Endlos Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Jó reggelt! Én meg várom az időszakos orvos vizsgálatot, ert ugye reggeli első+éhgyomor... na és persze 8.30-ra vagyok írva. :D Kibírom. :DHuhh mibaj? Maccó mennyibe fáj egí B-Vectra orr rész? hűtürács.lökhárító kombináció. Bontottan. Tervezési fázis valahanyadik lépés. A Defender kerékív, küszöb készlet már biztos hónapok óta, de végre látom, hogyan is nézne ki. A lökösnél még finomítani kell. Készítek belőle egy negatív öntőformát, hogy bérmikor eltöröm, újra tudjam önteni (műanyag) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 pici kék betűkkel ér írni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Jó reggelt! Én meg várom az időszakos orvos vizsgálatot, mert ugye reggeli első+éhgyomor... na és persze 8.30-ra vagyok írva. :D Kibírom. :D Ilyen a nagy piros betű? Ssssssss (csobogó vizet utánzó hang). :D NEM. ILYEN. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 üdv debreceniek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 üdv debreceniek :D Hahóka, mizó arrafelétek? Merreis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Huhh mibaj? Maccó mennyibe fáj egí B-Vectra orr rész? hűtürács.lökhárító kombináció. Bontottan. passz Ssssssss (csobogó vizet utánzó hang). :D de gonossszzzz... amúgy 9.40 körül sikerült produkálnom.... picit megcsúsztak a rendelésen. Elszámolták magukat. üdv debreceniek :D Üdv! ui: Tamás, kékkel nem ér írni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 passz de gonossszzzz... amúgy 9.40 körül sikerült produkálnom.... picit megcsúsztak a rendelésen. Elszámolták magukat. Üdv! ui: Tamás, kékkel nem ér írni. :D Nya az oké, hjogy nekik bokatörésük van, de neked mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Nya az oké, hjogy nekik bokatörésük van, de neked mi? mondjam, vagy mutassam? :D nincs bokatörésük, csak akiket 7.30-ra hívtak, azok is 9 után végeztek. Így volt csúszás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uncle Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 sziasztok opelos barátaim az úrban!! Egy kérdéssel zaklatnálak benneteket ha valakit érdekel szívesen veszem a válaszát. A kérdés a következö : 94 1.4 si corsa km óráját cserélném fordulatszámérősre, de nem igyazán tudom hogy hogy is kezdjek neki. Milyet vegyek? hogy kössem be ?milyen cuccok kellenek még hozzá plusszba???.... Köszönöm nektek a segítséget uncle Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Hahóka, mizó arrafelétek? Merreis? Hát akkor épp debrecenből irtam :D Amugy Püspökladány :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 sziasztok opelos barátaim az úrban!! Egy kérdéssel zaklatnálak benneteket ha valakit érdekel szívesen veszem a válaszát. A kérdés a következö : 94 1.4 si corsa km óráját cserélném fordulatszámérősre, de nem igyazán tudom hogy hogy is kezdjek neki. Milyet vegyek? hogy kössem be ?milyen cuccok kellenek még hozzá plusszba???.... Köszönöm nektek a segítséget uncle A B Corsás topikban biztos lesznek olyanok akik segítenek...... Hát akkor épp debrecenből irtam Amugy Püspökladány . Helló ,szia! Milyen géped van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 A B Corsás topikban biztos lesznek olyanok akik segítenek...... Hát akkor épp debrecenből irtam Amugy Püspökladány . Helló ,szia! Milyen géped van? Astra F 1.4. 16V :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Heló,üdv a csapatban! :D Írd be az aláírásodba,akkor mindenki látja majd! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Heló,üdv a csapatban! :D Írd be az aláírásodba,akkor mindenki látja majd! :D Megtörtént :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Szép jó reggelt Opelesek! Ismét itt vagyok. Megnézem a vicceket és melózok picit. :D Szia Coder! Én is Ladányi vagyok izé, voltam! Mackó, 9:40-re hólyagszakadásom lett volna, az tuti. Szia Tamás! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 És ha azt is hozzáteszem, hogy előtte este 22 előtt voltam utoljára? :D Mindegy. Kibírtam, igaz nehezen. De neked sem ér kicsi kékkel írni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Oké, úgy látom ennek a "kicsi kék" dumának van valami háttere is. Mi az? Eszembe jutott rólad egy Jóbarátok rész, amikor Joey meghallgatásra megy és nincs ideje elmenni előtte pisilni. Elég mókás rész. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Elég mókás rész. :D Melyik nem az? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Melyik nem az? :D Ez igaz, de ez még témába is vágott. :D Szóval mi a megfejtése az apró kék betűs poénnak??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Szóval mi a megfejtése az apró kék betűs poénnak??? ánégyzet meg bénégyzet egyenlő... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 ánégyzet meg bénégyzet egyenlő... :D ánégyzet meg bénégyzet egyenlő apró kék betű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 ánégyzet meg bénégyzet egyenlő apró kék betű? a kegyelmi bizottság megadta a kettest :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 a kegyelmi bizottság megadta a kettest :D :D Nagyon-nagyon köszönöm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Nagyon-nagyon köszönöm. :D :D egyébként pont ezt a diskurzust éltem át előző vizsgaidőszakban :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Szép jó reggelt Opelesek! Ismét itt vagyok. Megnézem a vicceket és melózok picit. :D Szia Coder! Én is Ladányi vagyok izé, voltam! Szebb reggelt :D Hale :D Nagggyon helyes :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts