Korzika Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Ne add oda neki! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Edit meg pasizna! :huh: Mizu erre? Nálunk tarol az influenza. Srácok már kifelé mennek, mi a közepén vagyunk Ildivel. Hamarosan remélem vége. Tegnap már melózni sem bírtam menni, fájt mindenem. Most is még nem bírok elaludni. Mindenkinek minden jót, én lassan megpróbálok egyezségre jutni a kapalácsos emberkével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Jobbulást! nálunk is egyre több gyerek beteg a suliban, mi még bírjuk (lekopogom!!). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Robitussin! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Köszi! Aludtunk is vagy 9-ig, ha nem tovább. Én most már egész jól érzem magam, persze kérdés, hogy nem-e akar visszaesni a dolog. Fiúk már hangoskodnak, szóval jól vannak. Ildi van a legramatyabbul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Köszi! Aludtunk is vagy 9-ig, ha nem tovább. Én most már egész jól érzem magam, persze kérdés, hogy nem-e akar visszaesni a dolog. Fiúk már hangoskodnak, szóval jól vannak. Ildi van a legramatyabbul. Jobbulást. Nálunk is Edit a legbetegebb még, mi már kifelé megyünk belőle. Mondjuk én nem is voltam annyira beteg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nem tudom, hogy mutattam-e márAz ótónk Topi milyen is lett a kis amatőr festőművészi munka után, ez még nincs összeszerelve, és még jön rá lakkozás, meg dekoráció, de azért bázisszínnek kiváló :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nagyon jól néz ki!! Gratula! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Szép lett Zoli! Figyu! Nem csinálnál egy ilyen volt ilyen lett képpárt? Mert ahogy emlékszem, ahoz képest egetverő a változás (pozitív irányban). Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Manapság már sikerült javítaniuk az élettartamán, bár máég mindig nincs olyan tartós, mint az Otto felépítésüek. azt mondják,élettartamra bír annyit,mint egy otto motor.viszont utána nem lehetnem érdemes generálozni,hanem komplett motorcserét javasolnak.ez a hivatalos mazda javaslat persze egy sportautóban nem valószínűsíthető 300e km-es futásteljesítmény,a forszírozott használat miatt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Inkább mondjuk azt, hogy elenyészően kevés azon szakemberek száma, aki a Wankel-hez ért, így főként ezért nem érdemes a felújítással bajlódni, mert félő, hogy mr. kontár a neve. Rengeteg rx-7 tulaj van, akinek fel van újítva a Wankel. Nekik sikerült, mert informálódtak, és megtalálták a megfelelő szakit. Tudtommal hazánkban is van 1 jó wankel szaki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 a mazda csak azon az állásponton van,hogy motorcserét érdemes inkább. a rotorok "sarkain" levő tömítés megy ki rajtuk többnyire,ami olyasmi,mint otto-motoron a dugattyúgyűrű.ha jól tévedek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 az meg cserélhető. Ráadásul Wankel esetében nem lesz hordós a henger fala. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 cserélhető,de valamiért mégsem javasolják,mint írtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Akkor nem is veszek RX-8 -at! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 szar érzés lehet 9500ig pörgetni a 231 lovas kivitelt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Pfúúúújjjj,brrrrrrr! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 én azért elkenném a száját :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Sziasztok ! Mai tapasztalataim OPEL jel ügyben a lökösömre (mert ennek egybe van a rács a jelet tartó résszel): egyik helyen (Legányi utca) nem volt B-s Corsa, másik helyen (Mikepércsi út)megyek befelé tele Vauxhall Astákkal mind jobb kormányos , mondom jó helyre jöttem ha itt nincs akkor sehol, ######i odalép, mit szeretnél, mondom jelet, erre ő csak lökhárítóval együtt van, mondom nekem az van csak lelopták a jelet róla, az külön nem megy mondja, na jó mondom mennyi akkor a lökös, erre Ő: 15eFt !!!! , néztem egy nagyot dobtam egy sziát és eljöttem ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 az astra megfogná :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ez biztos! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 áhhh,nem kéne,nehéz lenne beszállni :) amúgy jól megy az rx-8 :lol: fékpadon kiforgatták 6. tiltásig,és valami 280at írt az óra :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Szép lett Zoli! Figyu! Nem csinálnál egy ilyen volt ilyen lett képpárt? Mert ahogy emlékszem, ahoz képest egetverő a változás (pozitív irányban). Csak az a gondom, hogy a régebbi winyómról nem tudom előhozni a régi képeket, mert elfüstölt a rajta lévő panel. És eddig még nem sikerült találnom hozzá valót. 40gigás maxtor Ez biztos! :huh: http://www.x-t-c.com/wallpapers/images/ope...a_xtreme_04.jpg Azért ezt ne hasonlítsd egy széria megvásárolható autóhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Azért ezt ne hasonlítsd egy széria megvásárolható autóhoz. A kérdés az volt,hogy megfogná-e egy Astra,nem az hogy megvásárolható-e az az Astra! :huh: De biztos lenne az OPC-k között olyan ,ami elkapná! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts