Korzika Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Látod így jársz,ha ritkán nézel ide!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Szép estét :D Holnap szoritsatok mer vizsgázok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 JÓ,már most lehet kezdeni?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Sanyi úgy látom, nem olévasod a h.szeimet. Jóvanakkor ezt neked. Olvasom én, csak sokszor átsiklom rajta. Nem tehetek róla, párszor egyszerűen nem fogom fel, hogy mit akarsz. Bocsi, tudom, az én hibám. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2008 Szép estét :D Holnap szoritsatok mer vizsgázok :D Kalappal akkor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Olvasom én, csak sokszor átsiklom rajta. Nem tehetek róla, párszor egyszerűen nem fogom fel, hogy mit akarsz. Bocsi, tudom, az én hibám. :D :D :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Olvasom én, csak sokszor átsiklom rajta. Nem tehetek róla, párszor egyszerűen nem fogom fel, hogy mit akarsz. Bocsi, tudom, az én hibám. :D :D Csak boldog névnapot kívántam, ami szerintem nem volt nagyon nehezen érthető. De így legalább kiderül száémomra, hogy van, aki átugrik, így nem fárasztom magam azzal, hogy legközelebb neki írok. De ne érts félre, nem haraxom rád, csak egyszerűen ténynek veszem a dolgot :-)) Vagy talán az a baj, hogy sok különböző témát egybe írok? De azokat mindig megpróbálom külön választani ilyen enterekkel. Akkor mostantól gondolatjelet teszek. - Szokott-e valalki konyhában főzés közben TV-t nézni, vagy ha megtehetné, hogy a nagy konyhájában, amikor sürög-forog a TVképernyő dőlésszöge követné a mozgását, akkor megtenné? Vagy van-e ismerősötöknek olyan konyhája, amiben középen van egy étkező, vagy munkaasztal, és körben a fal mellet végig konyhapultok, iesmi, mostanság nagy divat ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Csak boldog névnapot kívántam, ami szerintem nem volt nagyon nehezen érthető. De így legalább kiderül száémomra, hogy van, aki átugorja, így nem fárasztom magam azzal, hogy legközelebb neki írok. De ne érts félre, nem haraxom rád, csak egyszerűen ténynek veszem a dolgot :-)) :D :D :D v2.0 :D de hogy kicsit meséljek is,már 1 hete fentvannak a nyári gumik :D mondjuk ma lehet fáznának kicsit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 reggel, hazafelé -0,5 celsiust írt a kijelző. hideg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 reggel, hazafelé -0,5 celsiust írt a kijelző. hideg. :D nekünk volt -1 is :D de utána -0,5re növekedett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 nekünk volt -1 is :D de utána -0,5re növekedett :D Kristóf melegítette fel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Kristóf melegítette fel? :D nem.a belőlem kiáramló pozitív energia :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Helló-Halló Elektor Kalandor! :D Endlos, a téma szétválasztás jó lesz. Én pl ha a nem érdekes számomra a hsz eleje, akkor végig sem olvasom. Sajnos ritkán van annyi időm, hogy mindent végig olvassak, így szelektálnom kell. Kérdés: Mi van? Milyen "nyomkövetős" TV? :D A téli gumma még marad nálam (öcsémnél), mert hétvégére akár havat is mond. Viszont 1-2 hét és csere. Talán csak erre vár a jó idő. Ha látja, hogy készülünk rá, akkor hirtelen megjelenik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 nem.a belőlem kiáramló pozitív energia :D Elég gyenge, ha csak fél fokot tudott dobni a hőmérsékleten! Legközelebb kapcsold be a fűtést! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Elég gyenge, ha csak fél fokot tudott dobni a hőmérsékleten! Legközelebb kapcsold be a fűtést! :D ezt most megkaptam :D álmos voltam,biztos az volt a gond :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 jah, elég gyenge. téligumi még nálam is marad, pláne műszakiig. Inkább váltóméret, és nem ad okot plusz zsetonra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 álmos voltam,biztos az volt a gond :D Tuti! :D Coder, szorítás indult! Max délig nem megyek el pisilni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Tuti! :D Coder, szorítás indult! Max délig nem megyek el pisilni. :D ha menni kell,akkor menni kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 téligumi még nálam is marad, pláne műszakiig. Inkább váltóméret, és nem ad okot plusz zsetonra. Mikor lesz a nagy nap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 ha menni kell,akkor menni kell :D Á, szorítok. Coder-ért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 jah, elég gyenge. téligumi még nálam is marad, pláne műszakiig. Inkább váltóméret, és nem ad okot plusz zsetonra. nekem is zöldkártya májusban,de jó h kitalálták,2 évente kell :D és sajnos a zöld ászt nem fogadják el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Mikor lesz a nagy nap? ZK 04.11-ig van, MV meg 04.13-ig. Tegnap már egyeztettem a szerelővel, hogy készüljön, mert hamarosan viszem a kocsit. Na nem szerelni, csak hogy vigye el vizsgázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Á, szorítok. Coder-ért. :D a múltkor még nem bírtad volna ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 a múltkor még nem bírtad volna ki. :D Már reggel voltam, így elég sokáig bírom. Amúgy meg nem mondtam, hogy egész nap visszatartom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Már reggel voltam, így elég sokáig bírom. Amúgy meg nem mondtam, hogy egész nap visszatartom. :D kiizzadtad? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts