szabot Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Nem tudopk aludni, ez van! :blink: Amúgy itt a cégnél 9-15-ig van a törzsidő, amit kötelező bent tölteni + meg kell lenni 2 havi átlagban a heti 40 órának. A korán járással épp órákat gyűjtök és majd lecsúsztatom. Így nem kell a drága szabit fogyasztanom. A plusz nap meg azért kell, mert a JAG-nek 30-án lejár a műszakija és addig át akarom nézetni, de én is ott akarok lenni az átvizsgálásnál. Ja, és otthon most nem megy a netem, így itt élem ki magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január5, 2006 Jó reggelt! Megkötöttem életem első cascoját, SzaboTnak köszi a támogatást :blink: Mostmár nyugodtabb vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Jó reggelt! Ti aztán korán keltetek! Igaz én is fennt vagyok 7óta, csak most jutottam el idáig...volt mit olvasgatni. Nemsokára viszont menni is fogok...írányulok a bontóba.(SzaboT, rákérdezek a hidrotőkékre) :) Meg van egy kis intéznivalóm. Remélem mire visszajövök 3-4 oldalt kell majd olvasnom! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Jó reggelt! Ti aztán korán keltetek! Igaz én is fennt vagyok 7óta, csak most jutottam el idáig...volt mit olvasgatni. Nemsokára viszont menni is fogok...írányulok a bontóba.(SzaboT, rákérdezek a hidrotőkékre) :) Meg van egy kis intéznivalóm. Remélem mire visszajövök 3-4 oldalt kell majd olvasnom! :blink: Nem tudom, attól függ, mikor jössz vissza. Én nemsoká indulok, hatig lehet, hogy nem is jövök vissza. Még csak 3 napja vagyok táppénzen, de már halálra unom magam. Kell valami meló is, nem csak a fórum... Ami persze jó, csakhát pattanásosra ülöm a gép előtt a sejhajom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Rám meg megint kiosztottak egy nagyobb terjedelmű jelentést + 9 vinyót kellene legghostolnom. Asszem ma nem sok időm lesz a fórumra :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Na, ahogy látom, mindenkinek dolgos napja van. Ma egy kicsit sokat járkáltam... bontott katalizátor egyenlőre fennt van a kocsin...majd egy esetleges kipuff rendszer felújításnál kap egy másikat...nem feltétlen újat. Viszont a kipuffos nem túl drágán készít komplett rendszert is...szabadalmaztatott rendszert. Tehát saját maguk gyártják a dobokat meg mindent. Ja...az enyémre egy komplett rendszer új katalizátorral együtt 56e lenne, úgy, hogy a jelenlegi két véget is felhasználva hátulra egy hasonló hangú dob kerülne. Ezen még majd gondolkozok...Ja, az új univerzális katalizátor 22e felszerelve.. szóval elgondolkodtam. Közben vettem a bontóstól 2 gyári ködlámpát...olcsón... (SzaboT: x14xe bontott hidrotőke nincs neki!) Beszereztem csatlakozót, holnap meg lemezanyát a beszereléshez. Ja SzaboT, a Derék utcai opelboltban 4750 darabja a hidrotőkének! Közben találkoztam a kipuffosnál ált.isk.-i osztálytársammal, adott egy kis Spurit kipróbálni. Tesztelem! most megyünk anyósékhoz...tehát ... Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Jó estét! Én is csak délelőtt tudtam ránézni a netre, fél hatig dolgozgattam. :blink: Amúgy a Peti autójára vettünk egyszer univerzális katalizátort, de nem sokáig húzta.... de léehet, hogy az volt rossz széria. Kb. ebben az árban volt. Nálunk egész nap esett a nyavalyáááááááááááááááás eső!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Jó estét! Én is csak délelőtt tudtam ránézni a netre, fél hatig dolgozgattam. :blink: Amúgy a Peti autójára vettünk egyszer univerzális katalizátort, de nem sokáig húzta.... de léehet, hogy az volt rossz széria. Kb. ebben az árban volt. Nálunk egész nap esett a nyavalyáááááááááááááááás eső!!! :) Hááát, nemtudom mit bírna ki....most a bontott van rajta...ha meg cserés lesz a rendszer, akkor a Futó Gabival bótolás alatt álló fog felkerülni... az mégiscsak Opel...nem utángyári univiri...amúgy a srác szerint ezek megbízhatóak... köbcentire van tervezve...nekem a 2000-ig való kell. Nálunk csak most estére kezdett esni. Na, Jó éjt! Ma nem sokat fórumoztunk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Máris aludni akarsz?? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Máris aludni akarsz?? :) Ugye....későre jár....ki mondta, hogy aludni fogok? :blink: :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Elköszöntél az előbb, hogy "Jó éjt". :) De lehet, hogy lassan én is ágyba bújok. Holnap megint munka. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2006 Jó reggelt! Ma kifogtam egy kátyút, ami nemigen régóta lehetett ott, mert mindennap arra járok.... :blink: Srácok, az egyik kerekemet majd ne felejtsem már el megmutatni, nem vagyok kibékülve vele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Szia Nyuszi! Sajna, nálunk is minden nap újabb kátyú bújik ki a földből. :blink: És várhatunk még 3 hónapot, mire elkezdik megcsinálni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2006 A fene vinné őket!!!!! De ban egy jó dolog! Szerintem átprogramozták a lámpákat, mert mostanában minden lámpa zöld! