Korzika Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Kösziiii, de épphogy, mindegy, majd orvosoljuk a hibát...Fene vigye az előző tulajt... :) Igen,mindig derülnek ki dolgok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Kösziiii, de épphogy, mindegy, majd orvosoljuk a hibát...Fene vigye az előző tulajt... :) Mer mivolt? (most biztos csuklik az extulaj) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Pálinkás (főleg mackónak :) szép jó reggelt! Időjárás jelentés következik: Polgár, enyhe idő 3°C-al. Az előrejelzés szerint napos időre lehet számítani. Ha ez bekövetkezik, akkor délután Corsa mosás várható. :D Aggasztóan csökken a benzinszint a tankban és ugyanilyen aggasztóan nő az üzemanyagár a kutakon. Debrecenben most mennyi a 95-ös benzin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2008 Legnagyobb meglepetésemre az én tankom is üres :) Árakról meg nem tudok nyilatkozni, bizonyos okosnál fogva :D De ha minden jól megy, akkor hamarosan nem az ebédlőben kell szűkölködnünk, ha jöttök látogatóba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Hogyhogy? Nagyobb lakásba költözöl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Jaja, magyarázni, mert nem érteni... Kirúgod a ház oldalát? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Sanyi, fussunk, jön a főnök! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2008 Nagyobb????mér? nem elég nagy a mostani :) miylen sokan elfértünk ott mindig is, még aludni is volt helye mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Jól van na, csak az írásodból erre következtettünk. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2008 Jól van na, csak az írásodból erre következtettünk. :) :D Neeem, ha minden jól megy akkor a nappalim végre fogadásra kész, amúgy szívesen lecserélném a lakást, egy kertes házra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 még aludni is volt helye mindenkinek "Aludjál már Batman!" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 "Aludjál már Batman!" :) Batman! Az mekkora volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2008 Batman! Az mekkora volt! :) :D :D Na és amikor SzaboT elkezdte csörgetni a kis elemózsiás zsákot suttyomban????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Szép este volt, annyi szent! És utánna milyen tali! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2008 Szép este volt, annyi szent! És utánna milyen tali! Majd egyszer megismételjük...bár a talit pihentebben :) kellene Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 :) :D :D Na és amikor SzaboT elkezdte csörgetni a kis elemózsiás zsákot suttyomban????? :D Nem is igaz! :D Amúgy meg örüljetek, hogy ettem! Addig sem járt a szám. ;) Majd egyszer megismételjük...bár a talit pihentebben :D kellene A múltkor megnéztem a talis képeket és köztük volt az a kipihent arcunkról árulkodó csoportkép is. :P Meg persze az is, amikor adorjant teát főz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Még hajnal háromkor nagyban vagdaltuk a papírokat. Annyit már rég röhögtem (persze túlzok, de tényleg jó buli volt). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Jó reggelt! jobban vagyok. Sőt, ébredéskor kifejezetten ki voltam hülve. Tegnap délben bement egy teljes fej hagyma, azóta vagyok jobban. Igaz, picit büdös, de hatásos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Még jó,hogy teljesen ki nem hűltél! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 35,5 eléggé hüsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2008 adorjant teát főz. :D kapucsinóóóó volt sztem, de tény, hogy felejthetetlen, ezúton is hála neki :D Annyit már rég röhögtem (persze túlzok, de tényleg jó buli volt). nem is rég, tegnap :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2008 Jah nem is mondtam, Attila, a mantás-benjos, hívott a minap, hogy van egy új mantás srác, megadta neki a számomat, de még nem hívott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Jah nem is mondtam, Attila, a mantás-benjos, hívott a minap, hogy van egy új mantás srác, megadta neki a számomat, de még nem hívott. Feltétlenül kérjél képeket a kocsijáról. Roppant kiváncsi vagyok, hogy milyen lett az új Manta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 1 méter széles, hogy mindkét oldalt kikönyökölhessen a sofőr. Ezt nem tudtad Piista? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2008 Feltétlenül kérjél képeket a kocsijáról. Roppant kiváncsi vagyok, hogy milyen lett az új Manta :D hinnye mán té, hát nem érteni tájszólást? :D A srác új :) (nekem legalábbis) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts