Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Endlos, tudnál nekem pillangót rajzolni?nagyban kellene, mert sablon lenne faldekorációhoz.
milyen kellene? Rajzos, egyszínű, vonalas ábra? Vagy lehet fényképről is többszínű? Mivel fogod kinyomtatni? CMYKba kélrik, vagy RGBben?
Majd egyszer megismételjük...bár a talit pihentebben :) kellene
Majd Lujdzsi gondoskodik a pihentségről :-))----------------

Vmi iesmi irányban indulnék el, ha azt akarnám, hogy mackó bordóján, tomi ezüstjén, és nyuszi sötétzöldjén is jól mutasson, hogy ne csak információ jellege legyen, hanem design is, de ez sajna fehérre nem szép.

Egy átteccő fóliára nyomnám, 15x15cm-es méretben, és az első kerék mögötti részre a sárvédő geometriai közepére tenném. Kiprószáljuk egy leszedhető változattal, lefotózzuk, és ha szép, akkor lehet rendelni.

feher.jpg

A Zöld, a Bordó és a

Szürke hátterekkel, csak hogy könnyebben elképzeld a saját autódon. Ez persze tetszőlegesen variálható.

Másrészt ez bögrére, vagy táskára is jól nézne ki, pólóra más kell.

Megosztás:

Sziasztok !

Minap taliztam egy pár jó arccal. Astrások persze, és azon gondolkodtunk, hogy el kellene mennünk egy ######a kis Paintball napra. Mondjuk úgy egy páran mindannyian. Akik jönnének persze... Mert ha sokan vagyunk csak a töltényért kell fizetni. :) Mondjuk az nekem sok van, és hatásos :D

Kinek mi a véleménye?

Persze ha jobb idő lesz, mert Mackó gyerek az igy is ki van hűlve, nemhogy még ha fejbe kapja egy két lövedék.. :D

Megosztás:

Hello Zoty! :)

Nem csak én vagyok/voltam ám beteg, hanem mindegyik fiam is.

AZóta még 1 fej hagyma ment be, meg vitaminok stb.

Most úgy érzem, estére készen állok a munkára.

Paintball érdekelne, csak mint Endlos-t is, a beugró lenne az első kérdésem. A többit úgyis tudom, hogy fájdalmas. :D

Megosztás:

Aztaaaaa!

Köszi a dicséretet, de még nem teljes a gépezet. Le kell mosni, mert koszos a drága. :) Meg egy két simitás is van rajta. Xenon, tetőmonitor, meg fedcomputer, meg ilyesmik... Időm hiányába nemtom mikor oldjam meg sajna.

Nos Írtam egy kis beszámolót, talizni kék, valamikor amikor időm engedi persze, de ne mélygarézs meg ilyesmi mert enyim felakad sajna. :D

Megnézem hogy dolgozok. Bár azt inkább nem nézem meg... :D

Na majd értekezünk ezügybe, ha van valami zörrenjetek, oszt megyek.

csőőőőő

JA !

Kellene nekem egy GSI hűtő vagy valami nagyobb cuccos,mint ami enyimbe van. Na meg kellene egy olyan valaki aki felnit tud festeni. VAgy homokszórni olcsón ingyé persze... :D :P

Malomparkba felakad? Akkor kilőve.

Meló? amikor én nem melózok, akkor te igen, és fordítva. Ez biztos. Ha csak a sima 6-2-t nézzük.

Én úgy tudom, C20XE is pl. elmegy X16XEL hűtővel.

GSi rulez topikban vannak a guruk. Talán többet tudnak erről. ;)

Megosztás:

Malomparkba felakad? Akkor kilőve.

Meló? amikor én nem melózok, akkor te igen, és fordítva. Ez biztos. Ha csak a sima 6-2-t nézzük.

Én úgy tudom, C20XE is pl. elmegy X16XEL hűtővel.

GSi rulez topikban vannak a guruk. Talán többet tudnak erről. :)

Neki C20Ne van.

Megosztás:

Sziasztok szeretnék belépni a klubba.Van egy opel Mantám B.1979-es 20E motorkodu gyárilag.de én már ugy vettem hogy karbis volt.nagyon jo ez az oldal.egy éve és két honapja az enyém de nagyon jo auto.épités alatt áll jelenleg.Szabolcs megyébe lakok Nyirtelken.

Szia!

Lehetőségek a következőek:

Enjoy kártya 3500-ért, és ami vele jár. ( katt a szövegre)

Cosmo (EDC-s) kártya 5000-ért, és ami vele jár (katt a szövegre)

Vagy attól függ, hány éves a kicsike, és inkább húznál a veteránok felé, akkor http://www.veteranopel.hu

Én személy szerint az első kettő valamelyikének örülnék, mint hogy közel vagy hozzánk. Mondjuk ettől még ha koros a kocsid, nem zárja ki a veterános lehetőséget mellette. :)

Megosztás:

Hello Zoty! :)

Nem csak én vagyok/voltam ám beteg, hanem mindegyik fiam is.

AZóta még 1 fej hagyma ment be, meg vitaminok stb.

Most úgy érzem, estére készen állok a munkára.

Paintball érdekelne, csak mint Endlos-t is, a beugró lenne az első kérdésem. A többit úgyis tudom, hogy fájdalmas. :D

Bocsika haver !

Remélem jobban vagytok. És te is, a másik dolog asszem a beugró ezerpárszázforint + a golyók darabja...

De ha többen megyünk, akkor kedvezmény van-. Csak meg kell irnom hogy mennyien mennénk. Ennyi. Amugy felakadok sajna.

dolgozó lány leejtők meg egyebek utálom őket. Én meg nem csinálok terepjárót a bébiből hogy le tudjak menni. Akkor megyek gyalog.

A másik: nekem klímás a gépem, és ez a 1.4 es maradt hűtőm kicsi a c20Ne hez.

De ha minden igaz, akkor megoldódott a problema.

Röviden ennyi.

Most hogy jön a jóidő kék egy tali nem? Mondjuk olyan mint egyszer volt hol nem volt. Megdumálnák a részleteket. Megezt a lövöldözöst is...

Na csövi all!!

Megosztás:

sziasztok!

A paintball jöhet.

Bocs hogy ilyen sokáig halgattam de rengeteg volt a dolgom.

Maci reméljük jobban vagytok!

cső !

akkor majd talizni kéne hogyan is lenne a dolog a paintballal kapcsiban. És akkor a helyszinen hivnám fel aki elmond mindent, elmennénk éls akkor mehet a dolog.

Maugy meg irhatsz nyugodtan láttam felvettél msn re. Nem harapok.. :)

Megosztás:

Szia!

Lehetőségek a következőek:

Enjoy kártya 3500-ért, és ami vele jár. ( katt a szövegre)

Cosmo (EDC-s) kártya 5000-ért, és ami vele jár (katt a szövegre)

Vagy attól függ, hány éves a kicsike, és inkább húznál a veteránok felé, akkor http://www.veteranopel.hu

Én személy szerint az első kettő valamelyikének örülnék, mint hogy közel vagy hozzánk. Mondjuk ettől még ha koros a kocsid, nem zárja ki a veterános lehetőséget mellette. :D

Meg kellene hosszabbitani vagyis uj kártya kék! Maci léci adjál már egy 5000 est 3500 ért

nem menne ez igy?

csak egy cégénl dolgozunk... :):D:D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.