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 A zöldhullám! :) Nálunk ilyen nincs, mert összesen csak 2 jelzőlámpánk van! :blink: :) Láttátok tegnap a tévében, hogy Debrecenben szinte halálra haraptak kóbor kutyák egy ujságkihordót? Állítólag több száz harapás van rajta, főleg a fején..... :lol: Ez szörnyű..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2006 A zöldhullám! :) Nálunk ilyen nincs, mert összesen csak 2 jelzőlámpánk van! :blink: :) Láttátok tegnap a tévében, hogy Debrecenben szinte halálra haraptak kóbor kutyák egy ujságkihordót? Állítólag több száz harapás van rajta, főleg a fején..... :lol: Ez szörnyű..... :D Igen, hallottam http://www.haon.hu/engine.aspx/page/haon-a...har/ag/im-naplo Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Jó Reggelt! Zöldhullám! Tegnap mentünk anyósékhoz....amint lefordultam a wesselényire (Azon fut ugye a 4-es út)..Első lámpás kereszteződés...piros....zöldül....indulok.....következő....piros....következő.. . :) zöld....következő... :) piros.... Elértem a Kassai útig....és még volt 3 piros ezután! Szóval a zöldhullámról ennyit...valamit nagyon elcsesztek! :blink: Szerencére ezután tobb lámpa nem volt...csak vasúti...de az szabad volt, és az már a 471-es (Sámsoni Úton) úton. Szóval ennyit a zöldhullámról. Más...Lehet, hogy nektek jobban fogyaszt a kocsikátok....de most csúcs lesz... városi használatban már 500 km-nél járok, és még nincs a pirosban!!! :lol: Persze lehet, hogy ez a széthullott katalizátor jótékony hatása. De akkor még utolsó tettként produkált egy alacsony fogyit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2006 arrafelé tényleg nem jó a lámpa, de nekem a Segnertől a Wesselényi lakótelepig reggel tök, jó :) Pedig lassan járok mostanában, s még ígfy is elérem.... Fogyasztás...én már régóta nem nézem.... 1. mert nem akarok bosszankodni 2. meg mert ha sok lenne se állítanám le az autót! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 arrafelé tényleg nem jó a lámpa, de nekem a Segnertől a Wesselényi lakótelepig reggel tök, jó :) Pedig lassan járok mostanában, s még ígfy is elérem.... Fogyasztás...én már régóta nem nézem.... 1. mert nem akarok bosszankodni 2. meg mert ha sok lenne se állítanám le az autót! :blink: Hát igen....csak odáig jó a zöldhullám...de már a tűzoltóságtól kezdve végig lehet haladni akár odáig. A fogyasztással én se azért foglalkozok, hogy esetleg nem járnék vele, ha sok lenne, hanem azért, hogy tisztába legyek nagyjából vele.... pl. Kecskemétig hányszor kell tankolni? :lol: amúgy nekem általában másokhoz képest magas fogyim szokott lenni...de az oka a cipőben keresendő. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2006 amúgy nekem általában másokhoz képest magas fogyim szokott lenni...de az oka a cipőben keresendő. :blink: :) :) :lol: Tényleg ezt a kecskeméti levonulást már amúgy is meg akartam beszélni!Majd szombaton! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Nekem most elég sokat fogyaszt, de azért, mert sokat járok kis utakat (3-4 km), naponta többször is. Ugyanis a sulinak 4 épülete van, és köztük kell ingázni, tök jó......... persze a benzint senki nem fizeti meg, viszont gyalog 30 percet késnék az órákról. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 :blink: :) :) Érted...a cipőben :lol: Tényleg ezt a kecskeméti levonulást már amúgy is meg akartam beszélni!Majd szombaton! Én is.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Zöld hullám?? Nekem, csak ideg és hő hullámom szokott lenni .. :blink: A sok tecsó, meg ilyen - meg olyan markec miatt telerakták T.bányát lámpával és a sok nyugdíjjas nyomja a 35Km/h-ás derbiket ... Én meg Sumi-herr-nek érzem magam, ha elborul az agyam és ráállok az 50-re oszt cikázom köztük, mint gömbvillám az Egely laborban .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2006 Én meg Sumi-herr-nek érzem magam, ha elborul az agyam és ráállok az 50-re oszt cikázom köztük, mint gömbvillám az Egely laborban .. Chyga, teeeeeeeeeeeeeeeeeeee??????????????????? :blink: :) :) Nem tudtam hogy oylat is tudsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Zöld hullám?? Nekem, csak ideg és hő hullámom szokott lenni .. :) A sok tecsó, meg ilyen mag olyan markec miatt telerakták T.bányát lámpával és sok nyugdíjjas nyomva a 35Km/h derbiket ... Én meg Sumi-herr-nek érzem magam, ha elborul az agyam és ráállok az 50-re oszt cikázom köztük, mint gömbvillám az Egely laborban .. Nálunk van olyan züldhullám, ahol biza az 50 kevés....jössz be nyíregy felől a 4-esen... kb. 70-80-al kell jönni...persze 50 helyett...mert ott végig az a megengedett! :blink: és van aki persze cikcakkban halad közben! Na az még egy szép látvány.... No de... Rulezke? Esik még arra az eső? Chyga? Van még hó felétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts