adorjant Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 akkor már látod a fényt az alagút végén? :D remélem minden összejön,így már elég pöpec gépnek ígérkezik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Télleg nem lenne jó állandóan semmit sem csinálni!De állandóan melózni sem az igazi! Figyóka Corsika ez kell neked: Chip tunning 20e Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Egy 150 Wattos invertert vettem, remélem elég lesz a géphez. Nekemis megvan már az inverter, meg a Laptop is, amit beleteszek, de sajna én nem látom ilyen derűsen a dolgokat mostanság. A bogárral annyi a tennivaló,. hogy kadettnek csak hétvégén tudok kis energiaát szánni, amikor itthon van. De nagyon kivi leszek azokra a lökösökre Sanyó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 ... ennyinél meg is álltam, mert fék az abszolult nincs rajta... Vettem észre. :D :D Akkor engem is átvertek véradáson. Én ásványvizet kaptam (igaz a cégnél volt, lehet nem szerettek volna sörös kollegákat a gépek mellett). Vasárnap megvolt az idei év első horgászata és jövő hétre tervezzük a következőt (ha összejön, akkor vasárnap és hétfőn is). Nincs kedve valakinek L2-ni? Tök jó MMORPG (olyan, mint a WOW csak nekem jobban bejött). Akit érdekel pü és bevesszük a klánba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 A hétvégén feltöltöttem vízzel a Mantát, és beindítottam. Pöcc röff volt a masina, pedig benne telelt az akksi, és augusztus óta nem volt beindítva. Jó volt hallani az öreglány hangját! :D De ennyinél meg is álltam, mert fék az abszolult nincs rajta. Ezen a héten elkészülnek az üvegszálas elemek (első lökös megvan, bal első sárvédő kész, küszöb szpojlerek kész, jobbos sárvédő a sablonban, hátsó lökhárítónak most készül a sablonja). Hétvégén rá lesznek próbálva a kocsira, aztán indul a bontás. A számítógép is összeállt hiánytalanul. Egy 150 Wattos invertert vettem, remélem elég lesz a géphez. A monitor pedig űberf@sza! :D Van rajta TV bemenet, ekkor 32 csatornát lehet vele fogni. Aztán van két AV bemenet is, és van egy VGA. No ezt fogom én használni. A touch része viszont még nem az igazi. Közepénél nagyon pontos, de onnan távolodva egyre jobban csal. Abban reménykedem, hogy csak rossz képátmérőhöz való drivert tettem fel. Az a bibi, hogy adtak hozá vagy húsz drivert, aztán abból kellene kimazsolázni, hogy melyik is kell nekem. :D Digit műszerfal pedig Demótól fog jöni. Ezek után már azon gondolkodom, hogy a Windows kezdőhangja valami efféle legyen. :D Lassan Bcsabival is fel kellene vennem a kontaktot, hogy az a spéci riasztó van-e még? Fényezés és összelapátolás után, de még kárpitozás előtt azt is jó volna beletenni. Nagyjából június-július környékén szerintem mehet is műszakira a verda. Persze ez már a nagyon sokadik határidő, de talán végre már tartható is. uhh szép tervek, hajrá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Vettem észre. :D :D Akkor engem is átvertek véradáson. Én ásványvizet kaptam (igaz a cégnél volt, lehet nem szerettek volna sörös kollegákat a gépek mellett). Mért nem vittél magaddal? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Mért nem vittél magaddal? :D Arról volt szó, hogy adnak. Majd legközelebb jobban felkészülök. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Figyóka Corsika ez kell neked: Chip tunning 20e ááááááááááá,mindjárt felteszek egy TURBO matricát és egyből 204 lovas lesz!(ha meg a dísztárcsát is leveszem................vvváááááááááá...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Arról volt szó, hogy adnak. Majd legközelebb jobban felkészülök. :D Nemvoltál elég előrelátó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Igen, idd meg véradás előtt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 hu mindjárt husvét :D sok kaja sok pija :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoty Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 mi a csecs ez a szar topic genyó? ezt nemhiszem hogy a fenébe lehet ilyen gagyi valamit alkotni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 mi a csecs ez a szar topic genyó? ezt nemhiszem hogy a fenébe lehet ilyen gagyi valamit alkotni. hm? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 ezt nemhiszem hogy a fenébe lehet ilyen gagyi valamit alkotni. Öcsém nem vagy te egy kicsit hogyishívják???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2008 mi a csecs ez a szar topic genyó? ezt nemhiszem hogy a fenébe lehet ilyen gagyi valamit alkotni. Ez arra való, hogy a nálad magasabb intelligenciával rendelkező embertársaid kulturált, vagy esetleg kissé szabadabb, de nyomdafestéket tűrő csevegést folytassanak. Ha esetleg nehézséget okoz a használata szívesen segítünk, ha azonban mégsem tetszik, nyugodtan alkoss egy új "valamit" és majd mi véleményezzük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2008 Sanyi, nagyon sok boldogságot és sok lóerőt kívánok neked névnapod alkalmából. :D És hozzál meleget! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 mi a csecs ez a szar topic genyó? ezt nemhiszem hogy a fenébe lehet ilyen gagyi valamit alkotni. Zoli ez te vagy? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Sanyi, nagyon sok boldogságot és sok lóerőt kívánok neked névnapod alkalmából. :D És hozzál meleget! :D Köszi! Boldogság ráér, lóerők vannak (csak össze kell terelni a méneseket :D) A meleg meg kérdéses. Addig is nézd a Viva Tv-n Kristófot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Köszi! Boldogság ráér, lóerők vannak (csak össze kell terelni a méneseket :D) A meleg meg kérdéses. Addig is nézd a Viva Tv-n Kristófot! :D Szeretettel köszöntök minden Bánk, és Ede nevű klubtársunkat :-DDDDDDDDDDDDDD Najó esetleg a Sanyik is magukra vehetik. Ez amúgy tényleg Zoli volt, Jankó. Nem tudom, hogy mit szeretne elérni ezzel. Azt elmondta élőben is, hogy nem tetszik neki a fórum, de biztosan szeretne valamit elérni azzal, hogy sokadjára is beír ilyen eltévelyedett mondatokat. Olyan, mintha egy sűrű bozótból akarna kimászni egy kiskutya :-)) Bár nekem személyes vélemyényem szerint ha egyszer az ember megismeri a fórum működését, akkor utána már elismeri, hogy nincs ennél jobb jelenleg. Esetleg ha hangérzékelős billentyűzetet használsz. Vagy inkább kezelőszerv, mert az már nem is billentyűzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Szintén Boldog Névnapot kívánnék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2008 Akkor ha ő volt, sajnálom, hogy kissé erőteljesebben fogalmaztam, mert őt én sem ilyennek ismertem. De a véleményt kulturált formában is ki lehet fejezni, vagy lehet menni oda, ahol jobban tetszik a rendszer. Mert egy mások által kitalált, és működtetett rendszert mindig könnyebb kifogásolni, mint hozzátenni, vagy újat alkotni. De a lehetőség mindenki előtt nyitva áll, hogy megmutassa, hogyan is kell ezt csinálni. a baj, az, hogy amikor tettekre kerül sor, akkor már nincs meg az a nagyfokú hozzáértés, ami a kifogás emelésekor még megvolt. Lehet sokan nem értenek a leírtakkal egyet, de én kitartok emellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Akkor ha ő volt, sajnálom, hogy kissé erőteljesebben fogalmaztam, mert őt én sem ilyennek ismertem. De a véleményt kulturált formában is ki lehet fejezni, vagy lehet menni oda, ahol jobban tetszik a rendszer. Mert egy mások által kitalált, és működtetett rendszert mindig könnyebb kifogásolni, mint hozzátenni, vagy újat alkotni. De a lehetőség mindenki előtt nyitva áll, hogy megmutassa, hogyan is kell ezt csinálni. a baj, az, hogy amikor tettekre kerül sor, akkor már nincs meg az a nagyfokú hozzáértés, ami a kifogás emelésekor még megvolt. Lehet sokan nem értenek a leírtakkal egyet, de én kitartok emellett. ez igy van, ezt már énis elmondtam párszor máshol, én tudom milyen egy ilyet megirni, hát nem kis melo :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2008 ez igy van, ezt már énis elmondtam párszor máshol, én tudom milyen egy ilyet megirni, hát nem kis melo :D Köszönöm. én nem tudom milyen, nem értek hozzá, de az elv ugyanaz. Én az élet más területén tapasztaltam, hogy létrehozni, fenntartani valamit, vagy csak úgy belecsöppenni....mennyire más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Hirtelen felindulásomban (mikor ennek a Zoty gyereknek az írását elolvastam) én valami gorombát írtam. De utána kitöröltem,mert rájöttem,hogy nem fogok az ő szintjére lealacsonyodni. Ha nem tecc neki,nem kell idejönni.Bár nem helyes elsőre ítélkezni valaki felett,nekem nem fog hiányozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 én inkább nem írok rá semmit, de megkérnék mindenkit, hogy ha kritikája van, azt ne itt, és ne ilyen módon tegye. Van rá megfelelő téma, és megfelelő megfogalmazás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts