Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

Endlos és Astradoki! Ilyen kib... hidegben nem sok kedvem van mászkálni, hogy őszinte legyek.

Ha esetleg a többiek is picit aktiválnák magukat, akkor jó lenne csinálni egy nagyobbacska talit nagyobb létszámmal.

(ettől független akinek van kedve, szívesen látjuk nálunk akár egy kávéra, teára :) )

Ebben egyetértek. Ha esetleg másnak is lenne kedve. Mindenesetre lehet, egy termált besűrítünk a mai napra, ha megyünk be, bár házat is kell mutizni, meg vásárolni, nem tudom, időbe hogy fér bele. Remélem, nemsokáig lesz már ien hideg. A tetőtérben most lement a hőfok 0 alá. kicsit megállt a hidegvíz utánpótléása a bojlernek, de egy kis hjszárító segített rajta. Ez azt mutatja, nem volt még idén ilyen hideg éjaszakánk.

Amikor itt voltak Berliáék, akkor kellett volna összehozni vmit, de az élvezeteket ugye háttérbe kell szorítani az anyagiakkal szemben.

Mondjuk ezeket a hszeket áthelyezhetnéd a rend kedvéért a talik zopicba.

Megosztás:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Sziasztok!

Szeva cukordealer testvérem.

Mi lenne ha csinálnánk szórólapokat és csak opelszélvédőkre tennénk ki ezzel jelezvén ,hogy létezünk.

És csak várni kell utánna az esetleges jelentkezőket.A létszámunk ezzel csak növekedhet.

Na mit szóltok??

Ezt lehet hogy személyesen kéne megvitatni.

Harcoljunk a kihalófélben lévő régiónk ellen és csináljunk életet ha mér klub vagyunk.

Megosztás:

Sziasztok!

Mi lenne ha csinálnánk szórólapokat és csak opelszélvédőkre tennénk ki ezzel jelezvén ,hogy létezünk.

És csak várni kell utánna az esetleges jelentkezőket.A létszámunk ezzel csak növekedhet.

Na mit szóltok??

Harcoljunk a kihalófélben lévő régiónk ellen és csináljunk életet ha mér klub vagyunk.

Harcolni nem kell, ha meg van a hangulat a klubban, az mágnesként vonzza a potenciális opel rajongókat. De az is kecsegtető lehet, ha saját szervízhálózatot alakítunk, jobban mondva az EDC kártya előnyeit kiemeljük. Bár szerintem akiknek új Opeljük van kevésbé fognak ilyen klubba belépni, ha csak nem nagyon mániásak, és van egy régebbi autójuk is. Vagy ha nagyon egyedi formában akarják az autójukat látni az utakon. Máskülönben elviszik garanciális szervízbe, oszt csókolom. Ha G.-idön túltönkremegy, akkormeg meg lecserélik újra. Nézd meg a KAdettklubot. A régi autósok, akiknek tanácsok kellenek, mert a szerelők elzavarják őket a p:csába, azok sokkal könnyebben csoportosulnak mert segíteni tudnak ergymásnak. Máskülönben meg egy jó társaság, vonzzhat bárkit. Itt debrecenben a legtöbb régebbi autós emberke már idősebb, vagy nagyon fiatal, azért nincs itt aktivitás. De szerintem nem kell erőltetni. Persze ha neked van rá időd, és kapacitásod, hogy szórólapokat helyezz ki olyan autókra, amik neked teccenek, akkor az ellen senki nem fog tiltakozni. Megfigyeltem egyébként, hogy sokan szektának tartják a klubokat, félnek ilyen dolgokba belemenni. Nem gondolják, hogy nincs semmilyen kötelesség, elvárás, csak buli. Na szerintem ezzel sokan nem fognak velem egyetérteni :-))

Megosztás:

Sziasztok!

Na mit szóltok??

ilyen ötletek már korábban is voltak,jó-jó,de szerintem nem a klubtagok száma a fontos itt :D (nekem legalábbis)

de ha növelni akarod,akkor miért nem lépsz be? :) :D

szóval óvatosan a szavakkal :D

Megosztás:

Na mit szóltok??

Szia,

Nagyra értékelendő az aktivitásod, örülök neki. Volt már hasonló kezdeményezés, illetve az aktív klubéletre sok terv. De a kezdeti nagy lelkesedés sokaknál a tettek mezején elmúlott :) , aki pedig legény, vagy leány maradt a gáton, előbb utóbb belefáradt. Egy jól működő szervezethez kell a húzó ember, amiből sajnos errefelé nem sok akad. Ez tapasztalat.

Megosztás:

Itt debrecenben a legtöbb régebbi autós emberke már idősebb, vagy nagyon fiatal, azért nincs itt aktivitás. ...

Igazat adok annyiban, hogy nincs aktivitás, ez mondjuk sztem nem a kortól függ. Hiába volt pl a debreceni tali, sztem elég nagyszabású, taglétszámunk nem gyarapodott. Persze ezek az emberek újból eljönnek, ha lesz tali, de klubbozni nem akarnak.

Megosztás:

Igazat adok annyiban, hogy nincs aktivitás, ez mondjuk sztem nem a kortól függ. Hiába volt pl a debreceni tali, sztem elég nagyszabású, taglétszámunk nem gyarapodott. Persze ezek az emberek újból eljönnek, ha lesz tali, de klubbozni nem akarnak.

Én nem hiszem, hogy rajtad, vagy rajtam fog múlni, hogy pl. a mediterrán klub el fog húzni mellettünk klubélet terén, ez egyszerűen debrecennek köszönhető. Itt nem annyira aktívak, nyitottak az emberek. Semmilyen nonprofit, vagy művészi dologra. Akármerre mész Miskolc kivételével mindenhol nyitottabbak. Csak menj be egy galériába. Itt Debrecenben semmi absztraktot nem lácc, vagy csak elvétve, mindinkább tájképek, meg aktok. Az emberek nem mernek lépni az új irányába. Mammut tisztelet a kivételnek.

Lehet káromkodni? : Asztaqrvebesszemagezostön

Megosztás:

Pont ez fogalmazódott meg bennem,hogy itt felénk olyan fásultak az emberek.

Nem tudnak lelkesedni dolgokért,lefoglalja őket családjuk és önmaguk fenntartása.

Még ami ingyen lenne azért sem hajlandóak sokan fáradni(tiszt .a kiv.),ha meg még fizetni

is kell érte (mindegy mennyit) még 3 ezer ft. is sok.Lehet majd ha jön a tavasz akkor felébrednek a jó idővel.....

Ilyet meg,hogy nincs idejük az embereknek írni a fórumra......ugyanmár!Mindenki arra szakít időt amire akar!

Kötelezni ugysem lehet az embereket semmire.Ha nincs aktivitás itt ,akkor nincs....majd lesz!Lényeg a pozitív hozzááállás!Akik maradtunk írunk ide is és máshova is a fórumon és kész!

Ha ketten-hárman írogatunk egymásnak ,akkor sincs baj!

Megosztás:

Endlos, értem én, nem is azt mondtam, hogy rajtam áll, én elkezdtem, azt hiszem :D megtettem az első lépést anno....húúúú, de rég volt :)

Corsika, én nem épp a fórumra irogatást gondoltam aktivitásnak, pláne ha helyben vannak az emberek...Mert persze kell az is, de én pl, sokkal nagyobb híve vagyok a régi kis összejöveteleknek. És sajnos az időt nem mindig magunk alakítjuk, ezt én mostanában tapasztalom, ezért is jártam erre is régen.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.