Korzika Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Nekem ,ma reggelre vírusos lett a gépem,el sem indult.Újra kellett az egészet telepíteni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Fastrások mnondjátok csak nektek is hideget fúj gyárilag a középső 2 légbefúvó nyílás a műszerfalon? És csak a szélsők fújnak meleget? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Nekem ,ma reggelre vírusos lett a gépem,el sem indult.Újra kellett az egészet telepíteni! :D azzz jó áprilisi tréfa... :D be se bootolt vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Fastrások mnondjátok csak nektek is hideget fúj gyárilag a középső 2 légbefúvó nyílás a műszerfalon? És csak a szélsők fújnak meleget? Jaja... aszondják ez gyárilag van igy, meg más tipusnál is. vagyis jobban mndva hidegebbet mint a szélsők. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Nekem ,ma reggelre vírusos lett a gépem,el sem indult.Újra kellett az egészet telepíteni! :D ha tényleg ennyire gáz volt a helyzet,egyszerűbb újratelepíteni,mint kínldni az írtással :D amúgy pedig pálinkás jóreggelt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Pálinkásat! Hát ma nem olyan szép napos, mint tegnap. Azért remélhetőleg kisüt még ma a nap. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 ha tényleg ennyire gáz volt a helyzet,egyszerűbb újratelepíteni,mint kínldni az írtással :D amúgy pedig pálinkás jóreggelt mindenkinek! Reggelt :D Hát én azért nem igy lennék ezzel, menteni ami menthető....bár ezért vagyok informatikus vagy mifene... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Pálinkásat! Hát ma nem olyan szép napos, mint tegnap. Azért remélhetőleg kisüt még ma a nap. :D Reméljük :D vagy hogy legalább a hétvége felé jó lesz.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 OLVASS, NEVESS, VAGY SÍRJ!!!!!!!!!!! /más: Jaja... aszondják ez gyárilag van igy, meg más tipusnál is. vagyis jobban mndva hidegebbet mint a szélsők.Nekem teljesen hideget fúj. /más: keresnek GSi felnit Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 OLVASS, NEVESS, VAGY SÍRJ!!!!!!!!!!! ... Remélem elolvastad végig Zoli, és a végén a dátumot is megnézted alaposan! :D Tudod, olyan vicces nap volt tegnap. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Reggelt :D Hát én azért nem igy lennék ezzel, menteni ami menthető....bár ezért vagyok informatikus vagy mifene... :D ezért kell egy rendszer és egy adatpartíció,és ghostolni a rendszert :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 ezért kell egy rendszer és egy adatpartíció,és ghostolni a rendszert :D nah látom azért más is ért vmit a témához.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 nah látom azért más is ért vmit a témához.... :D én is informatikus lennék,igaz itt bent a cégnél azért nem ilyen kispályás módszerekkel dolgozunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 én is informatikus lennék,igaz itt bent a cégnél azért nem ilyen kispályás módszerekkel dolgozunk :D hát gndolom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 ezért kell egy rendszer és egy adatpartíció,és ghostolni a rendszert :D Én még a Ghost-tal sem szarozok. Az egyik vinyómon van 10 GB hely, és amikor ehhez a géphez telepítettem a rendszert, akkor mikor elkészült, Partition Magic-el Partíció másolás opcióval átmásoltam erre a helyre. Ha bibi van, akkor csak Set Active, régit ledúrni, átmásolni oda, újra Set Active, és kész is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Igen ,a középen levő fuvókákból hideg(friss )levegő jön! :D A szélsőkből pedig fűtéskor meleg levegő. Engem személy szerint zavar ez a megoldás,jobb lenne,ha középen is a meleget fújná! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Én még a Ghost-tal sem szarozok. Az egyik vinyómon van 10 GB hely, és amikor ehhez a géphez telepítettem a rendszert, akkor mikor elkészült, Partition Magic-el Partíció másolás opcióval átmásoltam erre a helyre. Ha bibi van, akkor csak Set Active, régit ledúrni, átmásolni oda, újra Set Active, és kész is. :D ez sem rossz megoldás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Sajnos én nem értek ennyire hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 ez sem rossz megoldás :D Esetleg ilyen módszerekkel a már nem olvasható vinyó anyagát is előtudjátok hozni? Remélem elolvastad végig Zoli, és a végén a dátumot is megnézted alaposan! :D Tudod, olyan vicces nap volt tegnap. :D hÁT ÉN EZT KIBAßOTTUL BEVETTEM :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Arra a GetDataBack nevű program a jó megoldás. Nekem bevállt. Azt hiszem Fpepe és AdorjanT javasolta nekem. Egyszerű a használata, és elég nagy esélyű a siker. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Igen ,a középen levő fuvókákból hideg(friss )levegő jön! :D A szélsőkből pedig fűtéskor meleg levegő. Engem személy szerint zavar ez a megoldás,jobb lenne,ha középen is a meleget fújná! :D hát énsem szeressem ha fagyok télen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Nah nekemis lenne egy kérdésem. Gyári hűtőrácsbol kiszedhető könnyen a középső, jelet tartalmazó rész? Meg új rács felfogatáshoz van vmi hely rajta? mert nemszívesen vennék boltból ilyen cuccot 10 felett... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Laci,te EGR-t zártál már le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 levegő téma: gyárilag biztonságtechnikai okok miatt lehet így, mert az fújja az arcba a levegőt, és a meleg álmosít, így onnan hűvösebbet kapsz, nehogy elaludj vezetés közben télen. a technikai topikokban ki van tárgyalva, hogy egy mosogatószivacs segítségével a hideg elzárható. :D rács: kiszedni csak "roncsolással" tudod, úgy emlékszem. Biztos lehet kapni csak betétet is bele, és gondolom ragasztani kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Laci,te EGR-t zártál már le? még nem. Astrán nem volt vele soha bajom, vectrán meg eddig semmi. No meg HF felújításkor kipucoltam. Na meg szerencsére ezen a mocin egyszerűbb szerelni, mint az X16XEL-en. Oda nőgyógyász kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts