rabtibus Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Sziasztok !! Először is köszönöm mindenkinek a matricás segítséget !! Sikerült vennem matricát azaz autóemblémát, itt Debrecenben teljesen újjat a Tóciban a Derék 113 alatt, a völgyben ! Jah és csak 980Ft volt ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 mert elfüstölt a rajta lévő panel. És eddig még nem sikerült találnom hozzá valót. 40gigás maxtor nekem 2 maxtorom is: 40 és 60 G-s..... ne vegyetek ilyet..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Sziasztok !! Először is köszönöm mindenkinek a matricás segítséget !! Sikerült vennem matricát azaz autóemblémát, itt Debrecenben teljesen újjat a Tóciban a Derék 113 alatt, a völgyben ! Jah és csak 980Ft volt ! :lol: Én nem értelek.........a tuningboltokban 10 ezer forintokat elkérnek egy jel nélküli hűtőrácsért,neked meg volt ingyen....és képes vagy tönkretenni egy matricával!!!! :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Én nem értelek.........a tuningboltokban 10 ezer forintokat elkérnek egy jel nélküli hűtőrácsért,neked meg volt ingyen....és képes vagy tönkretenni egy matricával!!!! :huh: :lol: Nah nem jó fogalmaztál, mivel ez egyben van a lökhárítóval így jelnélküli lökhárítóm volt , ha a második generációs Corsa B lökhárítóm lenne akkor nem is vettem volna semmit csak egy hűtőrácsot ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Aprót, az aprókért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Nah nem jó fogalmaztál, mivel ez egyben van a lökhárítóval így jelnélküli lökhárítóm volt Úristen,jelnélküli lökhárító! :huh: ............. :) az még a jelnélküli hűtőrácsnál is királyabb! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Úristen,jelnélküli lökhárító! :huh: ............. :) az még a jelnélküli hűtőrácsnál is királyabb! :lol: :D úgy látom formában vagy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Lassan-lassan kezdek megnyugodni! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Én meg lassan gyógyult vagyok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Re-Car Mobil Bt. Debrecen, Vécsey 28.! aki akarja, keresse fel őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Nekem nem hoz fel semmit! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Rabitus- nekem hasonló Corsám volt (színre is) 94. 12. havi city 3 ajtós. Nekem is újra kellett ragasztani a jelet, mert le készült esni. Szóval időnként érdemes ránézni, ha szerzel újat. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Rabitus- nekem hasonló Corsám volt (színre is) 94. 12. havi city 3 ajtós. Nekem is újra kellett ragasztani a jelet, mert le készült esni. Szóval időnként érdemes ránézni, ha szerzel újat. :huh: Okés , nagyon szépen köszönöm a jótanácsot !! enyém 96-os :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Nekem nem hoz fel semmit! :lol: szori... a hiba nem az ön készülékében van. :huh: amúgy erről volna szó, csak archív az a rész, ahova beírtam. Majd felélesztjük. Újabb céggel bővült a szaknévsor! A Re-Car Mobil Bt. Debrecen, Vécsey utca 28. szolgáltatásai: - Minden típusú személy és tehergépkocsi javítása - vizsgára felkészítés - szervízelés - "Háztól-házig" szolgáltatás - Számítógépes motordiagnosztika - Kipufogórendszerek javítása: típusdobok sportdobok 50-es, 60-as sportrendszerek flexibilis csövek, katalizátorok, végek Autómentés, gép, hajó, targonca szállítás 6+3 tonnáig belföldön és nemzetköziben is, kedvezményes tarifával. Érvényes MOTE tagságival rendelkező ügyfeleiknek 15% kedvezményt biztosítanak a tagsági kártya felmutatása esetén a mindenkori árakból. Elérhetőségek: Cím: Debrecen, Vécsei utca 28. Telefon: 52/523-958, 70/511-6473, 70/550-5900, 30/301-3478 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Köszi,így már sokkal jobb! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Re-Car Mobil Bt. Debrecen, Vécsey 28.! aki akarja, keresse fel őket. Most már műkszik a link klubtagoknak. Akik meg nézelődnek, azok az oldal teteje felé megtudhatják mit írtam. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Na akkor ez most milyen autó? Merhogy azt írja, hogy Bedford Blitz Ezen is Opel jel van :-// Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Télleg érdekesek!Lakóautót akarsz venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Az első (Bedford) nagyon buli kis autó! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Télleg érdekesek!Lakóautót akarsz venni? Nemcsak venni, hanem meg is akarom csinálni, teljes felújítás, tuning, belső luxus, és KPMvizsga. De nem most, majd ha túl vagyunk a házon, és a bogáron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Mi Skoda 1203-at vettünk majdnem (igaz, az nem lakóautó, csak kisbusz), de hoszabb kirádulőásokra jó. Pl. jó lenne egyszer egy hetet elcsavarogni a Tártában. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Micsoda terveik vannak egyeseknek. :lol: 1203 meg :huh: Skodás volnék én is, valahonnan... :) pl. minap is skoda kuplungot légtelenítettem a fater keresztapjának. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Nekem nincsenek különleges kívánságaim,most csak egy jó F Astrát szeretnék! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Na akkor ez most milyen autó? Merhogy azt írja, hogy Bedford Blitz Ezen is Opel jel van :-// Kooperáció mint fogalom ? :huh: Zoli biztos meg tudja mondani mi hogy merre mettől meddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Micsoda terveik vannak egyeseknek. :) 1203 meg :lol: Skodás volnék én is, valahonnan... :) pl. minap is skoda kuplungot légtelenítettem a fater keresztapjának. :D esteleg egy termosztátot nincs felesleges? lásd anyázós topic.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts