Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

...

Mackó úr meg figyelhetne az útra,amikor HOB-298 jön vele szembe :) :)

Elnézést, nem vettem észre, pedig szoktam figyelni KDP, meg HOB rendszámokra, de tegnap napközben picit fáradt voltam. Az ucsó éjjelen a melóban úgy 3-4 órát sikerült aludni, de azt is széken ülve, vagyis inkább az asztalt megfejelve. Utána meg itthon nem volt lehetőségem, mert Lacust vérvételre vittük, aztán meg lurkókat a játszóházba, mi meg bevásároltunk, aztán hazafelé kocsihoz a cuccokat, és a poén, hogy este meg nem bírtam elaludni.

Megosztás:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Én meg vettem a kormányösszekötőt, meg két hátsó stabilizátor szilentet. Derék utca. 4400 volt kedvezménnyel. Igaz, még nincs papírra fektetve. de ők is adnak annyit, amennyit a csergő.

Engem meg bnőmet már megismernek ott, és automatikusan írják a kedvezményt, de olyan 10-15%-ot, és ráadásul ők is a UNIXnál vásárolnak, szal tutira több náluk, mint a monostorpályin. Bennük azt szeretem, hogy ha me3gbeszélünk vmit, akkor az úgy van. UNIXnál már soxor átbasztak.

Úristen ebből filmet lehetne csinálni:

Két hete volt a 45. születésnapom. Egyébként sem éreztem magam valami fényesen. Lementem reggelizni. A feleségem azt sem mondta: Jó reggelt, nemhogy Isten éltessen. A gyerekek sem mondtak semmit, teljesen hidegen hagytam őket. Úton az irodába már teljesen levert voltam.

Bementem az ajtón és Janet, a titkárnőm felállt és így szólt: Isten éltesse sokáig, főnök! Na, ettől egy kicsit mindjárt jobban lettem. Legalább egyvalaki nem felejtett el! Délig dolgoztam. Pontban 12-kor Janet bekopogott az ajtómon és azt mondta:

- Főnök, ma van a születésnapja. Menjünk el ebédelni, csak mi ketten!

Nem a szokásos étterembe mentünk, hanem egy hangulatos kis falusi lokálba, hogy egy kicsit magunk lehessünk. Ittunk két Martinit és elégedettek voltunk a kiváló ételekkel. A visszaúton Janet azt mondta:

- Tudja, olyan szép ez a mai nap, és ma van a születésnapja. Ne menjünk vissza az irodába! Menjünk fel hozzám és igyuk meg ott a délutáni kávét!

Így felmentünk a lakására és kávé helyett megittunk még két Martinit és kényelmesen elszívtunk egy-egy cigarettát. Egy idő után Janet így szólt:

- Ha Önt nem zavarja, felveszek valami kényelmesebbet. Csak beszaladok a hálóba, azonnal itt vagyok. Néhány perc múlva valóban jött is. A kezében egy születésnapi torta volt és őt követték: a feleségem, a gyerekeim és a közelebbi munkatársaink és a Happy Birthday-t énekelték.

És én ott ültem a heverőn, és ....... a zoknimon kívül semmi nem volt rajtam!

Megosztás:

Engem meg bnőmet már megismernek ott, és automatikusan írják a kedvezményt, de olyan 10-15%-ot, és ráadásul ők is a UNIXnál vásárolnak, szal tutira több náluk, mint a monostorpályin. Bennük azt szeretem, hogy ha me3gbeszélünk vmit, akkor az úgy van. UNIXnál már soxor átbasztak.

Na most ha UNIX-nál vennének is mindent, akkor is olcsóbban kapják, mint mi a 10% segítségével. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy drágább.

A másik, hogy több forrásuk van. :)

(Unixnál lehet akár 40%-uk is, na meg esetleg nagyker ár.)

Megosztás:

Tungsram Megalight +60% H4: eddig volt benne másfajta tungsram és egy philips izzó, egyik sem volt olcsó anno de ezek az új tungsram izzók nagyon jók! Egyáltalán nem sárga hanem fehér a fénye és sokkal ismétlem sokkal erősebb mint a réginek!

Sikerült frissíteni :)

Látszik, hogy használom? a lámpák itt már le vannak törölve :)

1 hét 1300km, nem is rossz :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.