adorjant Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 adorjant teát főz. ;) ahojjjj legények és leányzóóóó :P ha csak ott volt konnektor b+ :) :D :D jóól felpörgött a topic,jó ezt látni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Pörgésnek még nem nevezném, de kicsit lendült. (mert mozgás volt eddig is) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 tudtammmmmm :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2008 Na helloooooo, Sanyi nem is kérdeztem kialudtad magad? Úgy nincs kedvem ma dolgozni. Várok egy telefont is, fontos ügyben, de sehol semmi. Szomorúúú vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Na helloooooo, Sanyi nem is kérdeztem kialudtad magad? Úgy nincs kedvem ma dolgozni. mert mikor van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Na helloooooo, Sanyi nem is kérdeztem kialudtad magad? Kialudniiii? Még le sem feküdtem! :D tudtammmmmm :) :D :P Mit tudsz te? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 A munkamorál nálam is a béka fenekét nézi, alulról. Holnap is jövök és akkor úgyis nyugi lesz, úgyhogy ma csak a fontos dolgokat csinálom meg. Olyan meg nincs. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2008 Endlos, tudnál nekem pillangót rajzolni?nagyban kellene, mert sablon lenne faldekorációhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 ....A srác új :) (nekem legalábbis) :D.... Van egy új srácod ? Mesélj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Van egy új srácod ? Mesélj :D ööööö remélem nincs mit :P :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 ööööö remélem nincs mit :D :D :) :D Jobban örülnél, ha barátnője volna, mi? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Endlos, tudnál nekem pillangót rajzolni?nagyban kellene, mert sablon lenne faldekorációhoz.milyen kellene? Rajzos, egyszínű, vonalas ábra? Vagy lehet fényképről is többszínű? Mivel fogod kinyomtatni? CMYKba kélrik, vagy RGBben?Majd egyszer megismételjük...bár a talit pihentebben :) kelleneMajd Lujdzsi gondoskodik a pihentségről :-))---------------- Vmi iesmi irányban indulnék el, ha azt akarnám, hogy mackó bordóján, tomi ezüstjén, és nyuszi sötétzöldjén is jól mutasson, hogy ne csak információ jellege legyen, hanem design is, de ez sajna fehérre nem szép. Egy átteccő fóliára nyomnám, 15x15cm-es méretben, és az első kerék mögötti részre a sárvédő geometriai közepére tenném. Kiprószáljuk egy leszedhető változattal, lefotózzuk, és ha szép, akkor lehet rendelni. A Zöld, a Bordó és a Szürke hátterekkel, csak hogy könnyebben elképzeld a saját autódon. Ez persze tetszőlegesen variálható. Másrészt ez bögrére, vagy táskára is jól nézne ki, pólóra más kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoty Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 35,5 eléggé hüsi. cső kollega! vegyél egy uj hőmérőt... Mert az igencsak csalóka. Egy fej hagyma nem hűti ki a tested... Biztos Teva járványt kaptál el. :) Na mindegy hajrá Teva.... :D Oszt menjél melegedni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoty Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Sziasztok ! Minap taliztam egy pár jó arccal. Astrások persze, és azon gondolkodtunk, hogy el kellene mennünk egy ######a kis Paintball napra. Mondjuk úgy egy páran mindannyian. Akik jönnének persze... Mert ha sokan vagyunk csak a töltényért kell fizetni. :) Mondjuk az nekem sok van, és hatásos :D Kinek mi a véleménye? Persze ha jobb idő lesz, mert Mackó gyerek az igy is ki van hűlve, nemhogy még ha fejbe kapja egy két lövedék.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Na mindegy hajrá Teva.... Teva...gya######agyerek Nem lányoknak való játék, de én mennék. Mennyi lenne is a beugró? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Hello Zoty! :) Nem csak én vagyok/voltam ám beteg, hanem mindegyik fiam is. AZóta még 1 fej hagyma ment be, meg vitaminok stb. Most úgy érzem, estére készen állok a munkára. Paintball érdekelne, csak mint Endlos-t is, a beugró lenne az első kérdésem. A többit úgyis tudom, hogy fájdalmas. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Aztaaaaa! Köszi a dicséretet, de még nem teljes a gépezet. Le kell mosni, mert koszos a drága. :) Meg egy két simitás is van rajta. Xenon, tetőmonitor, meg fedcomputer, meg ilyesmik... Időm hiányába nemtom mikor oldjam meg sajna. Nos Írtam egy kis beszámolót, talizni kék, valamikor amikor időm engedi persze, de ne mélygarézs meg ilyesmi mert enyim felakad sajna. :D Megnézem hogy dolgozok. Bár azt inkább nem nézem meg... :D Na majd értekezünk ezügybe, ha van valami zörrenjetek, oszt megyek. csőőőőő JA ! Kellene nekem egy GSI hűtő vagy valami nagyobb cuccos,mint ami enyimbe van. Na meg kellene egy olyan valaki aki felnit tud festeni. VAgy homokszórni olcsón ingyé persze... :D :P Malomparkba felakad? Akkor kilőve. Meló? amikor én nem melózok, akkor te igen, és fordítva. Ez biztos. Ha csak a sima 6-2-t nézzük. Én úgy tudom, C20XE is pl. elmegy X16XEL hűtővel. GSi rulez topikban vannak a guruk. Talán többet tudnak erről. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Malomparkba felakad? Akkor kilőve. Meló? amikor én nem melózok, akkor te igen, és fordítva. Ez biztos. Ha csak a sima 6-2-t nézzük. Én úgy tudom, C20XE is pl. elmegy X16XEL hűtővel. GSi rulez topikban vannak a guruk. Talán többet tudnak erről. :) Neki C20Ne van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Neki C20Ne van. tudom, azért írtam, hogy a C20XE is elmegy azzal. mindjárt utánanézek 18SE, C18NZ, C18XE, C18XEL, C20NE, C20XE elvileg azonos hűtővel van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Sziasztok szeretnék belépni a klubba.Van egy opel Mantám B.1979-es 20E motorkodu gyárilag.de én már ugy vettem hogy karbis volt.nagyon jo ez az oldal.egy éve és két honapja az enyém de nagyon jo auto.épités alatt áll jelenleg.Szabolcs megyébe lakok Nyirtelken. Szia! Lehetőségek a következőek: Enjoy kártya 3500-ért, és ami vele jár. ( katt a szövegre) Cosmo (EDC-s) kártya 5000-ért, és ami vele jár (katt a szövegre) Vagy attól függ, hány éves a kicsike, és inkább húznál a veteránok felé, akkor http://www.veteranopel.hu Én személy szerint az első kettő valamelyikének örülnék, mint hogy közel vagy hozzánk. Mondjuk ettől még ha koros a kocsid, nem zárja ki a veterános lehetőséget mellette. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Huhh amikor vki aszonta, hogy mekkora nagy szám ez az 1000. oldal, nekem az nem mond sokat. Sokkal többet ez az 1024. meg a 768, meg az 1280, :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 sziasztok! A paintball jöhet. Bocs hogy ilyen sokáig halgattam de rengeteg volt a dolgom. Maci reméljük jobban vagytok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoty Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Hello Zoty! :) Nem csak én vagyok/voltam ám beteg, hanem mindegyik fiam is. AZóta még 1 fej hagyma ment be, meg vitaminok stb. Most úgy érzem, estére készen állok a munkára. Paintball érdekelne, csak mint Endlos-t is, a beugró lenne az első kérdésem. A többit úgyis tudom, hogy fájdalmas. :D Bocsika haver ! Remélem jobban vagytok. És te is, a másik dolog asszem a beugró ezerpárszázforint + a golyók darabja... De ha többen megyünk, akkor kedvezmény van-. Csak meg kell irnom hogy mennyien mennénk. Ennyi. Amugy felakadok sajna. dolgozó lány leejtők meg egyebek utálom őket. Én meg nem csinálok terepjárót a bébiből hogy le tudjak menni. Akkor megyek gyalog. A másik: nekem klímás a gépem, és ez a 1.4 es maradt hűtőm kicsi a c20Ne hez. De ha minden igaz, akkor megoldódott a problema. Röviden ennyi. Most hogy jön a jóidő kék egy tali nem? Mondjuk olyan mint egyszer volt hol nem volt. Megdumálnák a részleteket. Megezt a lövöldözöst is... Na csövi all!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoty Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 sziasztok! A paintball jöhet. Bocs hogy ilyen sokáig halgattam de rengeteg volt a dolgom. Maci reméljük jobban vagytok! cső ! akkor majd talizni kéne hogyan is lenne a dolog a paintballal kapcsiban. És akkor a helyszinen hivnám fel aki elmond mindent, elmennénk éls akkor mehet a dolog. Maugy meg irhatsz nyugodtan láttam felvettél msn re. Nem harapok.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoty Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Szia! Lehetőségek a következőek: Enjoy kártya 3500-ért, és ami vele jár. ( katt a szövegre) Cosmo (EDC-s) kártya 5000-ért, és ami vele jár (katt a szövegre) Vagy attól függ, hány éves a kicsike, és inkább húznál a veteránok felé, akkor http://www.veteranopel.hu Én személy szerint az első kettő valamelyikének örülnék, mint hogy közel vagy hozzánk. Mondjuk ettől még ha koros a kocsid, nem zárja ki a veterános lehetőséget mellette. :D Meg kellene hosszabbitani vagyis uj kártya kék! Maci léci adjál már egy 5000 est 3500 ért nem menne ez igy? csak egy cégénl dolgozunk... :):D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts