szabot Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 kiizzadtad? :D :D Ki. Egy adott helyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Ki. Egy adott helyen. :D asszem most értünk el a stop táblához :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Ui.: Akkor bocsi Endlos! Azt hittem, hogy megköszöntem a köszöntéseket. Mondom én, hogy bennem a hiba. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2008 SzaboT, találtunk egy neked való gyros-ost. Nagyon finom, nagyon nagy! :D Amikor tegnap elkezdtünk habzsolni, rögtön te jutottál eszembe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Nah újra itt :D Köszi mindenkinek a szoritást, főleg SzaboT kollégának ezt az áldozatot :D Amugy cisco vizsga volt... :D 95,3% :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 SzaboT, találtunk egy neked való gyros-ost. Nagyon finom, nagyon nagy! :D Amikor tegnap elkezdtünk habzsolni, rögtön te jutottál eszembe. :D gyros :D hoooooooooool van? :D :D én eddig apolloban kajoltam általában a gyrosokat, központ is, és sztem egész korrekt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 gyros :D hoooooooooool van? :D :D én eddig apolloban kajoltam általában a gyrosokat, központ is, és sztem egész korrekt :D efendi gyros.szerintem debrecen legjobb gyrosát adják ott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 SzaboT, találtunk egy neked való gyros-ost. Nagyon finom, nagyon nagy! :D Amikor tegnap elkezdtünk habzsolni, rögtön te jutottál eszembe. :D Óóóóó! Indulok! :D Térképet kérek. Nah újra itt :D Köszi mindenkinek a szoritást, főleg SzaboT kollégának ezt az áldozatot :D Amugy cisco vizsga volt... ;) 95,3% ;) :D Akkor pill, 2 betűs. :D Grat a vizsgához! Cisco? Mit tanulsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 asszem most értünk el a stop táblához :D Nem stop, csak térjünk át a 18+ topicba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Óóóóó! Indulok! :D Térképet kérek. színház mellett/mögött van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 színház mellett/mögött van :D Tudod mikor voltam utoljára színházban? És ha leeszem az öltönyöm? De fogadjunk te sem a színházban voltál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Tudod mikor voltam utoljára színházban? És ha leeszem az öltönyöm? De fogadjunk te sem a színházban voltál. :D színe is volt a gyrosnak,meg házban van a kiszolgálás,szal nem is tudom :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Helló-Halló Elektor Kalandor! :D Endlos, a téma szétválasztás jó lesz. Én pl ha a nem érdekes számomra a hsz eleje, akkor végig sem olvasom. Sajnos ritkán van annyi időm, hogy mindent végig olvassak, így szelektálnom kell. Kérdés: Mi van? Milyen "nyomkövetős" TV? :D Felmérést végzek, hogy milyen igény lenne az új találmányomra. Nem nyomkövetős, találkoztál-e már a jelenséggel, amikor sürxforox a konyhában, mert éhes vagy, de közben meg megy a kedvenc sorozatod (pl. DrHouse, najó, az eléggé későn van) és akkor kapkocc, mert létni szeretnéd, és elbaszod a kaját emiatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 A főzés művészete abszolut távol áll tőlem,ezért nem tudom milyen lenne a kaja,ha még tv-t is néznék közben?? :D Viszont evés közben imádok tévézni(Betti haragszik is miatta,hogy a reggeli,ebéd,vacsi 1 óráig tart) :D Más. Nekem a kocsin Good Year Ultra Grip M+S van alig használt.Ez elméletileg 4 évszakos vagyis igazából semikor sem jó. Nem tudom,hogy eladjam-e róla és vegyek télit-nyárit külön? (tessék figyuzni a piros betűket :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Felmérést végzek, hogy milyen igény lenne az új találmányomra. Nem nyomkövetős, találkoztál-e már a jelenséggel, amikor sürxforox a konyhában, mert éhes vagy, de közben meg megy a kedvenc sorozatod (pl. DrHouse, najó, az eléggé későn van) és akkor kapkocc, mert létni szeretnéd, és elbaszod a kaját emiatt? szerintem nem éri meg bejegyeztetni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 szerintem nem éri meg bejegyeztetni :D :D Mármint mit, hova? ha a találmányról beszélsz, most árajánlatot kértem a gyártásra, és ehhez kell felmérnem az igényeket, itthon, Kanadában, és Amerikában. Ott eléggé gyakori a körkonyha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2008 miért kezdtétek azt hinni, hogy nektek írtam? Azért mert idézet nélkül a mi reagálásainkra volt írva, és mert az szerepelt a mondatban "megkérnék mindenkit". Azt hittem a mindenki mi vagyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2008 Mármint mit, hova? ha a találmányról beszélsz, most árajánlatot kértem a gyártásra, és ehhez kell felmérnem az igényeket, itthon, Kanadában, és Amerikában. Ott eléggé gyakori a körkonyha. Szerintem nálunk már az is örül, akinek konyhája van, bármekkora, ritka a körkonyha. Amúgy én is inkább evés közben szeretek tv-zni, főzni meg ritkán főzök. De sztem ha egy normál tv-t raknak be, az is épp elég jó, mert ha sürgök-forgok, hiába követ, ha nem tudok rá figyelni. Bármennyire is vagyunk mi nők, képesek egyszerre több dologra is odafigyelni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Nálam is az a gond, hogy ha főzök, akkor nem érdekel a TV, mert úgysem tudnék rá figyelni. Enni meg ritkán eszek járkálás közben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Szerintem nálunk már az is örül, akinek konyhája van, bármekkora, ritka a körkonyha. Amúgy én is inkább evés közben szeretek tv-zni, főzni meg ritkán főzök. De sztem ha egy normál tv-t raknak be, az is épp elég jó, mert ha sürgök-forgok, hiába követ, ha nem tudok rá figyelni. Bármennyire is vagyunk mi nők, képesek egyszerre több dologra is odafigyelni :D Én is hülye ötletnek tartom, és tutira nem használnék ilyet, de tegnap reggel arra ébrettem, hogy amerikában ezért kiáltanak a háziasszonyok. Azt ne kérdezzétek, hogy hogyan csinálom. És hát ha jó ajánlatot adnak rá, meg az áruházak is veszik, akkor elkezdem a gyártást. Végülis mérne. (eddig még csak olyan találmányaim voltak, amiket én is szívesen használok, és őrült jó dolognak tartottam, hátha ehhez lesz kitartásom, hogy végig csináljam :-DDD) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Én azokon az éjszakákon,mikor nem tudok aludni,mindig különféle vállalkozásokat-üzleteket indítok be fejben. 2-3 napig utána azzal foglalkozom,hogy utánajárok,hogy lehetne kivitelezni a terveket ,de a végén kior mindent összevetek rájövök,hogy ha rendesen ,szabályosan akarom csinálni akkor kivitelezhetetlen a dolog! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Azért mert idézet nélkül a mi reagálásainkra volt írva, és mert az szerepelt a mondatban "megkérnék mindenkit". Azt hittem a mindenki mi vagyunk. a jelenlévők úgy gondoltam, kivételek. a másik, hogy először mindenkire akartam reagálni, csak 3-tól több idézetnél bekvkilt a rendszer, aztán végül minden idézetet kiszedtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Jól van Lacika,megdícsérlek ,leülhetsz! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Amúgy jut eszembe, milyen Korzikát vezetni? Franciák sokat beleszólnak? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Á,nincs semmi baj a csigaevőkkel!Ez sem nehezebb,mint Budapest vezetőjének lenni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts