adorjant Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Lajos még mindig ír! a kapkodásból mindig csak a baj van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 mki? :D ez azt jelenti mindenki :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 ez azt jelenti mindenki :) :D pont azt akartam kérdezni,ki az a mki? MK még menne is,de... :D :P ;) szerk: ha MK=MélyKék,akkor MKI=MélyKék és Ibolya? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 ez azt jelenti mindenki :) :D már épp a google-t kérdeztem róla :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 már épp a google-t kérdeztem róla :D nyugodtan fordulhatsz hozzám, ehhez nem kell google :D Velem van az erő... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Rendben ifjú Padavan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 Mű :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Nem. Inkán "Ni", vagy lehet "ekieki-ekieki-ekieki" Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 Nem. Inkán "Ni", vagy lehet "ekieki-ekieki-ekieki" Ezt nem értem...és mi az hogy nem???? :) de, az mű akart lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 vagy akkor még téli álmát aludta :) Téli alma már nem terem tudtommal :-// Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 Téli alma már nem terem tudtommal :-// Szia művész úr! Rajzolsz nekem pillangót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Jóvanna,közben szülinapozunk! Egyébként én is a magas labdát akartam lecsapni,de én sem tettem a végén! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Nyuszi ha válaszra méltatnál akkor talán én is tudnék mondani valamit: milyen kellene? Rajzos, egyszínű, vonalas ábra? Vagy lehet fényképről is többszínű? Mivel fogod kinyomtatni? CMYKba kélrik, vagy RGBben? A képet csak azért linkeltem újra, hogy könnyebben megtaláld a h.sz.-t. Ez válasz volt a kérdésedre anno. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 hát mihez? 1.8 bigblákkhoz? :) ;) Bigblákk? :D Nem mondok semmit. :D Erről inkább kérdezzük meg Sanyit! :D Na tessék, valaki ismer. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február29, 2008 Nyuszi ha válaszra méltatnál akkor talán én is tudnék mondani valamit: Sztem e-mailben válaszoltam és megköszöntem a kapott anyagot :) és még egy nagyon jó értelmű jelzővel is illettem.De akkor itt és most, csak neked, nagyon szépen köszönöm, amit mailben küldtél tökéletes és mai napon már felhasználásra is kerül, az eredményről majd beszámolok. Ez a fentebb betett link, nekem személy szerint túl cifra, de nyugodtan csinálj több variációt, s kinek mi tetszik majd. Szóban majd én is mondok 1-2 tippet. Mert ugyebár remélhetőleg hamarosan találkozunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peavey Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Hello! Ismét én :) Nem tudtok F astrára 4 felnit ami eladó? Az sem baj ha van rajta 4 nyári gumi ami olyan 85%-os. Persze emberi árban. Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Sztem e-mailben válaszoltam De a kérdést nem az oplejelre írtam, hanem a pillangódra. Csak mellesleg belinkeltem a jelet is. milyen kellene? Rajzos, egyszínű, vonalas ábra? Vagy lehet fényképről is többszínű? Mivel fogod kinyomtatni? CMYKba kélrik, vagy RGBben? A képet csak azért linkeltem újra, hogy könnyebben megtaláld a h.sz.-t. Ez válasz volt a kérdésedre anno. Szóval akkor: milyen kellene? Rajzos, egyszínű, vonalas ábra? Vagy lehet fényképről is többszínű? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március3, 2008 Majd megmutatom :D Na srácok ma reggelre ellopták mind a 4 dísztárcsámat. A biztosító állítólag fizet, ha van rendőrségi feljelentés. Úgy hogy szemlézik a kocsit.... :) de persze mindezt napközben...szóval fizethetek én bármit, akármilyen károm történik, az utánajárás, és ügyintézés kellemetlensége miatt bele sem kezdek :D ok, tudom, hogy ez "csak" 4 díszítárcsa, na de akkor is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Majd megmutatom :P Na srácok ma reggelre ellopták mind a 4 dísztárcsámat. A biztosító állítólag fizet, ha van rendőrségi feljelentés. Úgy hogy szemlézik a kocsit.... :) de persze mindezt napközben...szóval fizethetek én bármit, akármilyen károm történik, az utánajárás, és ügyintézés kellemetlensége miatt bele sem kezdek :D ok, tudom, hogy ez "csak" 4 díszítárcsa, na de akkor is. Azt hittem ez kiment már a divatból, hogy dísztárcsát lopnak! Rág hallottam már ilyet! :D Telónak van a garázsban 2 garnitúra ha jól tudom! Ő nem használja! Kárdezd meg tőle nem eladó-e! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Törjön el keze lába a tolvajnak. Pont HOBit meglopni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Azt hittem ez kiment már a divatból, hogy dísztárcsát lopnak! Rág hallottam már ilyet! :D Telónak van a garázsban 2 garnitúra ha jól tudom! Ő nem használja! Kárdezd meg tőle nem eladó-e! :D Rég hallottál ilyent? Pár hónapja többünktől is loptak, tőlem 2 db-ot (tecsosat), meg 2 db szelepsapkát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 De remélem a saját árnyékától nem ijedt meg, mert én már tavaszt akarok :D Az nem a mormota? Nekünk mackónk van. :D Hello! Ismét én :) Nem tudtok F astrára 4 felnit ami eladó? Az sem baj ha van rajta 4 nyári gumi ami olyan 85%-os. Persze emberi árban. Előre is köszönöm! Lehet tudok valamit. Pü megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Hello Tomi! Mi a helyzet Corsa --> Astra átalakulás terén? ui: múltkor ismid megtalálta a domb utcát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Sziasztok! Úgy néz ki hogy a suhancoknak nincs jobb dolguk mint hogy dísztárcsákat lopkodjanak. Mizujs erre? Mackósajt utólag is boldog szülinapot kívánunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Köszi! a héten TP-n vagyok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts