Szabbensz Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Boldog Karácsonyt, és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Betti ma este haza érkezett(hoztuk)a kórházból,úgyhogy nálunk már megvan az öröm! Ilyen nagy ajándékot még sosem kaptam karácsonyra! Mindenkinek Boldog Karácsonyt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Békés Boldog Karácsonyt és Nyugodt 2008-as esztendőt kivánok mindenkinek. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 KEKÜ! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Kódfejtés... Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! :( Viszont! És mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Kódfejtés... Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! :( Viszont! És mindenkinek! egy jó analitikus mindent rövidít! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Nálunk már járt a Jézuska! Srácok játszanak, én meg felhívtam a bent dolgozó kollégákat. A legnagyobb csomagot a délelőttös, az előírt 2 fő helyett egyedül dolgozó(ááá, dehogy szabálytalan) kolléga kapta, bár nem örült neki. Szedhette egyedül a szárítóból michelingumiemberkének beöltözve a 700 kg anyagot... (valahol köszönheti a kollégáinak... bár nem érdemelte meg) Viszont lehet 26.-án mégsem kell menjek melózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Nálunk is járt,már kora délután!Biztos akkor itt nálunk kezdett! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Szisztok, én is kihányok min1kinek kellemes sok locsolót, és húslés ünnepeket, ha esetleg vkinek hiányzunk, akkor telcsizzetek, és ma délután összeugorhatunk, most megyünk be városba, és akkor nem kellene megiint bemennem. De végülis kiszámíthatatlan, hogy mikor megyünk be megint, mert lehet, holnap is be kell bojler alkatrészért, vagyis nem, 27.-én a bogárért megyünk Józsára, hazahozom, mert kész van rajta a bázis, már csak lakk réteg kell rá, és azt inkább majd itthon. Szal akkor is bemegyünk, ha vki nagyon uncsizik, nyamind1, nem erőszag, csak disznyó orr. Nagyon örömteli, hogy így karácsonytájt a kutyusunk is meghalt, meg a bojler is tönkre ment, meg sok érdekes dolog történik, de hát a türelem tornaterem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Lökött! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Ejha! Nagy a csend! Most pihenitek ki a sok ünnepi bejglit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAPtile Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Üdw mindenki! Kicsit bajban vagyok! Nincs egy motortér rajzotok?! Küldhetnétek mailban, ha valakinek esetleg van, megköszönném! (raptile@vipmail.hu) THX! ~RAPtile~ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Milyenre gondolsz,kicsit bővebben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAPtile Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Milyenre gondolsz,kicsit bővebben. Spec. meg kellene találnom a benzincsövet, úgy, hogy még hál' istennek sosem kellett megtalálnom, ráadásul épp nem vagyok akna közelben, így fenntről elérném?! (motortér) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Spec. meg kellene találnom a benzincsövet, úgy, hogy még hál' istennek sosem kellett megtalálnom, ráadásul épp nem vagyok akna közelben, így fenntről elérném?! (motortér) :huh: Szerintem inkább a Vectra A -hoz írjál be ott biztos tudni fogják! Nekem még nem volt Vekim,de gondolom ugyanúgy jön fel alulról a tank felőli oldalon és kúszik fel a motor hátánál a befecskendezőhöz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Tibi! Kövesd le a dolgot a szívósortól. Egyszerű, bár nem tudom mit keresel a benzincsövön. Lehetséges, hogy amit keresel az a tank közelében van, az meg csak akna, vagy emelő. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Szállingózik a hó! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Itt ónos eső esik..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 itt meg nagy a csend. :huh: Alszanak a fiúk. És odakint csak hideg van. Mint minden télen.... és lassan már Sanyi sem szól meg ezért engem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Majd írunk egymásnak! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Rendben! Bettinek javul a lába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Igen javulgat,bár még soxor fáj,nyilall neki a bokája,sarka és ma a mellkasa is fájt,levegővételkor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Annak nem kéne. Nem lenne jó, ha még +ban le is betegedne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Jan 3.-án megyünk vissza kontrolra a Kenézibe,majdcsak mondanak valamit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Tényleg: Sanyi mindig kiakad, ha az időt szidjuk: tehát: jaj, de hideg van már napok óta, ez bosszantó!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts