Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

Most figyuztam,hogy elértem az ezredik hozzászólást! :huh:

Nem ment valami gyorsan,de innen lehet fejlődni!

Mostanában valami bojkott van a Debreceni Opel clubnál?Alig írtok ide!

A Roverre visszatérve,semmi bajom velük ,sőt mint írtam is tetszik is a 2-es és 75-ös sorozat.De mivel újat vagy1-2 évest nem tudok venni ,amivel még nem lehet nagy probléma(szűrő,olajcserén kivül),amit meg tudnék venni meg legalább is 10 év körüli lenne,amivel viszont már millió baj lehet,ráadásul a gyár már csődbe ment ,ezért az alkatrész ellátás is bajos lehet!

Megosztás:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Először is Gratula Lajos az 1000-hez, aztán meg részemről nincs bojkjott, csak épp picit élvezem a szabi utolsó napját, és közben szedem a lázcsillapítót, mert Tomi fiamról rám mászott a betegség.

Holnap délelőtt mászkálnom kell a városban, aztán meg pihenni az idei év első műszakja előtt(éjjellel kezdek).

Szóval én vagyok is, meg nem is. Olvasni olvasok, csak kevesebbet írok. :huh:

Megosztás:

Azt, hogy erre az egy tömör, velős hozzászóláshoz három hét kellett! :huh:

Amúgy amiket ez a ja magában foglal:

-Ja, nem szeretem, ha télen az emberek nyűglődnek, hogy hideg van. Különben is, még -10 sem volt, úgyhogy hol itt a hideg?

-Ja, boldog új évet!

-Ja, éljetek, boldog 2. évfordulót!

Nagyjából ezekről maradtam le mostanában...

Megosztás:

Mi nyitottak vagyunk rá. Ti eljönnétek nyáron egy lagziba, vmi erdei tóparti lovacskás stílusú kiülős egyestés verzióba?

Tervbe lettük, ha összejön rá a pénz, és minden egyéb, akkor csinálunk egy esküvőt. 100-150 embernél többet nem nagyon akarunk, bár még fel kell mérni, hogy kik jönnének, ha nemmegoldható közterületen, akkor marad a hagyományos módi az iskolaépület, vagy egyéb hasonló beltéri dolog.-----------------------------------

------------------------------------------------------Más

Hát aszittem, hogy nekem a G-Astra a szerelmem, de ahogy így egymás mellé álltunk, hmm-hmm, nem cserélném el. Hát nem véletlen az, hogy nekem KAdettom van. Aszittem azért, mert spórolós vagyok, de így ez a 2 kép megnyugtatott, hogy nekem ez az ideális autó. Photo013.jpgPhoto014.jpg

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.