nyuszifül Elküldve Február19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2008 Na ha már erre járok megosztom veletek is: http://kepfeltoltes.hu/view/080219/100000_...ltoltes.hu_.jpg Bár nehéz volt épp így megállni ott ahol jártam, de sikerült :D Örültem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Akkor mostmár HOBi felnőtt lett! mi meg lassan aggastyánok... minap volt 180000 km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2008 Akkor mostmár HOBi felnőtt lett! Jaja :) Nagyfiú a szentem :D És sajnos az "ajándéka" is elég sokba fog kerülni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Mit kap? Ha szabad tudnunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2008 Mit kap? Ha szabad tudnunk? Azért raktam idézőjelbe, mert semmi extra, csak a szokásos, működéshez szükséges dolgok, de nekem sokba van :) Én nem extrázok, mert ő úgy jó, ahogy van, ő magáért beszél.... :D így is mindig meg akarják venni, minek cicomázni akkor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 el ne add Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2008 el ne add miért nem hagyjátok....nem is értem :) De nyugi egyelőre még nem is akarom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 miért nem hagyjátok....nem is értem :) Mé'? Me' szeressük, azé'! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 miért nem hagyjátok....nem is értem :) De nyugi egyelőre még nem is akarom. Én arra szavazok,hogy ha kedved van, nyugodtan add el! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Helló Andi! rég beszéltünk. :) Az én paripám is már túlhaladta a 100-at, most 121.000 van benne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2008 Helló Andi! rég beszéltünk. :) Az én paripám is már túlhaladta a 100-at, most 121.000 van benne. :D Szióóóóó, igen sajnos régen. :D Pedig milyen jó kis beszélgetések voltak :D Hátha a tavasz közeledtével fellélegezhetek kissé. Jól vagytok?Házzal új fejlemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 jóó reggelt! hogy mi minden történt itt :) :D úgy látom többféle vélemény is megfogalmazódott,a fórum egy dolog,de személyes találkozókra is nagy szükség van... :D aminek a megvalósítása elég nehéz,sok ötlet,javaslat van mindig,de gyakorlati megvalósításig elég kevés jut el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Még 1 városon belül is nehéz összehozni a talit ugye?Nemhogy vidékről bemenni!Annak marad a fórum. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Na ha már erre járok megosztom veletek is: http://kepfeltoltes.hu/view/080219/100000_...ltoltes.hu_.jpg Bár nehéz volt épp így megállni ott ahol jártam, de sikerült :D Örültem :) Hát én még ott járok, hogy totalkárosra törted, és szurkolunk, hogy lesz-e bvelőle újra autó, vagy nem. :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2008 Srácok anno amikor a talis ajándékokat és pólót csináltattam, nem küldtem át valakinek a nyers logóverziót?mert nekem sajna csak a végleges van meg, és kellene a talifeliratos nélküli is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Srácok anno amikor a talis ajándékokat és pólót csináltattam, nem küldtem át valakinek a nyers logóverziót?mert nekem sajna csak a végleges van meg, és kellene a talifeliratos nélküli is. Nekem tutinem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2008 Akkor esetleg nem akarsz összedobni valamit? mintát küldök ha kérsz. De igazából az kéne ami a pólón van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Mutasd. Mackónak esetleg Nyuszi jó lesz egy nagy felbontású jpg? Hiogyan teszik rá a pólóra? Nem emléxel, milyen kiterjesztésű volt? Gondolom a fehér hátteret leveszik ők vhogy, vagy küldjem átlátszóban? Úgy persze más lesz nyomdára. Nem látlak msn-en Memmuth úrnak érdekesség de nem félreérteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Mackónak esetleg Fejér megyei. Ezt akár okosban is megoldhatnánk. Tudok egy postást. :) Bár én azt mondom, hogy jóóóóóóóóóó sokáig ne legyen rá szüksége. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2008 Nem látlak msn-en Én sem téged, ezt meg későn láttam, küldd ami van, és meglátjuk mit hoznak ki belőle, a háttér természetesen az anyag alapszíne lesz, gondolom azt megoldják, bár én ezekhez nem értek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Milyen minta? milyen póló? Lehet nekem átküldted Nyuszi, de lehet azon a vinyón van, ami félig halott. ui: Endlos! Egyelőre a bontott gyári megteszi a kinyomócsapágyból. Szépen teszi a dolgát. Mindezek mellett annyi sántít a hirdetésben, hogy volt vagy 3 féle méret. Az enyém a középső a méretek között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Milyen minta? milyen póló? Lehet nekem átküldted Nyuszi, de lehet azon a vinyón van, ami félig halott. ui: Endlos! Egyelőre a bontott gyári megteszi a kinyomócsapágyból. Szépen teszi a dolgát. Mindezek mellett annyi sántít a hirdetésben, hogy volt vagy 3 féle méret. Az enyém a középső a méretek között. Úristen mennyi szuper anyagom elveszett nekem is meghalt winyókkal, vagyios elő lehetne hozni, csak rá kell szánni a pénzt. (3. winyóm purcant már ki) Nyuszi elküldöm neked, bár nincs meg már az emilcímed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Szép jó reggelt Opelesek! Helyzetjelentés Polgárról, reggel 6-kor: -3.5°C, enyhe köd. Este a kocsival nem álltam be, viszont jól elaludtam reggel... Persze, hogy jeget kellett vakarni. :D Endlos, értem én, nem is azt mondtam, hogy rajtam áll, én elkezdtem, azt hiszem :D megtettem az első lépést anno....húúúú, de rég volt :) De rég is volt! Mindjárt el is olvasom azt a pü-t. :D Este én is megnézem, hogy mi van a vinyómon. Már nem emlékszem, hogy mi van meg (rengeteg kép van fent talihoz, weblapohoz, stb). Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2008 Semmilyen póló, mackó...csak a minta kell nekem, mert nekem a cdtartó verziós van meg, és a pólós már nincs.És arra lenne szükségem. Endlos pü megy. Hobi ma vizsgázik, remélem sikerrel :) Tegnap pedig megsimerkedtem egy szerelő sráccal, állítólag nagy opeldoktor, az elérhetőségét hamarosan közzéteszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2008 De rég is volt! Mindjárt el is olvasom azt a pü-t. :D Neked az még megvan???? :D :D :P Te jó ég....szégyellem magam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts