Korzika Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Most figyuztam,hogy elértem az ezredik hozzászólást! :huh: Nem ment valami gyorsan,de innen lehet fejlődni! Mostanában valami bojkott van a Debreceni Opel clubnál?Alig írtok ide! A Roverre visszatérve,semmi bajom velük ,sőt mint írtam is tetszik is a 2-es és 75-ös sorozat.De mivel újat vagy1-2 évest nem tudok venni ,amivel még nem lehet nagy probléma(szűrő,olajcserén kivül),amit meg tudnék venni meg legalább is 10 év körüli lenne,amivel viszont már millió baj lehet,ráadásul a gyár már csődbe ment ,ezért az alkatrész ellátás is bajos lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Először is Gratula Lajos az 1000-hez, aztán meg részemről nincs bojkjott, csak épp picit élvezem a szabi utolsó napját, és közben szedem a lázcsillapítót, mert Tomi fiamról rám mászott a betegség. Holnap délelőtt mászkálnom kell a városban, aztán meg pihenni az idei év első műszakja előtt(éjjellel kezdek). Szóval én vagyok is, meg nem is. Olvasni olvasok, csak kevesebbet írok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Én már elkezdtem a melót,hát.............elég döcögősen ment tegnap,majdnem másfél hónap kihagyás után! De ma már kezdtem belejönni! Na ,akkor már leszünk ketten,akik ide írunk! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 jaja. Majd mindjárt ír Piista is, és akkor már 3-an. (remélem nem csak olvasni akar :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 De! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 hát akkor ezt megszívtam. Mindegy. Majd hoz nekem is egy buktát! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Hozni nekem is hozhatna! :lol: De igazit nem csak ilyen jpeg buktát! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 ja, pláne ne fánk legyen. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Fánk is jöhet ide!Bár mostmár lassan le kellene dőlni.Mindjárt holnap! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2008 Boldog születésnapot kívánok magunknak! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 köszi,viszont :lol: :huh: éljünk soká :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Úgy legyen! :lol: Végre,de jó,hogy itt vagytok! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Ja. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Ja. :huh: Mit nevetsz Sanyi? ui: Boldog szülinapot régió! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Azt, hogy erre az egy tömör, velős hozzászóláshoz három hét kellett! :huh: Amúgy amiket ez a ja magában foglal: -Ja, nem szeretem, ha télen az emberek nyűglődnek, hogy hideg van. Különben is, még -10 sem volt, úgyhogy hol itt a hideg? -Ja, boldog új évet! -Ja, éljetek, boldog 2. évfordulót! Nagyjából ezekről maradtam le mostanában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Nem maradtál le semmiről sem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Hogy állnak a gépsasok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Boldog szülinapoooot, boldog szülinapoooot, boldog szülinapot, debreceni Opelszekció!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Danke sör! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 -Ja, éljetek, boldog 2. évfordulót! talán neked nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 jut eszembe,születésnapi vacsival mi lesz? elég kevesen mocorgunk a témában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Mi nyitottak vagyunk rá. Ti eljönnétek nyáron egy lagziba, vmi erdei tóparti lovacskás stílusú kiülős egyestés verzióba? Tervbe lettük, ha összejön rá a pénz, és minden egyéb, akkor csinálunk egy esküvőt. 100-150 embernél többet nem nagyon akarunk, bár még fel kell mérni, hogy kik jönnének, ha nemmegoldható közterületen, akkor marad a hagyományos módi az iskolaépület, vagy egyéb hasonló beltéri dolog.----------------------------------- ------------------------------------------------------Más Hát aszittem, hogy nekem a G-Astra a szerelmem, de ahogy így egymás mellé álltunk, hmm-hmm, nem cserélném el. Hát nem véletlen az, hogy nekem KAdettom van. Aszittem azért, mert spórolós vagyok, de így ez a 2 kép megnyugtatott, hogy nekem ez az ideális autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Nem jár erre valaki véletlenül? astra kocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 szánt szándékkal jó lesz? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Endlos,az az astra szvsz igencsak csúnya :huh: Corsika,én az astrára annyit tudok mondani,hogy az a kereskedés a beszámított Opelekkel is foglalkozik,anno amikor az Astrámat vettem,voltam ott is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts