nyuszifül Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 miféle vadászgép? miféle lopakodó? afféle, amiket előszeretettel akalmaznak harci bevetésekben Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 nem szoktad látni???? napok óta Grippen vadászgép(ek) szelik a légteret! :D majdnem olyan jó hangja van,mint az öblös Twinportomnak :D errefelé nem repkednek. A hangját meg ne ahhoz hasonlítsuk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 afféle, amiket előszeretettel akalmaznak harci bevetésekben ovónyényi,ovónyéni,és mi az a lopakodó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 nagypapi tempó az enyém :) az Alpin 2 meg már előre fél,amikor kirúgod a gázpedált :D :D hát ez az, ha így folytatja, jövőre az is cseredarab :D és én nem tehettem róla....nem én voltam, hanem az út :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 errefelé nem repkednek. A hangját meg ne ahhoz hasonlítsuk. :) hát mihez? 1.8 bigblákkhoz? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 errefelé nem repkednek. A hangját meg ne ahhoz hasonlítsuk. :) fura, pedig leszállnia ott kell, mert egy reptér van Debrecenben Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 ovónyényi,ovónyéni,és mi az a lopakodó? :) az kérlek kisfiam, olyan, mint amikor egyesek éjjel kisurrannak nassolni a konyhába :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 hát mihez? 1.8 bigblákkhoz? :) :D Erről inkább kérdezzük meg Sanyit! :D fura, pedig leszállnia ott kell, mert egy reptér van Debrecenben Igen, de polgári reptér. Most voltam kint 1,5 órát legalább, amíg bütyköltem befelé a 4e Ft-nyi alkatrészeket, és egy repcsit sem hallottam. Lehet erre a lopakodók jártak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 az kérlek kisfiam, olyan, mint amikor egyesek éjjel kisurrannak nassolni a konyhába :P :D 2:0 és be lehet fejezni :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 Erről inkább kérdezzük meg Sanyit! :D Igen, de polgári reptér. tisztában vagyok vele, de nem ez az első eset, hogy leszállnak. Tegnap délután is itt volt egy. Hát nem tudom, lehet rossz a füled. :) Vagy nem arra ment :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 2:0 és be lehet fejezni :) :D :D Még el sem kezdtem igazán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Hát nem tudom, lehet rossz a füled. vagy akkor még téli álmát aludta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 A fülem rendben, bár nem nyuszis. Amúgy gyakran a polgári gépeket sem hallani. Olyan csendesen jönnek-mennek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 vagy akkor még téli álmát aludta :) De remélem a saját árnyékától nem ijedt meg, mert én már tavaszt akarok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 A fülem rendben, bár nem nyuszis. az enyém eléggé ki van hegyezve :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 az enyém eléggé ki van hegyezve :D :D :D :) :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Mondták már, hogy a ceruzahegyezőbe nem szabad bedugni a füled? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 Mondták már, hogy a ceruzahegyezőbe nem szabad bedugni a füled? erre írtam vmit, de moderáltam magam :) pedig adta magát...de féltem sértődés lesz a vége Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 szerintem írd le nyugodtan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 szerintem írd le nyugodtan :D áááá, aki ismer, az tudja mire gondoltam, és kész. majd máskor veszem a bátorságot, aztán meg a nyúlcipőt :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 áááá, aki ismer, az tudja mire gondoltam, és kész. majd máskor veszem a bátorságot, aztán meg a nyúlcipőt :D :D :D de tegnap nem is kaptál nyúlcipőt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 ismer itt téged valaki? :) Ki vagy te? Ki vagyok én? Nicsak ki beszél? Szegény Lajos meg regényt ír közben? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 ismer itt téged valaki? :) Igen, engem mki ismer :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 :D de tegnap nem is kaptál nyúlcipőt :) hát ez az, azért nem írtam le, amit gondoltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 mki? :) Lajos még mindig ír! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts