szabot Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Semmilyen póló, mackó...csak a minta kell nekem, mert nekem a cdtartó verziós van meg, és a pólós már nincs.És arra lenne szükségem. Endlos pü megy. Hobi ma vizsgázik, remélem sikerrel :) Tegnap pedig megsimerkedtem egy szerelő sráccal, állítólag nagy opeldoktor, az elérhetőségét hamarosan közzéteszem. Gyere msn-re. A vizsga biztos meglesz, jól tartod HOBi-t. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Tamás tedd közzé! Az egy kincs lehet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Neked az még megvan???? :D :D :P Te jó ég....szégyellem magam :) Naná, hogy megvan. ;) Sőt, a Mackó és a Sanyi első pár pü-je is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2008 Megyek Tamás! :) Szia, Sanyi. Sanyi a kirááály :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Tamás tedd közzé! Az egy kincs lehet! :) Ahhoz a kiadó engedélye szükséges! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Sziasztok! Újra együtt a csapat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2008 Naná, hogy megvan. :D Sőt, a Mackó és a Sanyi első pár pü-je is. :D Nos akkor erre a bizonyos második szülinapi bulira hozhatnál belőle mutatóba, hogy nosztalgiázzunk kicsit. HOBi jól tartásásban meg nem vagyok annyira biztos :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2008 Ahhoz a kiadó engedélye szükséges! :) ööööö, előbb hadd látom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2008 Konferenciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Konferenciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) Jó dolog a technika és a céges telefon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Csodákra képes. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2008 Jó volt ennyi idő után újra hallani benneteket :D annyit röhögtem, hogy már a főnököm is bejött :D azért is tettem le utána gyorsan.Kaptam is egy szép feladatot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Helló,sziasztok!Jó újra látni a kiscsapatot! :D Megkapta az Astra az első horzsolást(apuéknál ráfujta egy hirtelen széllökés a kaput :) ),de csak lehorzsolta egy kis 2 centis helyen a hátsó sárvédőnél a festéket.Még jó,hogy a múltkor vettem javítófestéket hozzá! Ja és ráadásul én toltam el ,mert nem támasztottam ki a kaput!(bár akkor még semmilyen szél nem volt!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Jó reggelt! Pont kibírtam a 6 délelőttöt, erre ma reggel lázasan kelek. Szabadnapra kell betegnek lenni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Ez a fránya szél. Már engem is megviccelt egyszer. Nekem a műanyag sárvádőív megvédte a festéket (kintebb van, mint a kasztni). Azóta mindig kitámasztom a kaput. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Jó reggelt! Pont kibírtam a 6 délelőttöt, erre ma reggel lázasan kelek. Szabadnapra kell betegnek lenni... :) Sok C vitamin. Nálam bejött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Sok C vitamin. Nálam bejött. Igyekszem, na de a fiúktól kaphattam el. Ők meg csak vigyorognak, mert szinte kutya bajuk, csak oviba nem mennek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Igyekszem, na de a fiúktól kaphattam el. Ők meg csak vigyorognak, mert szinte kutya bajuk, csak oviba nem mennek. Mit sírsz, neked se kell oviba menned. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Jah. :) Ez igaz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Mibe, hogy 2 naőpon belül Lujdzsi is megjelenik? Mackó minden vírus gyengeséggel kezdődik, amikor érzed, hogy jön, égy meg néhány gerezd fokhagymát azzaol, amivel jól esik (ln sajttal szoktam) igaz, hogy utána 2 napig kiírthatatlan lesz a szagod, de kiíírtja a természetes antibiotikum a testedből a bacikat. Nekem műxik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2008 Nálam már megjelent Lujdzsi :D röpkére Jelentem, HOBi levizsgázott, remélem nem csak éppen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Gratula ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Még szép, hogy megvan a műszaki. Én mondtam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Gratulka a műszakihoz! Én egyre "jobban" vagyok. Most jön a lázcsillapítás, mert ennek úgy tűnik, a fele se tréfa. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2008 Gratula ! Még szép, hogy megvan a műszaki. Én mondtam. :D Gratulka a műszakihoz! Kösziiii, de épphogy, mindegy, majd orvosoljuk a hibát...Fene vigye az előző tulajt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts