mackosajt Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 ... Mackó úr meg figyelhetne az útra,amikor HOB-298 jön vele szembe :) :) Elnézést, nem vettem észre, pedig szoktam figyelni KDP, meg HOB rendszámokra, de tegnap napközben picit fáradt voltam. Az ucsó éjjelen a melóban úgy 3-4 órát sikerült aludni, de azt is széken ülve, vagyis inkább az asztalt megfejelve. Utána meg itthon nem volt lehetőségem, mert Lacust vérvételre vittük, aztán meg lurkókat a játszóházba, mi meg bevásároltunk, aztán hazafelé kocsihoz a cuccokat, és a poén, hogy este meg nem bírtam elaludni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Én meg vettem a kormányösszekötőt, meg két hátsó stabilizátor szilentet. Derék utca. 4400 volt kedvezménnyel. Igaz, még nincs papírra fektetve. de ők is adnak annyit, amennyit a csergő. Engem meg bnőmet már megismernek ott, és automatikusan írják a kedvezményt, de olyan 10-15%-ot, és ráadásul ők is a UNIXnál vásárolnak, szal tutira több náluk, mint a monostorpályin. Bennük azt szeretem, hogy ha me3gbeszélünk vmit, akkor az úgy van. UNIXnál már soxor átbasztak. Úristen ebből filmet lehetne csinálni: Két hete volt a 45. születésnapom. Egyébként sem éreztem magam valami fényesen. Lementem reggelizni. A feleségem azt sem mondta: Jó reggelt, nemhogy Isten éltessen. A gyerekek sem mondtak semmit, teljesen hidegen hagytam őket. Úton az irodába már teljesen levert voltam. Bementem az ajtón és Janet, a titkárnőm felállt és így szólt: Isten éltesse sokáig, főnök! Na, ettől egy kicsit mindjárt jobban lettem. Legalább egyvalaki nem felejtett el! Délig dolgoztam. Pontban 12-kor Janet bekopogott az ajtómon és azt mondta: - Főnök, ma van a születésnapja. Menjünk el ebédelni, csak mi ketten! Nem a szokásos étterembe mentünk, hanem egy hangulatos kis falusi lokálba, hogy egy kicsit magunk lehessünk. Ittunk két Martinit és elégedettek voltunk a kiváló ételekkel. A visszaúton Janet azt mondta: - Tudja, olyan szép ez a mai nap, és ma van a születésnapja. Ne menjünk vissza az irodába! Menjünk fel hozzám és igyuk meg ott a délutáni kávét! Így felmentünk a lakására és kávé helyett megittunk még két Martinit és kényelmesen elszívtunk egy-egy cigarettát. Egy idő után Janet így szólt: - Ha Önt nem zavarja, felveszek valami kényelmesebbet. Csak beszaladok a hálóba, azonnal itt vagyok. Néhány perc múlva valóban jött is. A kezében egy születésnapi torta volt és őt követték: a feleségem, a gyerekeim és a közelebbi munkatársaink és a Happy Birthday-t énekelték. És én ott ültem a heverőn, és ....... a zoknimon kívül semmi nem volt rajtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Engem meg bnőmet már megismernek ott, és automatikusan írják a kedvezményt, de olyan 10-15%-ot, és ráadásul ők is a UNIXnál vásárolnak, szal tutira több náluk, mint a monostorpályin. Bennük azt szeretem, hogy ha me3gbeszélünk vmit, akkor az úgy van. UNIXnál már soxor átbasztak. Na most ha UNIX-nál vennének is mindent, akkor is olcsóbban kapják, mint mi a 10% segítségével. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy drágább. A másik, hogy több forrásuk van. :) (Unixnál lehet akár 40%-uk is, na meg esetleg nagyker ár.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Sziasztok! Remélem ti jobban vagytok, engem ismét elővett a megfázás (egy hete voltam táppénzen). Corsika, ha látsz valami jót (Vectra A, Astra F), akkor szólhatsz nyugodtan. :) Na, gyorsan elutalom a tagságit. Épp ideje. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Nekem is jött az emlékeztető, de én még gondolkodom rajta. Lehet, hogy nem fizetem be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Nekem is jött az emlékeztető, de én még gondolkodom rajta. Lehet, hogy nem fizetem be. ne hisztizzé má,utaljad elfelé és kész :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Nem hiszti. Lehet, hogy MOTE helyett MVOK lesz. Jogaim ugyanazok maradnak, de megismerhetek egy újabb bandát is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 úgy hogy a régit leépíted? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Azt azért nem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 csak azért mert azt mondtad,hogy ne is számítsunk rád :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Utaltam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Sziasztok! Corsika, ha látsz valami jót (Vectra A, Astra F), akkor szólhatsz nyugodtan. :) Jó okés,persze csak utána,ha én már megvettem a legjobbat! :) :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 csak azért mert azt mondtad,hogy ne is számítsunk rád :) Mint Debreceni régiósra ne. Mint barátra ármikor. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Nem hiszti. Lehet, hogy MOTE helyett MVOK lesz. Jogaim ugyanazok maradnak, de megismerhetek egy újabb bandát is. El fogsz járni veterános klubgyűlésekre és talikra ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Csak annyira, mint a Mote-sokra. :) Nem tudom még, gondolkodom. Van rá még egy hónapom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Csak annyira, mint a Mote-sokra. :) Nem tudom még, gondolkodom. Van rá még egy hónapom. :) De akkor hogy akarod megismerni azt a társaságot ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Mind1, végülis hova tartozol, mindenhol szívesen fogják látni a midi sörpocakodat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 El fogsz járni veterános klubgyűlésekre és talikra ? :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 KÖZÉRDEKŰ, SÜRGŐS Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Én szombaton,ha minden jól megy kocsiért :) leszek Pesten! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Tungsram Megalight +60% H4: eddig volt benne másfajta tungsram és egy philips izzó, egyik sem volt olcsó anno de ezek az új tungsram izzók nagyon jók! Egyáltalán nem sárga hanem fehér a fénye és sokkal ismétlem sokkal erősebb mint a réginek! Sikerült frissíteni :) Látszik, hogy használom? a lámpák itt már le vannak törölve :) 1 hét 1300km, nem is rossz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 'reggelt! Corsika,meglesz az új gép? mire esett végül a választásotok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Sziasztok! Elmentem hétvégére Mediterrániába. Lehet, hogy újra részt vehetek egy régió megalakulásán. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 és utána lelécelsz az mvok-ba? :) egyébként sok sikert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Lehet. Vagy Maradok tisztán MOMC-os. Vagy maradok MOMC-os, és itt is maradok a seggemen. Még gondolkodom. Illetve ez így nem helyes. Egyelőre nem foglalkozom vele. :) Egyébként mihez gratulálsz? Én csak úgy elmegyek oda, ha már arra járok. Nem leszek mediterrániai. De nekik tényleg sok sikert. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts