Korzika Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 A tisztításhoz is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 A tisztításhoz is? mivel ki kell szerelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Gondolhattam volna! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 amúgy akinek kisebb a keze, az jobban boldogul vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ez biztató! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Kérdezd meg Wawolfot, ő hogyan szedte ki a régi astrájáról. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Oda nőgyógyász kell. :D Vagy legalábbis vegyész. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 rács: kiszedni csak "roncsolással" tudod, úgy emlékszem. Biztos lehet kapni csak betétet is bele, és gondolom ragasztani kell. Hát ha már egyszer kijön és jól megtudom csinálni, akkor csak nemakarom visszarakni szal az nemgond... :D Csak betétet? mármint rácsot? rácsot ragasztani? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Akkor már mindent értek :D Tegnap totál off voltam. Valamikor du sikerült összeszedni magam. :D Haza már tudtam az utat. Igaz, befelé is tudtam, csak nem emlékeztem a megtételére. :D ... szerencsére ezen a mocin egyszerűbb szerelni, mint az X16XEL-en. Oda nőgyógyász kell. :lol: Szedted már ki X14XE Corsa B-ből??? :D Oda még a nőgyógyász kéz is kevés volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Szedted már ki X14XE Corsa B-ből??? :D Oda még a nőgyógyász kéz is kevés volt. :lol: kettévágva? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Szedted már ki X14XE Corsa B-ből??? :D Oda még a nőgyógyász kéz is kevés volt. :D Neked nőgyógyász? :D mert ha az, akkor jól titkolod "Kisember". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Neked nőgyógyász? :D mert ha az, akkor jól titkolod "Kisember". :D Erre majdnem írtam valamit, de ez nem a 18+ topic. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 lehet, hogy félreéthető voltam? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 lehet, hogy félreéthető voltam? :D Lehet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Szép jó reggelt! Jelentem Tiszaújvárosban enyhén borult, esőre hajló idő van (persze az esernyőm a kocsiban maradt), de legalább a szél nem fúj. Kedden este megyek megint Pestre az állásbörzére (a céggel, mint kiállító). 2 napig ingyen kaja, pia és csak beszélni kell cserébe. Nekem való feladat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Nem tudom, mi a véleményetek, de nekem nagyon teccik az új fejléc, én sem csinálhattam volna jobbat. Bár a címerek kicsit homályosak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 ...én sem csinálhattam volna jobbat... azért ez már komoly dícséret! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Szép napot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 azért ez már komoly dícséret! :D :D Szerinted? Élénkek a színek, jók a térhatások, minden faßa, sokkal jobb, mint volt. Nem tudom nem észrevenni az iesmit. Én ugyanúgy elismerem azt is, ha látok egy gyönyörű festményt egy kiállításon, nem vagyok irígy, de minekis. Írok a vendégkönyvbe, sőt, van akitől szívesen tanulnék is. Egy érdekes VT (nemsaját) mosolyghós Hasztra: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Szerinted? Élénkek a színek, jók a térhatások, minden faßa, sokkal jobb, mint volt. Nem tudom nem észrevenni az iesmit. Én ugyanúgy elismerem azt is, ha látok egy gyönyörű festményt egy kiállításon, nem vagyok irígy, de minekis. Írok a vendégkönyvbe, sőt, van akitől szívesen tanulnék is. hát én azért maradok a programozás részénél a design helyett....az jobb szeressem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Hali ! Na megvannak a csapágyak meg a gumibizbentyűk is. Már csak be kellene szerelni. Lackó! Te olyan mindent tudó emberke vagy! Kicsit röstellem, hogy nem ismerem méga motoromat az utolsó csavarig, de hát mit tegyek ha nem nagyon kell szerelni a kicsikét. Na szóval az enyémben / C16SE / ugye nincs EGR szelep???? Mert már utána néztem a neten de ahol kéne lennie ott nincs. Igaz a kép amit néztem az a C16NZ volt . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 De-de van benne 3 is! :D (én úgy tudom nincs) Endlos,az a H Astra Gtc maga az autó gyönyörű!(főleg feketében).Én sose tudnék ilyet megcsinálni a számítógépen,szóval gratulésön annak aki ilyet össze tud hozni.Viszont a képen levő kocsi nem tecc nekem annyira,mert sárkányos az oldala és lila az üvege! Más színű üveggel ,dragon nélkül más ,szolid mintával elfogadnám!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Nekem ez a tuti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Lujdzsi! Hogy lenne a tiédben? Az még C-s moci, nincs benne környezetvédelmi lófütty, csak a lambda meg a katalizátor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Akkor nem keresem tovább :D Imádkozom hogy holnap ne essen mert szabadtéri csapágy csere lenne a program. :D corsIKa! Jól látom hogy abban a pirinyó kaszniban egy 150 lovas moci van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts