Korzika Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 szánt szándékkal jó lesz? :lol: bólogatós szmájli :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Endlos,az az astra szvsz igencsak csúnya :huh: Akkor Tomi ezt tőled nemnek vegyem? Igen hagyományos lagzi lenne, nem túl sok piával, de anál több hortobágyi hangulattal. Még az is lehet, hogy Víg-kendben, ha nem túl drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 talán neked nem? Talán nekem már nem. :huh: Pápá Debreceni régió. Haverság marad, olvasok, írok, ha arra járok, szólok, de semmi több. Vezetőségi tagságomról tulajdonképp már lemondtam, a honnanban is csak Fehérvár szerepel. Csak az a fránya vezérlőpult nem működik, hogy a titulusomat vissza tudjam állítani csavargóra. Ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Sziasztok ! Segítség kellene nekem egy pettynyi ! Valami elvetemült leszedte a jelet (matrica) az autóm elejéről, oda keresnék 72mm átmérőjű (70-72) Opel vagy Vauxhall jelet, jelképes áron, aki esetleg biztosan tudja hova menjek az lécci szóljon már rám MSN vagy itt esetleg ! Hallottam egy furcsát a Plaza garázsában levő autósboltos csókától: azt mondta az autógyártók megtiltották az ilyen boltoknak hogy eredeti márkajelzéssel ellátott dolgokat áruljanak mint pl. matrica, kulcstartó egyebek ... , így azt ajánlotta hogy ha találok még valahol gyorsan vegyen meg a jelet (lehet kettőt is ha ilyen emberek vannak ), mert később csak a szalonokban fogok hozzájutni drágábban ! Ti hallottatok már erről esetleg ? Köszi a segítséget előlre is ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Szerintem hülyeség. Vagy legalábbis csak ügyetlen próbálkozás. Egy dekoros akármikor akármilyen matricát varázsol neked két perc alatt. Ezt lehetetlen megakadályozni, akárcsak az illegális letöltéseket (amiket ugye itt senki sem csinál, mert az illegális! :huh:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Akkor Tomi ezt tőled nemnek vegyem? Igen hagyományos lagzi lenne, nem túl sok piával, de anál több hortobágyi hangulattal. Még az is lehet, hogy Víg-kendben, ha nem túl drága. lagziról nem mondtam semmit,ne kavarjááá mááá :huh: természetesen szívesen fogadom/fogadjuk a meghívást.ha akarod,menyasszonyi kocsit is adok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Szerintem pedig jó volt az a fehér G Astra!Én elfogadnám most :huh: ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 astrából vagy opc,vagy coupe turbo,gyári állapotban :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Vagy GTC! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 kívűl egy álom,de a belseje nem tetszik...egyik új opelben sem. de ha éjszaka hirtelen felriadok,verejtékes az arcom,akkor egy ilyenről álmodtam :huh: néha el sem hiszem,hogy ilyen létezik és igazi és megveheti bárki.álomszép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Télleg szép! :huh: (Nekem az első lámpa nem annyira gyere be). Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 jut eszembe,van egy eladó Sempron 2600 procim gyári hűtővel,és egy 160 gigás maxtor ata133 vinyó eladó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 kívűl egy álom,de a belseje nem tetszik...egyik új opelben sem. de ha éjszaka hirtelen felriadok,verejtékes az arcom,akkor egy ilyenről álmodtam :huh: néha el sem hiszem,hogy ilyen létezik és igazi és megveheti bárki.álomszép Szerintem az opelek közül az F-Astrának van a lexebb belseje, az előttiek, és utániak már egyszerűbbek, amerikaiasabbak, silányabbak. Legalábbis összhatásra. Az enyém a legcsűnyább. :-)) lagziról nem mondtam semmit,ne kavarjááá mááá :lol: természetesen szívesen fogadom/fogadjuk a meghívást.ha akarod,menyasszonyi kocsit is adok :D Mennyasszonyi kocsinak a bogár tökéletes lesz, mivel addigra már az is kész lesz, nemsoká küldök képet róla. :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 néha el sem hiszem,hogy ilyen létezik és igazi és megveheti bárki.álomszép mammamijjja, ez hihetetlenül észbontóan gyönyörű..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 mammamijjja, ez hihetetlenül észbontóan gyönyörű..... ugyehogyugye :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 kívűl egy álom,de a belseje nem tetszik...egyik új opelben sem. de ha éjszaka hirtelen felriadok,verejtékes az arcom,akkor egy ilyenről álmodtam :huh: néha el sem hiszem,hogy ilyen létezik és igazi és megveheti bárki.álomszép Háááááááááááááááááát. Most ha választani lehetne, és a belső teret is nézzük akkor: Nem tuti, hogy jól linkeltem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Háááááááááááááááááát. Most ha választani lehetne, és a belső teret is nézzük akkor: Nem tuti, hogy jól linkeltem Én ennek csak a motorterét nézem! Wankel moci! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Télleg szép! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Én ennek csak a motorterét nézem! Wankel moci! :huh: Manapság már sikerült javítaniuk az élettartamán, bár máég mindig nincs olyan tartós, mint az Otto felépítésüek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Ha már itt tartunk, hogy kinek mi tetszik: Külsőre: Belsőre: Motortérbe pedig egy ilyen: Nem vagyok válogatós, na! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 ahogy szokták mondani, ez is megérne egy hét ajtócsapkodást!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Ha ez így egyben nállam lenne, akkor a büdös életben nem csapkodnám az ajtaját! :huh: Különben is, csak saját magamnak faragom a szekeret, hisz a csajokat nem érdeklik a sportkupék. Áááá, dehogy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 azért vannak kivételek (Mantababy, Manta Hajni....) :huh: egyébéknt nekem ez a szinösszeállítás tetszik a legjobban (amit linkeltél) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Azért neked is bejön, ne tagadd! :huh: A színösszeállítás pedig tényleg pazar. Az Opel gyári versenyszínei. És még jól is mutat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Örülnék, ha a férjemnek lenne egy ilyenje. :huh: Illetve, mégse, mert csajozna vele.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts