Korzika Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Helló,mizujs?Meló ugyanaz még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Szia Lali! A lakcímemet leszámítva minden ugyanaz. Meló, kocsi, gyerek, asszony minden a régi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Nekem maradt minden "csak" a kocsi lett cserés!Kár,hogy,ritkán jársz,írsz errefelé! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Nekem maradt minden "csak" a kocsi lett cserés!Kár,hogy,ritkán jársz,írsz errefelé! Akkor ti Lujdzival mostmár nemcsak névben, hanem LE-ben is egyeztek, ha jól tudom, ő is 1.6 16V ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Nem. Neki 1.6 8V, csak a hengerenkénti, erőteljes fajtából. Lovakban egyeznek. :D ja... Jóóóó Reggelt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Szép napot :D mindjárt megyek haza dejóóóó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2008 Napfényben bővelkedő szép hétvégét kívánok mindenkinek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Köszönjük a hétvégére kívántjóidőt :D Nekem szükségem is lesz rá mert kocsibabrálást terveztem. VÉGREEE... Amolyan tavaszi átbogarászás lesz meg némi fegyverzet leszerelés. Victori sport kormány le gyári vissza. Én is szép hétvégét kivánok mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Ja ha valaki tudna segíteni kedvezményes árú alkatrészileg annak nagyon örülnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Miért,mit keresel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Első toronycsapágyra lenne szükségem a gumiággyal együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Mi pénz körül van az?Debrecenben a Derék utcai Opel boltban nézted? Vaterán? Zsukft.hu? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Az eddigi legjobb ajánlat 12500 a komplet szett vagyis 2 csapágy 2 gumibizbentyű.Na meg persze valakivel be is kell rakni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Victori sport kormány le gyári vissza.Rossz volt? Nem ajánlatos? Én is most szeretnék egy sportot bele, de nekem nincs szervó egyelőre, és aszongyáék azt nehezebb tekerni. Akkor neked nem a 106 pacis a géped? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Helló-halló! A jó idő kívánság nyuszitól bejött. Voltam horgászni (2 piercinget hagytam a vízben, más nem volt, de akkor is kint voltam a vízparton) meg moziban is (jó film az IE 10000). Aztán hirtelen reggel lett és teleporttal bejöttem melózni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március31, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2008 Aztán hirtelen reggel lett és teleporttal bejöttem melózni. :D Akkor már mindent értek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Én pedig most értem haza. Tegnap hajnal öt óta talpon vagyok, és nem vagyok fáradt. A kávé+Burn+Bomba combo csodákra képes! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Hajtás van Pajtás? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Én pedig most értem haza. Tegnap hajnal öt óta talpon vagyok, és nem vagyok fáradt. A kávé+Burn+Bomba combo csodákra képes! :D Amikor megszűnik a hatásuk, nem lesz ilyen vidám a helyzet. Én már ebben a fázisban vagyok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Hajtás van Pajtás? :D Már nincs! Vége a hónapnak. :D A holnapi nap állásidő, holnap után pedig éjszaka. Gyakorlatilag van három szabadnapom. Hülye lennék lefeküdni! :D A hatásokkal pedig tisztában vagyok. Rutinos túlórázó hírében állok. Node este alvás, holnap pedig ébresztőnek egy-két sör, és jól indul a nap. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Nekemis tartalmas hétvégém volt, kezdve egy kárpátia koncerttel, folytatva másnap egy házibulival, ma meg pihi meg haver :D Remélem ilyen marad mostmár az idő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Igazi kocsitakarítós idő volt ma(én meg oktatáson rohadtam :D )most értem haza! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Igazi kocsitakarítós idő volt ma(én meg oktatáson rohadtam :D )most értem haza! Az vasárnap volt :D Ma haver kocsiját kalapáltuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Üdv mindenkinek! az volna a kérdésem, hogy nem tudtok véletlenül Debrecenben, vagy szűk körzetében munkájára igényes karosszériást? én ismerek párat, de azok csak kókányolni tudnak, egy teáskannát se bíznék egyikre se. egyébként küszöbcsere volna esedékes, de nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Üdv mindenkinek! az volna a kérdésem, hogy nem tudtok véletlenül Debrecenben, vagy szűk körzetében munkájára igényes karosszériást? én ismerek párat, de azok csak kókányolni tudnak, egy teáskannát se bíznék egyikre se. egyébként küszöbcsere volna esedékes, de nagyon. Sajnos nekem is sok itteni ksztnissal van rossz tapasztalatom, egymára helyezik a lemezeket, nem szélezik le, így mindig a hátsó kivágott rész tovább korrodál, és ráadásul a kész munka felülete nagyon sok gittelést igényel. Tudnék neked mondani egy srácot, akit szerintem érdemes lenne kipróbálni. Nekem eléggé igényesnek tűnt, bogaras körökben mozog. Azt pedig tudod, hogy ott komoly restaurálások folynak. Egyetlen hátránya, hogy drága. Otthon háznál dolgozik, megadhatom a számát, ha gondolod. Corsika én is takarítottam, ne tudd meg, milyen jó hatással van a gőztisztító (kacsa) a kárpitelemek réseire, mélyedéseire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts