Korzika Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Itt most a hó esik jól! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Amikor bekattintottam a topikba, még kint semmi sem volt. Mire leütöttem az első billentyűt, elkezdett szakadni a hó. De nem kicsit! Faja az időjárás Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 üdv mindenkinek! most kivételesen szabot benézekésmárittsevagyok módszert követem :D én is örülök a hónak,biztos jól fog tapadni holnap a nyárigumim :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2008 üdv mindenkinek! most kivételesen szabot benézekésmárittsevagyok módszert követem :D én is örülök a hónak,biztos jól fog tapadni holnap a nyárigumim :D az enyémen téli van :D kölcsönadjam? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 az enyémen téli van :D kölcsönadjam? :D mindjárt megnézem hogy bírkózik a micslen alpín a 90 tomboló ló erejével :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2008 mindjárt megnézem hogy bírkózik a micslen alpín a 90 tomboló ló erejével :D 90?Ugyan már, te csak hiszed, hogy csak 90 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Inkább csak hiszi, hogy 90. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 A tombolást meg betudhatjuk a nyári gumi csúszásának. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Nálunk egyszerre sütött a nap és esett a hó 2 óra körül! Jól nézett ki! Gyorsan el is olvadt és meg is száradt! :D A téligumis autó a ház elött áll a nyári gumis pedig járkál! Mondjuk majdnem egész télen így ment ez nálunk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Amikor bekattintottam a topikba, még kint semmi sem volt. Mire leütöttem az első billentyűt, elkezdett szakadni a hó. De nem kicsit! Faja az időjárás Megpróbáltam elképzelni a mozdulatodat :-DDDDDDDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Amikor bekattintottam a topikba, még kint semmi sem volt. Mire leütöttem az első billentyűt, elkezdett szakadni a hó. De nem kicsit! Faja az időjárás Vazze,te indítottad el a hóesést??? Egy bill. lenyomással??? :D Laci egy Fény(i)lény! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 fenéket. Nah, a lényeg, hogy amikor meg mentem melózni, a Bem téren jártam, amikor igen komolyan leszakadt az ég. Amíg álltam a lámpánál a zöldre várva, befehéredett minden. 1 km-rel arrébb meg semmi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Most már tuti, hogy téged követett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 jah, biztos. :D Arról is beszélj, hogy miként állsz autó terén? Van már G astrád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Mély csönd és hallgatás... :D Egyenlőre van kocsi a hátsóm alatt (és erre a távra tökéletes, mert alig eszik, nem úgy, mint egy V6-os Omega :D ), így nem sietem el a dolgot. És mert amit eddig néztem, az nem nyerte el a tetszésem. Lehet meghülyülök és új autó lesz belőle? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 fenéket. Fenekét nem? Most már tuti, hogy téged követett. :D Ennyire jó a feneke? (a Vectrának?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Szép napot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Helló,úgy néz ki nem megyek Ladányba koncertre,mert másnap dolgozom és úgy meg nem az igazi.(félek nem térek addig magamhoz) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Sziasztok rég nem látott pajtosok! Kicsit elvoltam de látom mindenki jól van és itt van.Nem olvasgattam nagyon vissza ezért lehetnek dolgok amikkel nem vagyok tisztában de ezért előre is elnézéseteket kérem. Velem minden OK az F16-os is megvan várjuk a tavaszt és /ha lesz / a kis opeles összeröffenéseket. Bár ahogy látom ebben még mindig nincs összhang :D Vagy voltak talik, csak nekem nem szóltatok????? azt is meg tudom érteni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Helló,úgy néz ki nem megyek Ladányba koncertre,mert másnap dolgozom és úgy meg nem az igazi.(félek nem térek addig magamhoz) :D Kár :D én pedig ottleszek, minjárt megyek is jegyet venni :D :lol: majd elmesélem mithagysz ki :D Amugy hányra mész másnap? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Sziasztok rég nem látott pajtosok! Hát régen se láttuk egymást, de azért: Halihó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Helló,úgy néz ki nem megyek Ladányba koncertre,mert másnap dolgozom és úgy meg nem az igazi.(félek nem térek addig magamhoz) :D Akkor gyere pénteken Debrecenbe: Sok boldog nénnapot minden Hajninak, és Hajnalkának, meg Bebidának is, meg kinek még? Ja Ibolyának is Sanyi kedvéért. Lujdzibácsi, tudom, én, hogy itt vagy, és lesed a fórumot, csak nem tucc hozzászólni, mert mikor megfogalmaznád a gondolatodat, rögtön előtted ír valaki, és nem tudod felvenni a versenyt az F16oddal :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Amugy hányra mész másnap? :D Fél 6.Régebben nem okozott ez gondot,akár még buliból is beestem(szó szerint :D ) a munkába. Mostmár kicsit problémásabb.Azért még agyalok,hátha.... Mehetnék saját kocsival,de akkor nem tudok semmit inni...ááááááááááááá......úgy meg nem az igazi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Fél 6.Régebben nem okozott ez gondot,akár még buliból is beestem(szó szerint :D ) a munkába. Mostmár kicsit problémásabb.Azért még agyalok,hátha.... Mehetnék saját kocsival,de akkor nem tudok semmit inni...ááááááááááááá......úgy meg nem az igazi! megvan a jegyem :D kapunyitás 19h, vendég 20h, koncert 21h-tól. fél6 soká lesz ahhoz képest :lol: /nekem hálisten nincs ilyen gondom, 5perc séta otthonrol :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Ezek szerint túl körmönfontan fogalmazok? Endlos? Az F16 meg bárkivel felveszi a versenyt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts