Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

Lehet. Vagy Maradok tisztán MOMC-os. Vagy maradok MOMC-os, és itt is maradok a seggemen. Még gondolkodom. Illetve ez így nem helyes. Egyelőre nem foglalkozom vele. :)

Egyébként mihez gratulálsz? Én csak úgy elmegyek oda, ha már arra járok. Nem leszek mediterrániai.

De nekik tényleg sok sikert. :)

Lehet, hogy újra részt vehetek egy régió megalakulásán. :)

erre céloztam

Megosztás:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Több Astrát(98-99.-est 600-700 ezer körül) és Vectrát(95-96-os szintén 600-700 ezr körül) is kinéztem,végigjárjuk mindet amit csak tudunk és a legmegfelelőbbet elhozzuk!

Nem hiszem el, hogy autómataváltós 4x4-es C25XE B-Vectra-t kaphatok már 600ezerért. Kérek linket.

Szerintetek milyen csapágy lenne, ami nekem jó lenne? MNásfél évet bírtak a Unixos első kerékcsapágyaim. :-(( Vmi volframos kéne, vagy nemtudom.

Megosztás:

Nem hiszem el, hogy autómataváltós 4x4-es C25XE B-Vectra-t kaphatok már 600ezerért. Kérek linket.

Szerintetek milyen csapágy lenne, ami nekem jó lenne? MNásfél évet bírtak a Unixos első kerékcsapágyaim. :-(( Vmi volframos kéne, vagy nemtudom.

4x4 B vectrában nem volt

C25XE sem

Zoli! Hahó! :)

Megosztás:

katalizátor a C25XE-n is volt.

A Folytás meg olyan, hogy lehet némi fejlesztésnek köszönhetően maradt a teljesítmény.

Na meg egy i500 b vectra még ettől is erősebb. :)

AMúgy nemtod, hogy világszerte mexűntették a B-Vectra idejében a 4x4-et, vagy csak magyarországon volt ilyen kicsi választék?

Nioncs erről vmi netes oldal? A B-Vectra története :-))

Huhh fórumon belül is találtam erről pár dolgot, meg egy komplett topicot.

Na most akkor aztán vmi kib@f0tt csúnyát mondanék, h9ogy ez mennyire férfinemiszerv@: Uhh Muhh basszuhh

Huhh jó volt látni a régi Opelos arcokat. Azért ha nem is házastársak vagyunk, de azért átéltünk már együtt eztazt. Bár Szabot, meg Lujdzsi, meg Nyuis, meg Adorjanti, na mind1. MAjd ha egyszer jó előre megbeszéljük. Talán nálunk lesz majd egy kis bográcsozás jó időben. Meg bütykölés, ami kell.

----------------------- :-)) Offroad Gyorsulás, őzles, egyebek,

Megosztás:

Már pont kérdezni akartam mi volt!

Én is haza jöttem,hoztam magammal Pestről egy 1999-es metál sötétzöld F Astra Sedant 1,6 16V mocival(101 lóval, szervó,centrál,légzsák van benne.)128 ezer km(óra szerint)valóságban is annyi lehet,mert nincs megkopva sem a sebváltó burkolat sem a kézifékkar burkolata,a pedálok taposó felülete is kb.ennek megelelően kopott.A motorja szépen jár,hamar visszaejti alapjáratra a fordulatot.Kivül pár karcolás ,a kulcslyuk körül a kilincsnél,nem rozsdásodik még sehol.Szépen haza jöttünk vele,úgyhogy remélem nem lesz problémás!Holnap teszek fel képeket!(ja:750e. magyar pénz volt)

Megosztás:

Már pont kérdezni akartam mi volt!

Én is haza jöttem,hoztam magammal Pestről egy 1999-es metál sötétzöld F Astra Sedant 1,6 16V mocival(101 lóval, szervó,centrál,légzsák van benne.)128 ezer km(óra szerint)valóságban is annyi lehet,mert nincs megkopva sem a sebváltó burkolat sem a kézifékkar burkolata,a pedálok taposó felülete is kb.ennek megelelően kopott.A motorja szépen jár,hamar visszaejti alapjáratra a fordulatot.Kivül pár karcolás ,a kulcslyuk körül a kilincsnél,nem rozsdásodik még sehol.Szépen haza jöttünk vele,úgyhogy remélem nem lesz problémás!Holnap teszek fel képeket!(ja:750e. magyar pénz volt)

Aszittem, 99-ben már a G sorozat ment. Akkor ennyiért nem is volt sok ez érte. Asszem végre egy piros gyári GSi ######trá-t látni élőben, nagyon jó volt. Illik a Józsihoz. De azt azért nem kakarom nagyon elhinni, hogy baráti áron tud nekem a szerelőhaverja air-ride-ot készíteni. Mert ha csak beszereli, azt, amiket árulnak, az alsó hangon 500ezer.

Megosztás:

Pont ilyen zöld f astrán tanultam vezetni :) Igaz az csak 1.4 volt ráadásul gázzal de örültem neki, hogy nem egy apró suzuki alton vagy swiften tanulhatok hanem rendes autó méretű verdán :) Na meg soha sem felejtem el, hogy ránézek nem is olyan nagy de ha beülök olyan óriásinak tűnik a belső tere :)

Megosztás:

Seth, kicsit fájdítom a szíved! Bánhatod, hogy nem jöttél Kisasszondra, fergeteges buli volt! :) Volt ott Chilis bab, zsíroskenyér, nyúlizé (nem paprikás, nem sülthús, hanem valami más, de nagyon finom volt). Továbbá hebrákolás, Huszi puttonyosában hátsóajtónyitókeresőjáték, kecskepásztorkodás (Fater ezzel az akciójával bevonul a világtörténelembe! :)), ivászat (iszonyat ésszel, rengeteg pia fogyott, de részeg embert nem lehetett látni), borotvahabbal, tejszínhabbal feldobott éjjeli móka, hajnali lefekvéssel.Még kis versikét is írtam: "Jó dolog a rája, de a Kadett klubnak nincsen párja!" :D Szóval asszem mostantól sűrűbben jelenek meg Kojak partijain. :) Jó fejek ezek a Kadettesek is. :lol:

Megosztás:

Seth, kicsit fájdítom a szíved! Bánhatod, hogy nem jöttél Kisasszondra, fergeteges buli volt! :lol: Volt ott Chilis bab, zsíroskenyér, nyúlizé (nem paprikás, nem sülthús, hanem valami más, de nagyon finom volt). Továbbá hebrákolás, Huszi puttonyosában hátsóajtónyitókeresőjáték, kecskepásztorkodás (Fater ezzel az akciójával bevonul a világtörténelembe! :)), ivászat (iszonyat ésszel, rengeteg pia fogyott, de részeg embert nem lehetett látni), borotvahabbal, tejszínhabbal feldobott éjjeli móka, hajnali lefekvéssel.Még kis versikét is írtam: "Jó dolog a rája, de a Kadett klubnak nincsen párja!" :lol: Szóval asszem mostantól sűrűbben jelenek meg Kojak partijain. :) Jó fejek ezek a Kadettesek is. :lol:

Nekem van egy kis emléktárgyam Kojaktól: C20NE (+ minden ami csak kell hozzá, hogy igazi GSi-m legyen), tőle hozta el Cat hozzám a cuccokat :) Majd legközelebb talán... valahogy az ilyen talikhoz vagy nincs kedvem vagy nem érek rá vagy inkább a barátnőmmel vagyok, neki pedig autóról inkább nem is mesélek semmit mert félt nagyon :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.