is, vagyishát így txt-ben van meg netről töltöttem. Többször is nekiestem már, de vmi iszonyatos nagy lehúzás. Magamról beszélek, neked nem kell átérezned :-)) Nemtom benne vagy-e vmennyire a témában...pl 3D Studio Max, egyik legjobb progi erre... eszméletlen miket lehet alkotni... ott eltudják gondolkoztatni az embert :DNem láttam még élethű 3D-t. Élethű csakis úgy lehet, ha az ember megpróbál minnél kevésébé eltérni a fénykép aktuális hangulatától, a fény-árnyék hatásoktól, és kontraszttól. De egyszer szeretném kipróbálni. Majd ha már ott járok, hogy egyedi autókat készítek. A photoshopot le lehet tölteni valahonnan,vagy hogy szereztétek.Én is elszórakoznék vele!Ha gondolod megírom neked, és amikor majd erre jársz, akkor odaadom. De tudnod kell, hogy hihetetlenül lelassítja a gépet. Bár ha javaolhatom ne a legújabbat kérd, mert ezekhez a munkákhoz a régebbiek is tökéletesek, de nem eszik annyira a memóriát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Azzal a könyvvel kezdtem én is, vagyishát így txt-ben van meg netről töltöttem. Többször is nekiestem már, de vmi iszonyatos nagy lehúzás. Magamról beszélek, neked nem kell átérezned :-)) Nem láttam még élethű 3D-t. Élethű csakis úgy lehet, ha az ember megpróbál minnél kevésébé eltérni a fénykép aktuális hangulatától, a fény-árnyék hatásoktól, és kontraszttól. De egyszer szeretném kipróbálni. Majd ha már ott járok, hogy egyedi autókat készítek. Hát jólvan, kinek a pap kinek a papné... :D Hát én már láttam párat és nemcsak autókról, szobákról stb... biztos van munka benne de megoldható, hiszen 3d be mindent letudsz modellezni, a napot, izzókat, különféle lámpákkal helyettesíteni ahol sugarat erősséget mindent állíthatsz, és teljesen visszaadja a látványt... texturát meg sokfélét húzhatsz a testekre, meg különféleképpen renderelni...meg háttér stb... szoval lehet jó dolgokat vele, én nyáron folytam bele picit amennyire idöm engedte, de könnyen lehet látványosat csinálni. :D Nézz szét 3d studio max-os weboldalakon, vannak szép alkotások... egy szerintem nagyon eltalált modell példa: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 nah unalmas infó óra... :D egy másik szép modell, bár nemannyira élethű, de nah...szép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Hogy ne legyünk túl warez pártiak próbáld ki a GIMP-et Photoshop helyett és a Blender-t 3D Max helyett. Kisebb és mezei felhasználónak jobb is. És persze ingyenesek. És Linux alatt is mennek. :D Régen MAX-eztem és mondhatom a fenti képet nem két perc így lemodellezni és a környezetet így beállítani. Én ilyen szintig sosem mentem el (annó annak örültem, ha egy teáskannát ferobbantottam vagy a focilabda követte az útvonalát :D ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Mármint a focilabda a felrobbant teáscsésze útvonalát követte? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Hogy ne legyünk túl warez pártiak próbáld ki a GIMP-et Photoshop helyett és a Blender-t 3D Max helyett. Kisebb és mezei felhasználónak jobb is. És persze ingyenesek. És Linux alatt is mennek. :D Régen MAX-eztem és mondhatom a fenti képet nem két perc így lemodellezni és a környezetet így beállítani. Én ilyen szintig sosem mentem el (annó annak örültem, ha egy teáskannát ferobbantottam vagy a focilabda követte az útvonalát :D ). Hát gimp vhogy alapból nemjön be, blendert használtam, de az sem nyerte el a tetszésem... :D persze tény h jobb ha vmi ingyért van, de amugy meg mkit körbe vesz mindenhol már a warez, akár egy total comandernél már vagy megnézhetnénk a jogtiszta windowsok számát... :D Hát jah nem két perc az biztos... én mndjuk csináltam a kedvenc hamutálam a kedvenc cigimmel az asztalomon... :D persze asztal csak egy lap volt texturázva... majd emellé egy bögrémet...szal iylen egyszerübb dolgok, meg kisebb animációk... :lol: azonban nyárnak vége lett, időm nemsok... :D hát van melo vele persze, de mivel nincs ha alkotni akarsz? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts