adorjant Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Lehet. Vagy Maradok tisztán MOMC-os. Vagy maradok MOMC-os, és itt is maradok a seggemen. Még gondolkodom. Illetve ez így nem helyes. Egyelőre nem foglalkozom vele. :) Egyébként mihez gratulálsz? Én csak úgy elmegyek oda, ha már arra járok. Nem leszek mediterrániai. De nekik tényleg sok sikert. :) Lehet, hogy újra részt vehetek egy régió megalakulásán. :) erre céloztam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Ja, értem már! :) Hát, lehet, hogy tényleg sok siker kell ahoz, hogy Kisasszondról eljussak Pécsre. Kojakkal eddig egyszer találkoztam, és akkor jóóóóól berúgtunk mindketten. Olyan másnaposan viszont inkább nem tolnám oda a képem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 'reggelt! Corsika,meglesz az új gép? mire esett végül a választásotok? Több Astrát(98-99.-est 600-700 ezer körül) és Vectrát(95-96-os szintén 600-700 ezr körül) is kinéztem,végigjárjuk mindet amit csak tudunk és a legmegfelelőbbet elhozzuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Szép napot a debreceni cartársaknak! Egy kérdésem lenne: nem tudjátok esetleg, ki hirdeti ezeket a felniket? Jól mutatnának a Caravanon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Több Astrát(98-99.-est 600-700 ezer körül) és Vectrát(95-96-os szintén 600-700 ezr körül) is kinéztem,végigjárjuk mindet amit csak tudunk és a legmegfelelőbbet elhozzuk! Nem hiszem el, hogy autómataváltós 4x4-es C25XE B-Vectra-t kaphatok már 600ezerért. Kérek linket. Szerintetek milyen csapágy lenne, ami nekem jó lenne? MNásfél évet bírtak a Unixos első kerékcsapágyaim. :-(( Vmi volframos kéne, vagy nemtudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Nem hiszem el, hogy autómataváltós 4x4-es C25XE B-Vectra-t kaphatok már 600ezerért. Kérek linket. Szerintetek milyen csapágy lenne, ami nekem jó lenne? MNásfél évet bírtak a Unixos első kerékcsapágyaim. :-(( Vmi volframos kéne, vagy nemtudom. 4x4 B vectrában nem volt C25XE sem Zoli! Hahó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 4x4 B vectrában nem volt C25XE sem Zoli! Hahó! :) X25XE? Az gyengébb nem? Akkor legyen A-Vectra, a külséjét könnyebb megváltoztatni, mint a belsejét. :-)) Mehet rá egy B-orr, és segg, a többi teccik. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 egál. 125 kw Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 egál. 125 kw Nem hiszem el, hogy egy folytott katalizátoros autó uannyi kw legyen, mint a tisztán járó őse. x-c Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 katalizátor a C25XE-n is volt. A Folytás meg olyan, hogy lehet némi fejlesztésnek köszönhetően maradt a teljesítmény. Na meg egy i500 b vectra még ettől is erősebb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 katalizátor a C25XE-n is volt. A Folytás meg olyan, hogy lehet némi fejlesztésnek köszönhetően maradt a teljesítmény. Na meg egy i500 b vectra még ettől is erősebb. :) AMúgy nemtod, hogy világszerte mexűntették a B-Vectra idejében a 4x4-et, vagy csak magyarországon volt ilyen kicsi választék? Nioncs erről vmi netes oldal? A B-Vectra története :-)) Huhh fórumon belül is találtam erről pár dolgot, meg egy komplett topicot. Na most akkor aztán vmi kib@f0tt csúnyát mondanék, h9ogy ez mennyire férfinemiszerv@: Uhh Muhh basszuhh Huhh jó volt látni a régi Opelos arcokat. Azért ha nem is házastársak vagyunk, de azért átéltünk már együtt eztazt. Bár Szabot, meg Lujdzsi, meg Nyuis, meg Adorjanti, na mind1. MAjd ha egyszer jó előre megbeszéljük. Talán nálunk lesz majd egy kis bográcsozás jó időben. Meg bütykölés, ami kell. ----------------------- :-)) Offroad Gyorsulás, őzles, egyebek, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Már pont kérdezni akartam mi volt! Én is haza jöttem,hoztam magammal Pestről egy 1999-es metál sötétzöld F Astra Sedant 1,6 16V mocival(101 lóval, szervó,centrál,légzsák van benne.)128 ezer km(óra szerint)valóságban is annyi lehet,mert nincs megkopva sem a sebváltó burkolat sem a kézifékkar burkolata,a pedálok taposó felülete is kb.ennek megelelően kopott.A motorja szépen jár,hamar visszaejti alapjáratra a fordulatot.Kivül pár karcolás ,a kulcslyuk körül a kilincsnél,nem rozsdásodik még sehol.Szépen haza jöttünk vele,úgyhogy remélem nem lesz problémás!Holnap teszek fel képeket!(ja:750e. magyar pénz volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Gratula Lajos! Sok km-t balaset és hiba nélkül! Jó volt a tali, bár picit hideg, picit rövid Picit kis létszámú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Már pont kérdezni akartam mi volt! Én is haza jöttem,hoztam magammal Pestről egy 1999-es metál sötétzöld F Astra Sedant 1,6 16V mocival(101 lóval, szervó,centrál,légzsák van benne.)128 ezer km(óra szerint)valóságban is annyi lehet,mert nincs megkopva sem a sebváltó burkolat sem a kézifékkar burkolata,a pedálok taposó felülete is kb.ennek megelelően kopott.A motorja szépen jár,hamar visszaejti alapjáratra a fordulatot.Kivül pár karcolás ,a kulcslyuk körül a kilincsnél,nem rozsdásodik még sehol.Szépen haza jöttünk vele,úgyhogy remélem nem lesz problémás!Holnap teszek fel képeket!(ja:750e. magyar pénz volt) Aszittem, 99-ben már a G sorozat ment. Akkor ennyiért nem is volt sok ez érte. Asszem végre egy piros gyári GSi ######trá-t látni élőben, nagyon jó volt. Illik a Józsihoz. De azt azért nem kakarom nagyon elhinni, hogy baráti áron tud nekem a szerelőhaverja air-ride-ot készíteni. Mert ha csak beszereli, azt, amiket árulnak, az alsó hangon 500ezer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 98-tól már volt G Astra,ez az F Astra Clasic amit vettem,csak elfelejtettem oda írni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 van bal oldala is? :) ui: mintha a jobbos sárvédő lett volna már fújva. Az első képen picit másnak tűnik az árnyalat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Nem ,nincs másik oldala,ez csak egy kartonból kivágott plakát! Ezer % ,hogy nem volt sosem festve(csak a gyárban!) :) Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Szép darab Corsika, rengeteg balesetmentes kilómétert vele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 lehet csak a kép csak, de nekem akkor is, annak tűnik. Am meg lényegtelen, mert lehet egy karc volt, ha volt. befogom, mert inkább legyek csak vaksi. :) sok bm mentes km-t még1x Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Pont ilyen zöld f astrán tanultam vezetni :) Igaz az csak 1.4 volt ráadásul gázzal de örültem neki, hogy nem egy apró suzuki alton vagy swiften tanulhatok hanem rendes autó méretű verdán :) Na meg soha sem felejtem el, hogy ránézek nem is olyan nagy de ha beülök olyan óriásinak tűnik a belső tere :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Seth, kicsit fájdítom a szíved! Bánhatod, hogy nem jöttél Kisasszondra, fergeteges buli volt! :) Volt ott Chilis bab, zsíroskenyér, nyúlizé (nem paprikás, nem sülthús, hanem valami más, de nagyon finom volt). Továbbá hebrákolás, Huszi puttonyosában hátsóajtónyitókeresőjáték, kecskepásztorkodás (Fater ezzel az akciójával bevonul a világtörténelembe! :)), ivászat (iszonyat ésszel, rengeteg pia fogyott, de részeg embert nem lehetett látni), borotvahabbal, tejszínhabbal feldobott éjjeli móka, hajnali lefekvéssel.Még kis versikét is írtam: "Jó dolog a rája, de a Kadett klubnak nincsen párja!" :D Szóval asszem mostantól sűrűbben jelenek meg Kojak partijain. :) Jó fejek ezek a Kadettesek is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Ja,azt nem is írtam még,hogy Opel Danubiás beszámított autó! Laci:Csütörtökön megyünk vele controllra Debrecenbe és majd jól megmutatom a kocsit neked,ha otthon leszel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Corsika! Tök jó vétel volt! nagyon szép :) sok örömet vele! látod, én is corsásként kezdtem, astrásként folytatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Köszi,majd idővel kiderül mennyire volt jó vétel! :) Nekem tettszik,szép és jól is megy.Megkapja hamarosan az új olajat,szűrőket stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Seth, kicsit fájdítom a szíved! Bánhatod, hogy nem jöttél Kisasszondra, fergeteges buli volt! :lol: Volt ott Chilis bab, zsíroskenyér, nyúlizé (nem paprikás, nem sülthús, hanem valami más, de nagyon finom volt). Továbbá hebrákolás, Huszi puttonyosában hátsóajtónyitókeresőjáték, kecskepásztorkodás (Fater ezzel az akciójával bevonul a világtörténelembe! :)), ivászat (iszonyat ésszel, rengeteg pia fogyott, de részeg embert nem lehetett látni), borotvahabbal, tejszínhabbal feldobott éjjeli móka, hajnali lefekvéssel.Még kis versikét is írtam: "Jó dolog a rája, de a Kadett klubnak nincsen párja!" :lol: Szóval asszem mostantól sűrűbben jelenek meg Kojak partijain. :) Jó fejek ezek a Kadettesek is. :lol: Nekem van egy kis emléktárgyam Kojaktól: C20NE (+ minden ami csak kell hozzá, hogy igazi GSi-m legyen), tőle hozta el Cat hozzám a cuccokat :) Majd legközelebb talán... valahogy az ilyen talikhoz vagy nincs kedvem vagy nem érek rá vagy inkább a barátnőmmel vagyok, neki pedig autóról inkább nem is mesélek semmit mert félt nagyon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts