Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

rács:

kiszedni csak "roncsolással" tudod, úgy emlékszem. Biztos lehet kapni csak betétet is bele, és gondolom ragasztani kell.

Hát ha már egyszer kijön és jól megtudom csinálni, akkor csak nemakarom visszarakni szal az nemgond... :D

Csak betétet? mármint rácsot? rácsot ragasztani? :D

Megosztás:

Akkor már mindent értek :D

Tegnap totál off voltam. Valamikor du sikerült összeszedni magam. :D Haza már tudtam az utat. Igaz, befelé is tudtam, csak nem emlékeztem a megtételére. :D

... szerencsére ezen a mocin egyszerűbb szerelni, mint az X16XEL-en.

Oda nőgyógyász kell. :lol:

Szedted már ki X14XE Corsa B-ből??? :D Oda még a nőgyógyász kéz is kevés volt. :D

Megosztás:

Szép jó reggelt!

Jelentem Tiszaújvárosban enyhén borult, esőre hajló idő van (persze az esernyőm a kocsiban maradt), de legalább a szél nem fúj.

Kedden este megyek megint Pestre az állásbörzére (a céggel, mint kiállító). 2 napig ingyen kaja, pia és csak beszélni kell cserébe. Nekem való feladat. :D

Megosztás:

azért ez már komoly dícséret! :D :D

Szerinted? Élénkek a színek, jók a térhatások, minden faßa, sokkal jobb, mint volt. Nem tudom nem észrevenni az iesmit. Én ugyanúgy elismerem azt is, ha látok egy gyönyörű festményt egy kiállításon, nem vagyok irígy, de minekis. Írok a vendégkönyvbe, sőt, van akitől szívesen tanulnék is.

Egy érdekes VT (nemsaját) mosolyghós Hasztra:

02opelastra_tuned.jpg

Megosztás:

Szerinted? Élénkek a színek, jók a térhatások, minden faßa, sokkal jobb, mint volt. Nem tudom nem észrevenni az iesmit. Én ugyanúgy elismerem azt is, ha látok egy gyönyörű festményt egy kiállításon, nem vagyok irígy, de minekis. Írok a vendégkönyvbe, sőt, van akitől szívesen tanulnék is.

hát én azért maradok a programozás részénél a design helyett....az jobb szeressem :D

Megosztás:

Hali !

Na megvannak a csapágyak meg a gumibizbentyűk is.

Már csak be kellene szerelni.

Lackó!

Te olyan mindent tudó emberke vagy! Kicsit röstellem, hogy nem ismerem méga motoromat az utolsó csavarig, de hát mit tegyek ha nem nagyon kell szerelni a kicsikét. Na szóval az enyémben / C16SE / ugye nincs EGR szelep????

Mert már utána néztem a neten de ahol kéne lennie ott nincs. Igaz a kép amit néztem az a C16NZ volt . :D

Megosztás:

De-de van benne 3 is! :D (én úgy tudom nincs)

Endlos,az a H Astra Gtc maga az autó gyönyörű!(főleg feketében).Én sose tudnék ilyet megcsinálni a számítógépen,szóval gratulésön annak aki ilyet

össze tud hozni.Viszont a képen levő kocsi nem tecc nekem annyira,mert sárkányos az oldala és lila az üvege!

Más színű üveggel ,dragon nélkül más ,szolid mintával elfogadnám!!!!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.