mackosajt Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Köszönöm szépen! (ma már rongyosra írtam a kezeimet :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 JÓ,akkor mindjárt írok SMS-t is és akkor arra is válaszolhatsz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 guten morzsen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Jó reggelt neked is,így délután 2 körül! :) Nem szereted a reggeleket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 a reggeleket szeretem,de csak azt ami 9 után kezdődik :D :) hogy muzsikál az astra? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Szabadság-SZERETEM! :D Jól megy,úgy kell visszafogni!Most kezdem cserélgetni a szűrőket ,olajat ilyesmi! Ma kicseréltem a légszűrőt újra...és máris vagy 20 lóval erősebb lett! :D :D Még rakok rá egy turbo matricát és akkor el is érem a 204 lóerőt! :P :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Én a disztárcsa közepére ragasztottam GSI matricát - de még mindig csak 101 LE van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Nem kopott az a matrica?Mert az sokat jelent és ahhoz kell gyorsítócsík is!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 jah. pofátlannak tartom a 2e Ft-ot az illegális kopiért. Na meg később google barátunk segítségével találtam egy 1e Ft-os oldalt. Azt is törölte. :) És nem kicsit tolja magát a srác, mert vaterán és használtautón is hirdet. Az ilyenek élnek meg manapság. :D Én is kívánok neked még egy pár szülinapot, de nézted a CD-t? Az érdekelne, hogy csak szöveges leírások vannak, vagy animációk, videók is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 De édes is volt a szabadás, semmi kedevm most melóban lenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Főleg amikor ilyen jóidő van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Én is kívánok neked még egy pár szülinapot, de nézted a CD-t? Az érdekelne, hogy csak szöveges leírások vannak, vagy animációk, videók is? Nem rossz egynek az Autofit, de szerintem ha már összes autó adata kell valakinek, akkor Autodata. Rajzok vannak mindkettőben, video egyikben sincs. Ha erre gondolsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 én meg hétvégén lehet felrakom a nyári gumit...bár még nem teljesen tavaszi az időjárás,de komoly fagy csak nem lesz már :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 én meg hétvégén lehet felrakom a nyári gumit...bár még nem teljesen tavaszi az időjárás,de komoly fagy csak nem lesz már :) de jó annak, akinek még felrakható... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 de jó annak, akinek még felrakható... :D tied is,igazi versenyslick lesz lassan :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 tied is,igazi versenyslick lesz lassan :D :) :D oké, egyértelmű felrakható ez is, na de hol? :P én városi forgalomban akarom használni, nem pályán. Megint itt a vadászgép, hallod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 :D oké, egyértelmű felrakható ez is, na de hol? ;) én városi forgalomban akarom használni, nem pályán. Megint itt a vadászgép, hallod? :P engem keresnek biztos,csak radarszint alatt vagyok :) :D felrakjuk,leégeted,aztán nézünk valami ocónemdágaöccáá' szettet :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 engem keresnek biztos,csak radarszint alatt vagyok :) :D azt hittem már azt írod, hogy te voltál az Vilivel, téged hallottalak, és nem a vadászgépet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 azt hittem már azt írod, hogy te voltál az Vilivel, téged hallottalak, és nem a vadászgépet :D Ő Lopakodó kérlek szhépen :D mire észreveszed már el is suhan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 Ő Lopakodó kérlek szhépen :D mire észreveszed már el is suhan :) igen, sztem is olyannyira jelentéktelen, hogy észre sem veszem :D :D és már el is suhant Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 igen, sztem is olyannyira jelentéktelen, hogy észre sem veszem :D :D és már el is suhant hát most erre olyat mondanék,amit csak inkább négyszemközt :D :P vegyük úgy hogy 1-0 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 hát most erre olyat mondanék,amit csak inkább négyszemközt :P ;) vegyük úgy hogy 1-0 :) :D ilyen könnyű győzelmet.... :D tök jóóó, nyugi, este a pályán úgyis tiéd a babér :D én még kicsi vagyok ehhez Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 miféle vadászgép? miféle lopakodó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 :D ilyen könnyű győzelmet.... :) tök jóóó, nyugi, este a pályán úgyis tiéd a babér :D én még kicsi vagyok ehhez nagypapi tempó az enyém :D az Alpin 2 meg már előre fél,amikor kirúgod a gázpedált ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 miféle vadászgép? miféle lopakodó? nem szoktad látni???? napok óta Grippen vadászgép(ek) szelik a légteret! :D majdnem olyan jó hangja van,mint az öblös Twinportomnak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts