Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Edit meg pasizna! :huh:

Mizu erre?

Nálunk tarol az influenza. Srácok már kifelé mennek, mi a közepén vagyunk Ildivel.

Hamarosan remélem vége. Tegnap már melózni sem bírtam menni, fájt mindenem. Most is még nem bírok elaludni.

Mindenkinek minden jót, én lassan megpróbálok egyezségre jutni a kapalácsos emberkével.

Megosztás:

Köszi!

Aludtunk is vagy 9-ig, ha nem tovább.

Én most már egész jól érzem magam, persze kérdés, hogy nem-e akar visszaesni a dolog. Fiúk már hangoskodnak, szóval jól vannak. Ildi van a legramatyabbul.

Jobbulást.

Nálunk is Edit a legbetegebb még, mi már kifelé megyünk belőle. Mondjuk én nem is voltam annyira beteg.

Megosztás:

Manapság már sikerült javítaniuk az élettartamán, bár máég mindig nincs olyan tartós, mint az Otto felépítésüek.

azt mondják,élettartamra bír annyit,mint egy otto motor.viszont utána nem lehetnem érdemes generálozni,hanem komplett motorcserét javasolnak.ez a hivatalos mazda javaslat

persze egy sportautóban nem valószínűsíthető 300e km-es futásteljesítmény,a forszírozott használat miatt :huh:

Megosztás:

Inkább mondjuk azt, hogy elenyészően kevés azon szakemberek száma, aki a Wankel-hez ért, így főként ezért nem érdemes a felújítással bajlódni, mert félő, hogy mr. kontár a neve.

Rengeteg rx-7 tulaj van, akinek fel van újítva a Wankel. Nekik sikerült, mert informálódtak, és megtalálták a megfelelő szakit. Tudtommal hazánkban is van 1 jó wankel szaki.

Megosztás:

Sziasztok !

Mai tapasztalataim OPEL jel ügyben a lökösömre (mert ennek egybe van a rács a jelet tartó résszel): egyik helyen (Legányi utca) nem volt B-s Corsa, másik helyen (Mikepércsi út)megyek befelé tele Vauxhall Astákkal mind jobb kormányos , mondom jó helyre jöttem ha itt nincs akkor sehol, ######i odalép, mit szeretnél, mondom jelet, erre ő csak lökhárítóval együtt van, mondom nekem az van csak lelopták a jelet róla, az külön nem megy mondja, na jó mondom mennyi akkor a lökös, erre Ő: 15eFt !!!! , néztem egy nagyot dobtam egy sziát és eljöttem !

Megosztás:

Szép lett Zoli! Figyu! Nem csinálnál egy ilyen volt ilyen lett képpárt? Mert ahogy emlékszem, ahoz képest egetverő a változás (pozitív irányban).

Csak az a gondom, hogy a régebbi winyómról nem tudom előhozni a régi képeket, mert elfüstölt a rajta lévő panel. És eddig még nem sikerült találnom hozzá valót. 40gigás maxtor

Azért ezt ne hasonlítsd egy széria megvásárolható autóhoz.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.