mackosajt Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Azt hagyjuk meg Mélykéknek, már lassan megszokja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Tudom,azért írtam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 csI : 20 fekvőtámasz MS : 10 fekvőtámasz :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március20, 2008 a jelenlévők úgy gondoltam, kivételek. a másik, hogy először mindenkire akartam reagálni, csak 3-tól több idézetnél bekvkilt a rendszer, aztán végül minden idézetet kiszedtem. na erre meg inkább én nem írok semmit. Mindenki olyan álmos mint én? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Én azokon az éjszakákon,mikor nem tudok aludni,mindig különféle vállalkozásokat-üzleteket indítok be fejben. 2-3 napig utána azzal foglalkozom,hogy utánajárok,hogy lehetne kivitelezni a terveket ,de a végén kior mindent összevetek rájövök,hogy ha rendesen ,szabályosan akarom csinálni akkor kivitelezhetetlen a dolog! Akkor nem egyedül vagyok ilyen lobbanékony elme? :-)) csI : 20 fekvőtámasz MS : 10 fekvőtámasz :D :D Ez a BMW M 635 CSi lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március20, 2008 Akkor nem egyedül vagyok ilyen lobbanékony elme? :-)) A legközelebbi talin tarthatnál bemutatót :D elméletit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Akkor nem egyedül vagyok ilyen lobbanékony elme? :-)) Úgy néz ki! :D És még jó páran ebben a szép országban.Csak kár,hogy nehéz boldogulni annak aki valami újat akar! Nyuszi:Én ma már nem,de tegnap éjszakai műszak után ki voltam nagyon készülve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 csI : 20 fekvőtámasz MS : 10 fekvőtámasz :D :D egykezes vagy kétkezes? :D na erre meg inkább én nem írok semmit. Mindenki olyan álmos mint én? Írjál nyugodtan. Én meg hiába pihenek a napokban, az éjszakás hét derekán tartok, non-stop fáradtság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Tudod mikor voltam utoljára színházban? És ha leeszem az öltönyöm? De fogadjunk te sem a színházban voltál. :D A festékbolt nem számít annak... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Akkor pill, 2 betűs. :D Grat a vizsgához! Cisco? Mit tanulsz? Jelenleg Mechwartba ötödév: rendszerinformatikus okj, informatika hálozattelepitö és üzemeltetö okj, meg CISCO CCNA. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 színház mellett/mögött van :D A Csokonainál? :D Nemrémlik :D De majd utánnanézek annak a nagyon jó gyrosnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Mindenki olyan álmos mint én? Én már nem :D most keltem félórája :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 A Csokonainál? :D Nemrémlik :D De majd utánnanézek annak a nagyon jó gyrosnak :D Te már ezer éve oppan az a Gyorsétkezde, őőőőő Gyrosétkezde na, mi a Csapó Gyrosba járunk néha ha a fácánból nagyon részegen jövünk ki (legutóbb másfél éve volt :-)) De van egy jó a Kishegyesin a Fáraó, a Domokos lajoson a vénkertben. Nagy beülős hely. A legközelebbi talin tarthatnál bemutatót :D elméletit Arra gondolsz, hogy lángra lobban a hajam? Vagy iesmi? :-)) Vihetek egy ezüstérmet a nemzetközi találmányi kiállításról, meg ilyen trófeákat, de minek, ha mutogatok vmit, akkor azok a festményeim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Te már ezer éve oppan az a Gyorsétkezde, őőőőő Gyrosétkezde na, mi a Csapó Gyrosba járunk néha ha a fácánból nagyon részegen jövünk ki (legutóbb másfél éve volt :-)) De van egy jó a Kishegyesin a Fáraó, a Domokos lajoson a vénkertben. Nagy beülős hely. Wehe :D Hát jó van hogy ottvan ezeréve, de mondjuk nem helyi vagyok, nemismerhetek én mindent :D Debibe ált csak a központba járok, meg sulimig, meg boltozni...na jó meg pár kocsmát ismerek :D De mondjuk kishegyesi fele nem visz dolgom, vénkertbe is csak párszor voltam még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 itt mki profi csocsos vagy mi? :D én max sikongatni szoktam, meg hatalmasat nevetni, a múltkor talán SzaboT szólt már rám, hogy mki minket néz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 én max sikongatni szoktam, meg hatalmasat nevetni, a múltkor talán SzaboT szólt már rám, hogy mki minket néz :D ehe :D igen, ezt hivják beleélésnek :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 ehe :D igen, ezt hivják beleélésnek :D :D igen, bárcsak a játéktudásom lenne akkora, mint a beleélni tudásom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 igen, bárcsak a játéktudásom lenne akkora, mint a beleélni tudásom :D na majd lemérjük :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 na majd lemérjük :D :D állok elébe Uram! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 állok elébe Uram! :D Helyes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 Helyes :D nos akkor azt hiszem a hétvégén már el is kezdem a gyakorlást :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 Na srácok, mivel már nem valószínű, hogy fórumközelben leszek, ezért most kívánok nektek nagyon sok tojást és boldog nyuszikát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Én is azt kívánom, hogy legyen boldog a Nyuszika.:D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 nos akkor azt hiszem a hétvégén már el is kezdem a gyakorlást :D Gyakorolj csak :D Viszont boldog nyuszit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Kellemes húsvétolást mindenkinek, aki nem lesz már a fórum közelében! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts