szabot Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 ;) egyébként pont ezt a diskurzust éltem át előző vizsgaidőszakban :D :D :D Pontosabban? Szebb reggelt :D Hale :D Nagggyon helyes ;) :D Mi a helyes? Az, hogy vicceket olvasok meló előtt vagy hogy Ladányi voltam? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Mi a helyes? Az, hogy vicceket olvasok meló előtt vagy hogy Ladányi voltam? :D Hát a viccek is jók, de én perpill arra irtam h ladányi voltál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Hát a viccek is jók, de én perpill arra irtam h ladányi voltál :D Időnként járok haza rokonlátogatásra. Majd egyeztetünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Időnként járok haza rokonlátogatásra. Majd egyeztetünk. :D oksa :D Debrecenbe én ált vonattal járok, mert suli miatt bérletem van, és igy azért olcsobb picit.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 oksa :D Debrecenbe én ált vonattal járok, mert suli miatt bérletem van, és igy azért olcsobb picit.... :D Ha megyek, az úgyis hétvégén van (hétközben meló...), akkor meg nem hiszem, hogy suliban vagy, szal kéznél lesz a gépsárkány. Majd jól szemügyre veszem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Ha megyek, az úgyis hétvégén van (hétközben meló...), akkor meg nem hiszem, hogy suliban vagy, szal kéznél lesz a gépsárkány. Majd jól szemügyre veszem. :D Hétvégén persze hogy otthon :D Hát még sajna nemsok mindent lehet nézni rajta, gyári állapot... :D most akarok majd felnit venni :D meg még majd jópár dolgot... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Szia Coder! Én is Ladányi vagyok izé, voltam! : Nem mondod ,nem is tudtam!Még a végén kiderül,hogy hasutas is van a családban! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Nem mondod ,nem is tudtam!Még a végén kiderül,hogy hasutas is van a családban! :D Á, 4 éves koromban költöztünk el, de rokonok laknak Ladányban. Mikor hogy sikerül, időnként megjelenek egy-egy villámtalira náluk. (Nagyon rákaptunk erre a színezésre) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Á, 4 éves koromban költöztünk el, de rokonok laknak Ladányban. Mikor hogy sikerül, időnként megjelenek egy-egy villámtalira náluk. (Nagyon rákaptunk erre a színezésre) :D Pedig nem rosz hely ez, csak érdekes :D ugymond megkell szokni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Na persze. Újtelep ollé ollé! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Na persze. Újtelep ollé ollé! :D ehhe :D tán te is ismerős vagy ladányban? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 A Karacsban csináltam a második technikusimat, és odavalósi volt a volt barátnőm. A gettó közepén szinte az egyetlen magyar család. :D A Pince volt a kedvenc kocsmám, de azt már vagy hat éve bezárták (pont szemben volt a kolival). Sokat megfordultam a Hanzában is. Jópár szünetben leugrotam egy-egy sörre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 A Karacsban csináltam a második technikusimat, és odavalósi volt a volt barátnőm. A gettó közepén szinte az egyetlen magyar család. :D A Pince volt a kedvenc kocsmám, de azt már vagy hat éve bezárták (pont szemben volt a kolival). Sokat megfordultam a Hanzában is. Jópár szünetben leugrotam egy-egy sörre. :D ejj miket tud itt meg az ember :D nyugi azért van ott magyar nekemis pár haver, de ott nincsenek balhék ugy. balhézni a központba mennek fel xD föleg mostanába plusz meg stb... :D de csak a kicsik ált... de hát tudni kell kezelni annyi ;) Pince? eh :D nemrémlik. merröl szembe? ;) ahol a buszállomás? most ott van a plusz. jah hanzába énis jártam régebben, de joideje már nem, nem az én társaságom... :D és amugy te hogy keveredtél ladányba tanulni, az ország másik végéről? