adorjant Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 jó reggelt! Corsika,gratulálok az új autóhoz,balesetmentes kilométereket,és sok sok élményt hozzá! (1.2 vs 1.6 :) ) ha pedig tényleg valós a kilométer,akkor sokáig fog benneteket szolgálni! a talin mi volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 a talin mi volt? Sötét este, hideg, sok beszélgetés, na meg pár hambi. Szerintem a hirtelen ötlet, és a kicsi létszám ellenére jó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Sötét este, hideg, sok beszélgetés, na meg pár hambi. Szerintem a hirtelen ötlet, és a kicsi létszám ellenére jó volt. na és kik voltak a résztvevők? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Astradoki, Jankó Zoli + párja, Endlos + Gyömbi meg mi Ildivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 jó reggelt! Corsika,gratulálok az új autóhoz,balesetmentes kilométereket,és sok sok élményt hozzá! (1.2 vs 1.6 :) ) ha pedig tényleg valós a kilométer,akkor sokáig fog benneteket szolgálni! a talin mi volt? Engem az érdekelne, hjogy siokkal jobban repít az 1.6-os astra, mint az 1.2-es corsa? Tudtommal a corsák jobbak Ez már majdnem AllRoad: http://www.origo.hu/auto/20070606szabadidoauto.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 A Corsám ezres 60 pónis volt ez meg 101 telivér és csak 70 kilóval több.A Corsa 930 kg ez meg 1000 kiló. Van különbség! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Astradoki felhívott, hogy elolvadt a H4 foglalata, bár én még csak nem is láttam olyat, gondolom nem egyezik a kadettjéval, tudtok esetleg olyat? Asszem én most hirtelen olyan bontót sem tudnék Ferin kívül, aki iesmi tart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 És mitől olvadt el? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Sziasztok! A probléma megoldva.Nem elolvadt hanem csak megolvadt a foglalat. A mikepércsire kimentem mert Feri nem tudott adni és ott kaptam ingyen. De felhívtam 1 alkatrészbeszerzőmet és kb 500 forint/pár -ért tud hozni. Amiről beszéltem neked Endlos barátom az a fényszóró izzó foglalata. Neked is olyan van a kadettbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Sziasztok! A probléma megoldva.Nem elolvadt hanem csak megolvadt a foglalat. A mikepércsire kimentem mert Feri nem tudott adni és ott kaptam ingyen. De felhívtam 1 alkatrészbeszerzőmet és kb 500 forint/pár -ért tud hozni. Amiről beszéltem neked Endlos barátom az a fényszóró izzó foglalata. Neked is olyan van a kadettbe. Bevallom, még mindig nincs a szemem előtt az alkatrész képe. Bár nemsoká úgyis szét kell szednem, mert a fényszóró foglalat állíthatósága lekorlátozódott azáltal, hogy az egyik csvar beszorult. Opel Kapitän? Sazl szerintetek ebbe milyen motor dukálna? Nagyon komoly engedélyeztetett hot-rod lenne belőle. Mondjuk egy sor6-os Omega autómata 24V-s moci? :-DD Neeeeeeeeem nincs még ennyi pénzem, csak álmodozok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Holnap délelőtt megyünk a Kenézybe,Laci merre leszel? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Holnap délelőtt megyünk a Kenézybe,Laci merre leszel? :) itthon, elvileg jön I_S is olajat átvenni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ha Betti bírja még a strapát lehet benézünk,majd csörgök,ha biztos lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 oksa! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ma "ügyeskedtem"! :) A hűtőrács vége,ami benyúlik a lámpa alá,kicsit görbe volt és meg akartam igazítani. Rájöttem ,hogy azért görbe,mert a tartó része van befelé nyomódva a lámpa alatt. Kiveszem az indexet,mi történt ...levált a búra róla! :) . Elkezdem a lemezt feszíteni erre lepattan róla a festék.... :) Visszaragasztom az idexbúrát pillanatragasztóval annak a gőze meg lemattította az index foncsorját! :D Ezek után mindent visszaszereltem a helyére és ittam egy SÖRT (hátha abban nem teszek kárt). Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ma "ügyeskedtem"! :) A hűtőrács vége,ami benyúlik a lámpa alá,kicsit görbe volt és meg akartam igazítani. Rájöttem ,hogy azért görbe,mert a tartó része van befelé nyomódva a lámpa alatt. Kiveszem az indexet,mi történt ...levált a búra róla! :D . Elkezdem a lemezt feszíteni erre lepattan róla a festék.... :) Visszaragasztom az idexbúrát pillanatragasztóval annak a gőze meg lemattította az index foncsorját! :lol: Ezek után mindent visszaszereltem a helyére és ittam egy SÖRT (hátha abban nem teszek kárt). Pedig olyan szép "ótó" volt. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Azért még menthető,legfeljebb veszek egy új indexet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Azért még menthető,legfeljebb veszek egy új indexet! :) Báááz. Még mindíg röhögök. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Én nem röhögtem!(akkor) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Én nem röhögtem!(akkor) :) Elhiszem. Ha velem történt volna, lehet, hogy már új indexek, meg lámpabúrák lennének a kocsin, mert szétvertem volna. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nem szabad bántani a kocsit...lelke van!!!!!(és érez)! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nem szabad bántani a kocsit...lelke van!!!!!(és érez)! :) Hát az van neki. Főleg mikor így megmakacsolja magát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 ez igaz! van lelkük: én a skodát szoktam szidni válogatott jelzőkkel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Szegényt én nem okolhattam,mert én voltam a hunyó! De mondhattam volna azt is,hogy tuningoltam az idexet ,mert lemattítottam... az pedig a hot-rod stílus egyik fő ismérve! :) Látjátok,ha ebből a szempontból nézzük mindjárt más... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Ma "ügyeskedtem"! :) A hűtőrács vége,ami benyúlik a lámpa alá,kicsit görbe volt és meg akartam igazítani. Rájöttem ,hogy azért görbe,mert a tartó része van befelé nyomódva a lámpa alatt. Kiveszem az indexet,mi történt ...levált a búra róla! :) . Elkezdem a lemezt feszíteni erre lepattan róla a festék.... :) Visszaragasztom az idexbúrát pillanatragasztóval annak a gőze meg lemattította az index foncsorját! :D Ezek után mindent visszaszereltem a helyére és ittam egy SÖRT (hátha abban nem teszek kárt). Nehari, lehet köcsög vagyok, de ezen csak röhögni tudok, de iszinyatosan. :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts