Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

talán neked nem?

Talán nekem már nem. :huh: Pápá Debreceni régió. Haverság marad, olvasok, írok, ha arra járok, szólok, de semmi több.

Vezetőségi tagságomról tulajdonképp már lemondtam, a honnanban is csak Fehérvár szerepel. Csak az a fránya vezérlőpult nem működik, hogy a titulusomat vissza tudjam állítani csavargóra. Ennyi...

Megosztás:

Sziasztok !

Segítség kellene nekem egy pettynyi !

Valami elvetemült leszedte a jelet (matrica) az autóm elejéről, oda keresnék 72mm átmérőjű (70-72) Opel vagy Vauxhall jelet, jelképes áron, aki esetleg biztosan tudja hova menjek az lécci szóljon már rám MSN vagy itt esetleg !

Hallottam egy furcsát a Plaza garázsában levő autósboltos csókától:

azt mondta az autógyártók megtiltották az ilyen boltoknak hogy eredeti márkajelzéssel ellátott dolgokat áruljanak mint pl. matrica, kulcstartó egyebek ... , így azt ajánlotta hogy ha találok még valahol gyorsan vegyen meg a jelet (lehet kettőt is ha ilyen emberek vannak ), mert később csak a szalonokban fogok hozzájutni drágábban !

Ti hallottatok már erről esetleg ?

Köszi a segítséget előlre is ! :huh:

Megosztás:

Akkor Tomi ezt tőled nemnek vegyem? Igen hagyományos lagzi lenne, nem túl sok piával, de anál több hortobágyi hangulattal. Még az is lehet, hogy Víg-kendben, ha nem túl drága.

lagziról nem mondtam semmit,ne kavarjááá mááá :huh:

természetesen szívesen fogadom/fogadjuk a meghívást.ha akarod,menyasszonyi kocsit is adok :lol:

Megosztás:

kívűl egy álom,de a belseje nem tetszik...egyik új opelben sem.

de ha éjszaka hirtelen felriadok,verejtékes az arcom,akkor egy ilyenről álmodtam :huh:

néha el sem hiszem,hogy ilyen létezik és igazi és megveheti bárki.álomszép

Szerintem az opelek közül az F-Astrának van a lexebb belseje, az előttiek, és utániak már egyszerűbbek, amerikaiasabbak, silányabbak. Legalábbis összhatásra. Az enyém a legcsűnyább. :-))

lagziról nem mondtam semmit,ne kavarjááá mááá :lol:

természetesen szívesen fogadom/fogadjuk a meghívást.ha akarod,menyasszonyi kocsit is adok :D

Mennyasszonyi kocsinak a bogár tökéletes lesz, mivel addigra már az is kész lesz, nemsoká küldök képet róla. :-))

Megosztás:

kívűl egy álom,de a belseje nem tetszik...egyik új opelben sem.

de ha éjszaka hirtelen felriadok,verejtékes az arcom,akkor egy ilyenről álmodtam :huh:

néha el sem hiszem,hogy ilyen létezik és igazi és megveheti bárki.álomszép

Háááááááááááááááááát. Most ha választani lehetne, és a belső teret is nézzük akkor: Nem tuti, hogy jól linkeltem

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.