szabot Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 A Corsa átalakulás folyamatban. Eddig szinte csak Pestről hívtak, így lehet nyakamba veszem a lábam és felmegyek vele Pestre. Nem volt idejük megkeresni, úgyhogy lehet zargatlak a témában. :) Nem akar valaki egy P4 3GHz-es PC-t 17"-os Samsung LCD-vel? Részletek pü-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peavey Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Lehet tudok valamit. Pü megy. Okés, mail ment, köszöntem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Nekem is jó lenne 4 dísztárcsa(nagyon gyengus ami rajta van)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Sziasztok! Úgy néz ki hogy a suhancoknak nincs jobb dolguk mint hogy dísztárcsákat lopkodjanak. Mizujs erre? Mackósajt utólag is boldog szülinapot kívánunk. Pobt ezt akartam mondani, hogy csak a gyerekek szórakozhatnak isemivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 jó reggelt! ma reggel munkába menet láttunk egy Manta frontú Kadettet,piros színben :) :D érdekes látvány volt meg Zoleeval is találkoztunk útközben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Az talán egy szamara volt nem? :-) Srácok nagyfőnökök fontoljátok meg ezt: Egy ilyen vásárlása nagyon hamar megtérülne a klubnak. Nincs pénze A KLUBNAK IESMIRE? Ahányan hasznánlák ezt országszerte. Ott lenne vmi pesti fejesnél, és oda succanjon, aki akar. Max meg lehet emelni 100ft-tal a tagságit, amnnyiból visszajönne. http://racing-bazar.hu/egyeb/szerszam/opel_diagnosztika.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Elöbb-utóbb mindannyiunknak szüksége lehet ilyen műszerre,érdemes lenne áldozni rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 a bibi csak annyi, hogy adott helyen és időben biztos pont nem lenne elérhető amikor kell. Mellesleg 220+ tag és országnyi távolságok mellett sajnos nem hiszem, hogy kivitelezhető lenne. Na meg ha postázgatjuk az lehet többe van, mint egy 3000 Ft-os kiolvasás+törlés. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Talákozókon meg tudnánk csinálni, legalább lenne vmi, ami ösztönöznéá a tagokjat, hogy összeröffenjenek. :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 "apám" ez a verda odab@sz :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 jobb reggelt! úgy fest én kimaradtam a prémiumosztásból :) :D ez a széles astra nekem kicsit meredek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 jobb reggelt! úgy fest én kimaradtam a prémiumosztásból :) :D ez a széles astra nekem kicsit meredek :D Na jól beszóltam talik topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Kicsit feszült volt ott a hangulat! :D Kár érte! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Kicsit feszült volt ott a hangulat! :D Kár érte! :) Feszült? :D Hát a nagy Opel embléma maga a feszültség egy szép körben. Javasolnám Debrecenben összevonni a talik topicot a chattal, mert olyan kicsi a forgalom, hogy sokkal olajozattabban működne ebben a formában. Szavazzunk. Uhh nekem nem műxik az oldal, mikor bejövök ide, mindig ezt, a saját hozzászólásomat látom. Ti látjátok azt, ami ezután van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Látom,ez következik utána :D Micsoda pocsék idő volt ma felénk,egész nap esett az eső! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Látom,ez következik utána :D Micsoda pocsék idő volt ma felénk,egész nap esett az eső! :D Mosmtár én is látom, köszi, hogy megjavítottad a fórumot. :D Hát ezt is szeretni kell, ha nme lenének az esős időszakok, akkor nem esne jól a napos sem, mert minden kiszáradna egy idő után. Erre gonolok ilyenkor, és akkor nincs rossz kedvem. :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Szívesen!Bármikor megjavítom máskor is! Az időjárásban pedig igazad van-és ez az élet összes területére vonatkozik-lényeg a pozitív hozzáállás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Szívesen!Bármikor megjavítom máskor is! Az időjárásban pedig igazad van-és ez az élet összes területére vonatkozik-lényeg a pozitív hozzáállás! Meg a naaaaaaaaagy piros betűk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 jóóó reggelt mindenkinek! problémamegoldás ötös! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Sziasztok Opelesek! Boldog Születésnapot Opel Club Debrecen (így utólag is)! :D Jelentem nincs Corsa, de pótlás sincs még, így öcsém Szuzijával járok. :D Ha lesz fejlemény, akkor jelentek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Már alig várjuk!(nagy piros betűkkel!) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Sziasztok Opelesek! Boldog Születésnapot Opel Club Debrecen (így utólag is)! :D Jelentem nincs Corsa, de pótlás sincs még, így öcsém Szuzijával járok. :D Ha lesz fejlemény, akkor jelentek. Köszönnyük szépen, viszont kivánnyuk :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Szia Endi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Szép jó reggelt! Már ami szépet meglátok a 3mm-es szemrésemen keresztül. Lehet nem kellett volna fél egyig BOSS-t ölni L2-ben? :D Csak hogy nálam is legyen ilyen: NAGY, PIROS BETŰK. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Jó reggelt! Én meg várom az időszakos orvos vizsgálatot, mert ugye reggeli első+éhgyomor... na és persze 8.30-ra vagyok írva. :D Kibírom. :D Ilyen a nagy piros betű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts