Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Olvasom én, csak sokszor átsiklom rajta. Nem tehetek róla, párszor egyszerűen nem fogom fel, hogy mit akarsz. Bocsi, tudom, az én hibám. :D :D

Csak boldog névnapot kívántam, ami szerintem nem volt nagyon nehezen érthető. De így legalább kiderül száémomra, hogy van, aki átugrik, így nem fárasztom magam azzal, hogy legközelebb neki írok. De ne érts félre, nem haraxom rád, csak egyszerűen ténynek veszem a dolgot :-))

Vagy talán az a baj, hogy sok különböző témát egybe írok? De azokat mindig megpróbálom külön választani ilyen enterekkel.

Akkor mostantól gondolatjelet teszek.

- Szokott-e valalki konyhában főzés közben TV-t nézni, vagy ha megtehetné, hogy a nagy konyhájában, amikor sürög-forog a TVképernyő dőlésszöge követné a mozgását, akkor megtenné? Vagy van-e ismerősötöknek olyan konyhája, amiben középen van egy étkező, vagy munkaasztal, és körben a fal mellet végig konyhapultok, iesmi, mostanság nagy divat ez.

Megosztás:

Csak boldog névnapot kívántam, ami szerintem nem volt nagyon nehezen érthető. De így legalább kiderül száémomra, hogy van, aki átugorja, így nem fárasztom magam azzal, hogy legközelebb neki írok. De ne érts félre, nem haraxom rád, csak egyszerűen ténynek veszem a dolgot :-))

:D :D :D v2.0 :D

de hogy kicsit meséljek is,már 1 hete fentvannak a nyári gumik :D

mondjuk ma lehet fáznának kicsit :D

Megosztás:

Helló-Halló Elektor Kalandor! :D

Endlos, a téma szétválasztás jó lesz. Én pl ha a nem érdekes számomra a hsz eleje, akkor végig sem olvasom. Sajnos ritkán van annyi időm, hogy mindent végig olvassak, így szelektálnom kell. Kérdés: Mi van? Milyen "nyomkövetős" TV? :D

A téli gumma még marad nálam (öcsémnél), mert hétvégére akár havat is mond. Viszont 1-2 hét és csere. Talán csak erre vár a jó idő. Ha látja, hogy készülünk rá, akkor hirtelen megjelenik. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.