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Akkor még nem az ország másik végében laktam. :D Mindegy, hosszú. :D A négyemeletes alatt volt a pincében. jó hely volt. Besurranókkal, pénzbehajtókkal és stricikkel kártyáztam és ittam ott. :D A buli az volt benne, hogy addig nem is tudtam, miféle arcokkal bratyizok, amíg le nem jött egy ladányi cimbora, és az egyik kártyapartner csak annyit mondott, hogy "Fejeld meg az oszlopot!" és a cimbora zokszó nélkül megtette. Utánna tudtam meg, hogy kik a cimboráim. De mindegy. Amíg oda jártam, nem volt semmi problémám. :D Milyen balhékban voltam velük! Persze az ő oldalukon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 értem :D hát mindenesetre jó messze kerültél :D hm hát jah, jó társaság lehetett :D itt mindig is voltak meg lesznek ilyen, vagy ennél rosszabb alakok.... csak aki komolyba nagyba nyomja az kerüli a feltünést.... :D de hát ilyenez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 hát mindenesetre jó messze kerültél :DMesszi? Ugyan már! Magyarországon nincs távolság! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Messzi? Ugyan már! Magyarországon nincs távolság! hm végülish igazad van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Hogy ezt alátámasszam: anyám jászberényi születésű, kARCAGONJÖTTEK ÖSSZE FATERRAL, ÉN OTT SZÜLTETTEM, ÉS ÉLTEM 12 ÉVET, MIUTÁN dEBRECENBE JÖTTÜNK, ÉN AZÓTA ITT ÉLEK, DE ANYÁM MÁR A hALÁSZBÁSTYA TÖVÉBEN LAKIK, TESÓM kAPOSVÁRON, akkqrvakisbetű (fel kéne néznem néha írtás közben) szal faterom józsai, nagyim kisújszállás, nagybátyáim Ivád, és Cered, rengeteg pesti rokonom van. .... Bocsássatok meg, de .iusta vagyok kijavítani ezt a csúnyaságot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Hogy ezt alátámasszam: anyám jászberényi születésű, kARCAGONJÖTTEK ÖSSZE FATERRAL, ÉN OTT SZÜLTETTEM, ÉS ÉLTEM 12 ÉVET, MIUTÁN dEBRECENBE JÖTTÜNK, ÉN AZÓTA ITT ÉLEK, DE ANYÁM MÁR A hALÁSZBÁSTYA TÖVÉBEN LAKIK, TESÓM kAPOSVÁRON, akkqrvakisbetű (fel kéne néznem néha írtás közben) szal faterom józsai, nagyim kisújszállás, nagybátyáim Ivád, és Cered, rengeteg pesti rokonom van. .... Bocsássatok meg, de .iusta vagyok kijavítani ezt a csúnyaságot. Ciki lehet ennyi helyre menni locsolkodni. :D Ha már locsolkodás: Ki, hol tölti a húsvétot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Fehérvár. Itt nem kell locsolkodni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Fehérvár. Itt nem kell locsolkodni. :D És Ibolyát sem locsolják meg? El ne hervadj itt nekünk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Nem kell félni, előtte lesz a locsolás! :D Jövőhéten Sándor nap, akkor meglocsolom kiszáradt torkom. Nekem az a húsvét. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Ciki lehet ennyi helyre menni locsolkodni. :D Ha már locsolkodás: Ki, hol tölti a húsvétot? Mi Gyulára megyünk locsolkodni,haverokhoz!(valszeg inkább nekünk is toroklocsolás lesz :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Hogy ezt alátámasszam: anyám jászberényi születésű, kARCAGONJÖTTEK ÖSSZE FATERRAL, ÉN OTT SZÜLTETTEM, ÉS ÉLTEM 12 ÉVET, MIUTÁN dEBRECENBE JÖTTÜNK, ÉN AZÓTA ITT ÉLEK, DE ANYÁM MÁR A hALÁSZBÁSTYA TÖVÉBEN LAKIK, TESÓM kAPOSVÁRON, akkqrvakisbetű (fel kéne néznem néha írtás közben) szal faterom józsai, nagyim kisújszállás, nagybátyáim Ivád, és Cered, rengeteg pesti rokonom van. .... Bocsássatok meg, de .iusta vagyok kijavítani ezt a csúnyaságot. szép kis lista :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 én itthon ladányba :D meg elötte vagy utánnalevő napokba valszeg debibe meg buli ha összejön :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts