Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

reggelt!

sajnos a házibuhera mindig ilyen,bármiről is legyen szó :) tapasztalat :) :)

Akinek mindig ilyen, annak új autót ajánlanék. De aki szeret szerelni, és érzéke is van hozzá, annak vmi komolyabbat, ami kihívást jelent.

-- Kadett is kapott egy kis gittet, ami a bogárból megmaradt, pont elég volt a frissen kasztnizott részre. Nemsoká kis javítófestékkel összedolgozom.

c20let vectra?

hmm... 4x4, 204 paci. Fincsi.

Van olyan? Mikori évjárat körül? Mindjárt rákeresek.

Ohh esznemhiszemel: hogy lett ez 249 LE?

2003 óta várom, hogy végre kijöjjön, sokan meg még nem is hallottak róla :-DDD Úristen. Nekem még meg is van a 2003-as Opel újság, amiben több oldal van róla apró részleteiben. Asszem ez már üti bármeik Audit, vagy Bentley-t.

Insignia_Conc_2003_1.jpg

További infó

És a totalcaros nagyszöveg

Megosztás:

Szép!

De biztos mire szériagyártásba kerül,kicsit más lesz!

2003 óta többször is vitték autókiállításra a conceptet, de nem változtattak semmit. Addigra a Crhysler már kijött ugya az S300-zal, meg hasonló dolgokat prószálnak művelni mások, ugye az Audi hűtőrácsát ha megnézed. Nem tartom jó ötletnek, ha kijön egy koncepció, és tárgyéven belül nem valósítják meg. A konkurens márkák formatervezői mindig az ien kiállításokon caklatnak ötletekért.

Most, hogy leesett ez a nagy hó, érdekes lesz lecsiszolgatni a zennapi anyagot, :-)) De csak ilyenkor csinálhatom, amikor kedvesem itthon van.

Megosztás:

2003 óta többször is vitték autókiállításra a conceptet, de nem változtattak semmit. Addigra a Crhysler már kijött ugya az S300-zal, meg hasonló dolgokat prószálnak művelni mások, ugye az Audi hűtőrácsát ha megnézed. Nem tartom jó ötletnek, ha kijön egy koncepció, és tárgyéven belül nem valósítják meg. A konkurens márkák formatervezői mindig az ien kiállításokon caklatnak ötletekért.

Most, hogy leesett ez a nagy hó, érdekes lesz lecsiszolgatni a zennapi anyagot, :-)) De csak ilyenkor csinálhatom, amikor kedvesem itthon van.

Ezt most nem érteni,én lenni külföldi túriszt! :)

Megosztás:

Ezt most nem érteni,én lenni külföldi túriszt! :)

Tegnapi. Nekiestem jó kis jeges szélben. Nagyon bennem vannak már ezek a fényezési reflecxek, nem bírom abbahagyni. :-)) Lecsiszolok mindent, ami kiáll :-)) Najó, az antenna még megvan.

Hát nem lehet könnyű mgválni attól az ótótól, amit sokáig hajtottál.

Megosztás:

Hello Minden Opelesnek!

Pár hete én is boldog tulaja vagyok egy szép 6 éves F Astrának itt Debrecenben.

Nagy öröm, nagyon jó autó!

Kellene bele viszont a egy fényszóróemelő motor a bal oldalába mert az sajnos nem jó.

Valószínűleg elkopott egy fogaskerék, és ezért csak forog folyamatosan, szóval lehet csak azt kell cserélni. (remélem)

Honnan tudnék beszerezni ilyesmit reális áron? Tudnátok bontós címeket , illetve opel bolt címeket, telefonszámokat adni?

Van rajt pár karc, és ezeket szeretném kijavíttatni. Tudtok megbízható fényezőt ajánlani a városban, vagy a környéken?

Árban, hogy kalkuláljak ilyen javításokra? Fogalmam sincs mennyibe kerül az ilyesmi.

Előre is köszönöm!

Megosztás:

Hello Minden Opelesnek!

Pár hete én is boldog tulaja vagyok egy szép 6 éves F Astrának itt Debrecenben.

Nagy öröm, nagyon jó autó!

Kellene bele viszont a egy fényszóróemelő motor a bal oldalába mert az sajnos nem jó.

Valószínűleg elkopott egy fogaskerék, és ezért csak forog folyamatosan, szóval lehet csak azt kell cserélni. (remélem)

Honnan tudnék beszerezni ilyesmit reális áron? Tudnátok bontós címeket , illetve opel bolt címeket, telefonszámokat adni?

Van rajt pár karc, és ezeket szeretném kijavíttatni. Tudtok megbízható fényezőt ajánlani a városban, vagy a környéken?

Árban, hogy kalkuláljak ilyen javításokra? Fogalmam sincs mennyibe kerül az ilyesmi.

Előre is köszönöm!

West Autóalkatrész, a Cora mögött, ahol az autógáz töltőkút is van. Bont is, meg új is van neki.

Telefonszámot és pontos címet asszem korábban már írtam be ide.

Másik hely a Derék utcai Opel bolt.

Fényezőt nem tudok ajánlani.

Bontó terén még talán a mikepércsi úti bontót lehet megnézni, nagy a kínálatuk, csak olykor magasak az áraik.

Megosztás:

mackósajtnak köszönöm a segítséget!

astradokinak pedig a felajánlást!

Szerelő ismerősöm van szerencsére, csak az alkatrészbeszerzésben kell segítség.

Ha valaki esetleg mégis tudna egy fényezőt akiben meg lehet bízni és nem kér el gigászi összeget egy kis javításért az szóljon bátran. :)

ELőre is köszönöm!

Megosztás:

mackósajtnak köszönöm a segítséget!

astradokinak pedig a felajánlást!

Szerelő ismerősöm van szerencsére, csak az alkatrészbeszerzésben kell segítség.

Ha valaki esetleg mégis tudna egy fényezőt akiben meg lehet bízni és nem kér el gigászi összeget egy kis javításért az szóljon bátran. :)

ELőre is köszönöm!

De ha igazán megbízható fényezést akarsz, meg kis kedvezményt is, és nem általlod pesten hagyni az autódat, akkor az Ople Gombosnál van kedvezmény az opelklubtagsági kártyával, és ott gondolom rövid határidőn belül megcsinálják. Debrecenben is vannak jó fényezők, de az árakkal nem nagyon vagyok tisztában. A határ utcán azt tudom, hogy nekem vmi 150-ért akarták lefényezni a kadettomat úgy, hogy csak kívülről. Nem szedték volna szét.

Mackó lehet, hogy megyünk be a városba, és akkor mi is benne vagyunk a kis taliban.

ezt sem én mondtam. :)

Mindjárt jön SöSa, és leszól. Főzzek addig egy teát?

Megosztás:

De ha igazán megbízható fényezést akarsz, meg kis kedvezményt is, és nem általlod pesten hagyni az autódat, akkor az Ople Gombosnál van kedvezmény az opelklubtagsági kártyával, és ott gondolom rövid határidőn belül megcsinálják. Debrecenben is vannak jó fényezők, de az árakkal nem nagyon vagyok tisztában. A határ utcán azt tudom, hogy nekem vmi 150-ért akarták lefényezni a kadettomat úgy, hogy csak kívülről. Nem szedték volna szét.

Pestre nem menék fel kis javítások miatt, de azért köszönöm, legfeljebb majd megkérdezem itt a Határ utcán én is.

Jó teázást! :)

Megosztás:

Endlos és Astradoki! Ilyen kib... hidegben nem sok kedvem van mászkálni, hogy őszinte legyek.

Ha esetleg a többiek is picit aktiválnák magukat, akkor jó lenne csinálni egy nagyobbacska talit nagyobb létszámmal.

(ettől független akinek van kedve, szívesen látjuk nálunk akár egy kávéra, teára :) )

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.