Korzika Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ma megjöttek a futárral a féktárcsáim(AET német) és betéteim(PEXnémet) ,amit a Vaterán vettem! :D A közeljövőben installáljuk be őket.Beraktam az utángyártott indexet is jobbra,mert egyszer olyan gyors voltam,hogy elmaradt(nem bírta a sebességet)! :D Ja és még a sebváltókar lötyögését is megjavítottam a gumigyűrű vastagságának növelésével! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 ..Ja és még a sebváltókar lötyögését is megjavítottam a gumigyűrű vastagságának növelésével! Cikcalllllag? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 na majd lemérjük :D :D Reméljük, hogy lemérjük. :-p Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Cikcalllllag? :D Nem,találtam a műhelyben gumigyűrűt és azt tettem be alá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Nem,találtam a műhelyben gumigyűrűt és azt tettem be alá! :D Azisjóóóóóó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Azisjóóóóóó. :D Talik topicban lévő javaslatomra reagálnátok? Leaglább egy nem-mel. Vagy hogy mondjuk jobb lenne nekem ekkor és ekkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 hening biztos nem jön el eddig. szerintem, én meg dolgozni fogok. Többiek azért még jelentkezhetnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 hening biztos nem jön el eddig. szerintem, én meg dolgozni fogok. Többiek azért még jelentkezhetnek. Nem biztos , hogy egyszer nem megyek el hozzátok. Kaposvárra is lementem, meg a következő Mediterrán talira is Pécsre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Reméljük, hogy lemérjük. :-p nullánál bújás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Nah én meg most szállitottam vissza haver poker készletét :D este nyomtunk egy jó kis partyt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Ma olajcsere volt a kocsin(Metabond speed 10w40),és féktárcsa + fékbetétcsere-bere! :D A motornak sokkal szebb hangja lett a féken egyelőre még nem érzek változást,csak annnyit,hogy már nem csiszolódik fékezéskor a tárcsa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Ismertek Debrecenben kipufogó készítőt?Hátsó dob kellene idővel!8000 ft a gyári dob,ott körül jó lenne. Ma megyünk Gyulára! Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Ismertek Debrecenben kipufogó készítőt?Hátsó dob kellene idővel!8000 ft a gyári dob,ott körül jó lenne. Ma megyünk Gyulára! Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek! Mikepércsi úton van, én oda járok. Nyahh úgy néz ki, túl kevesen vagyunk a talira, úgyhogy akkor gondolom, mivel nem mondtok új javaslatokat, így nem akarjátok az egészet. Mert ha ugye akkor dologozok, de másnap nem, és azt nem mondom, az azt jelenti, hogy nincs kedvem menni. Najó, akkor én leszálltam a témáról, nem erőszak a disznótor. Vagy endlososan: nem erőszag, csak disznó orr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Kellemes húsvétot mindenkinek! Corsika! Van kedvezményes cégünk is, aki készít kipuffot is. :D Re-Car Mobil Bt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 hu nemsok élet van :D Na Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok énis :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek! Pusza! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Te meg érezd magad meglocsolva! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Te meg érezd magad meglocsolva! :D Köszi! A múltkor buliban sörrel locsoltak! Jó dolgom volt mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 én max sikongatni szoktam, meg hatalmasat nevetni, a múltkor talán SzaboT szólt már rám, hogy mki minket néz :D Nem is igaz! Mármint a rászólás. Csak megemlítettem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Mivel mindenkinek névreszóló versikét mondtam, talán örültök neki, ha nektek is mkondok, jobb későn, mint soha: Zöld erdőben jártam, kék ibolyát láttam, el akart hervadni, meglocsollak Andi, és tovább: Zöld erdőben jártam, kék ibolyát láttam, megette az őzgida, meglocsollak bébida. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 És mindenhol ott van Ibolya. Köszönöm! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Meg a zöld erdő! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2008 Zöld erdőben jártam, kék ibolyát láttam, el akart hervadni, meglocsollak Andi, és tovább: Köszönöm szépen, kedves tőled :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 És mindenhol ott van Ibolya. Köszönöm! :D :D Ok, de mitől kék? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Zöld erdőben jártam, kék ibolyát láttam, megette az őzgida, meglocsollak bébida. Köszönöm szépen! Jólesett! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts