Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Sziasztok!

Szeretném felpörgetni a Debreceni autós életet 1 kicsit.

Arra gondoltam mit szólnátok ahhoz ha mi is tartanánk a Lurdy talikhoz hasonló összejöveteleket.Akit érdekel az jelezze.

szia:) szoktunk találkozgatni.csak mostanában nem nagyon.mivel mindenkinek sok volt a dolga:) de ez csak az én véleményem

amugy jo az ötleted.

Megosztás:

cora mellett west autó alkatrészes Feribát keresd meg.

szerintem van neki.

Csak ne mondd neki, hogy Feribáá, mer segberúg. Simán csak Feri, és ne haragudj meg rá, iszonyatosan lefikáz, meg 2 óráig prédikál, tipikus magyar, aki meg akar győzni arról, hogy bármint csinálsz, az húdenagyon nehéz, meg húdenagyon drága, meg nemérdemes. De amúgy vadász csákó, meg 4x4ben eléggé ott van.

Megosztás:

Csak ne mondd neki, hogy Feribáá, mer segberúg. Simán csak Feri, és ne haragudj meg rá, iszonyatosan lefikáz, meg 2 óráig prédikál, tipikus magyar, aki meg akar győzni arról, hogy bármint csinálsz, az húdenagyon nehéz, meg húdenagyon drága, meg nemérdemes. De amúgy vadász csákó, meg 4x4ben eléggé ott van.

Pedig már útálom az ilyen prédikálós boltosokat, olyankor vhogy mindig rosszat szólok és haragszanak rám ami mondjuk cseppet sem érdekel...

Na de majd azt mondom neki, hogy 1.6D-m van és elromlott ezért kell egy másik bele, ebbe csak nem köt bele... :huh:

Megosztás:

Néha az én idegeimet is borzolta már, de amúgy jófej.

Én amúgy csak nagyon kivételes esetben mergyek hozzá, mert baszottul drága. Egy C20NE mociért, amit ugye már 35-ért megkapsz vaterán, ő 100 körül adna.

Na de majd azt mondom neki, hogy 1.6D-m van és elromlott ezért kell egy másik bele, ebbe csak nem köt bele... :huh:

Javaslom neked Jani a Gabit, akinek a számát már korábban megadtam, aki a Sofémnél dolgozik, ahol minden nap bezúznak egy ótót. Nekik nem kell elszámolniuk az alkatrészekkel, 1500-ért odadná neked a hűtőt. Ha együtt megyünk, akkor meg tutira. :-)) Szokott lenni 1.6D KAdett. Tudod, házgyár. Vagy tudodmit, felhívom most, hátha van.

A francba. Már megint elfelejtette nekem félretenni a kerékagyat :-(( Na ez a nagy hátránya ennek a srácnak, hogy mindig elfelejt mindent. Ha odamegyünk, és akkor van vmi, akkor szerencsénk van, ha kérem telcsiben, hogy ha jön valami, tegye már félrte, akkor az nem nagyon szokott összejönni. Ennyiből a Mackó verziója megbízhatóbb. De aszonta, hvjuk fel 20perc múlva, hogy megnézi a félrerakott hűtőket, van-e köztük 16D, és akkor már tudni fogja.

AZOK A NEMSEMMI SZÖVEGEK, NÉZD ALUL szal akkor ez lenne a kárhogysztájling?

Megosztás:

Astradoki, szoktam látni, hogy írsz, de este a gépen párom szokott dolgozni, eléggé sok most a meló, egy rovásírásos társasjátékot tervezünk, én nappal csinálom, ő meg este. Szal ne sértődj meg, ha ott nem válaszolok, mert örülök ha lefeküldhetek aludni. Viszont amikor kajálok, akkor ide fel szoktam jönni, szal ha ide írsz azt látni szoktam. Nyugodtan, írj, mindig szoktam válaszolni. És itt nincsenek illetéktelen személyek.

Megosztás:

Nem vagyok az a haragos tipus.Kitartást a melóhoz.

Hát a kitartást azt úggíypótolom, hogy amikor már kuiiszvagyok, egyszerűen lemegyek fél órára dolgozni kinti, vagy benti fizikai munkát. Attól sikerül visszaállnom a Photoshopra. Namidn1, bittosan értitek. Kis favágás, tűzre rakás, hegesztés, flxelés szerelés, ez-az. A házzal is haladni kell. (De ezt nem savanyúan mondom)

Na most akkor lassan magamban fogok itt beszélni. Vagy nézitek, csak nem tudok mit írni? Végülis lehet, hogy nem vagyunk annyira izgik.

Megosztás:

Nem. :)

Tényleg! Házzal hogy haladtok? Szerencsére idén is egész enyhe a tél, biztos el tudsz szöszmötölni rajta napközben, vagy hétvégén.

Hát nagyon apránként halad. Sajna messze van még az igazi konfortérzethez. De ha kész lesz, akkor nem ér fel vele semmi. (vagy legalábbis semmi rózsadombon kívüli)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.