Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Á, az genyaság lenne, meg hatalommal való visszaélés. ;) Majd januárban ha összejöttök, akkor egyétek meg közösen, és gondoljatok rám egy kicsit. :(

Sanyikám! Tiéd a 20000. is! Szóval nem úszod meg ennyivel! Januárban tuti nem jársz erre? Jó lenne pedig!

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Semmi gond! Módosítok pár dolgot, és kihozom mondjuk Corsikát győztesnek. :(

Én már így is győztesnek érzem magam!Ma a doki azt mondta neki,ha végig megy a folyosón járókerettel ,haza engedi!

Sajnos ez még pár nap lesz ,mert a 2 heti fekvéstől még gyengék a lábai!

Sörös Sanyi ügyes vagy nagyon, az ezredik oldalt is te kezdted meg és a 20 000..dik hozzászólás is a tied ! ;)

Elküldve

Szevasztok!!

Tönkrement az autórádióm :( és csak két hónapos.

CD/mp3 lejátszós, Watson márka. A kijelzője villog mint a bolond, ma meg már el is tűnt, csak a gombok világítanak.

A METRO ban vettem... de nemhiszem h cserélnék, ha beadom javítani, meg lehet többet nem látom... attól tartok.

Tud valaki valami autórádió szervízt, javítót, ahol meg tudják javítani?

Néztem a gúgl ban, kidobot céget

Szigi-Vill Bt.

Hajdú-Bihar megye, 4026 Debrecen, Darabos U. 18

Ha ez még él, valaki járt már itt? Vagy tudtok valami más helyet, ahova bevihetném javítani???

Üdv.:

Szabbensz

Elküldve
Nekem egy régi haverom ott dolgozik.Mindjárt pü-ben elküldöm a számát,hívd fel kérdezd meg,hogy mit szól hozzá!

Köszi a segítséget! Faterom ismeri ezt a céget, holnap beviszi a rádiót, s meglátuk mit szólnak hozzá. Remélem tudnak rajta segíteni.

Üdv.: Szabbensz

Elküldve

Üdv!

Bevitte ma fater a rádiót, de elküldték máshova... ott nemtudják megcsinálni :(

Amúgy az, hogy néhány adót kicsit zavarosan fog a rádióm, tudható be annak, hogy el van törve az antennám?

Tőből egy 45 fokot elhajlott (beletolattam egy bokorba), utánna kiegyengettem s kb 3cm t visszatoltam.

Meg tud valaki olyan antennáról, ami elektromosan kitolja magát, ha bekapcsoljuk a rádiót? jó ez a cucc? s lehet kapni az F Astrába? ez érdekelne :-)

Üdv.: Szabbensz

Elküldve

Gyárilag nem elektromos antenna van az Astrán,ott bal old.hátul??

Amugy sztem bárhol(Tesó, Corall...stb..) lehet elektr. antennát venni és csak be kell szerelni.

De a fix tehát nem mozgatható ant. is legalább olyan jó,A Corsán is olyan kb. 20 cm-es volt(gyári)

és tökéletes minőségű adás volt szegénykémen! :( sírósszmájli.....

Elküldve
Sörös Sanyi ügyes vagy nagyon, az ezredik oldalt is te kezdted meg és a 20 000..dik hozzászólás is a tied ! ;)

Ó, ez nem ügyesség, hanem szószátyárság! :( Az 1000. oldalt gondoltam bebohóckodom, de a 20000. hozzászólásba teljesen véletlenül futottam bele.

Elküldve
Gyárilag nem elektromos antenna van az Astrán,ott bal old.hátul??

Amugy sztem bárhol(Tesó, Corall...stb..) lehet elektr. antennát venni és csak be kell szerelni.

De a fix tehát nem mozgatható ant. is legalább olyan jó,A Corsán is olyan kb. 20 cm-es volt(gyári)

és tökéletes minőségű adás volt szegénykémen! :( sírósszmájli.....

Köszi!

Azt nemtudom, hogy gyárilag milyen van benne, de az enyémben a régi hagyományos antenna maradványai voltak mikor vettük. '92 es, F. (csak 2 része maradt, többit letörték). Ugyanolyat vettem bele, csak azt meg én törtem el :S

Jó lenne ha belehetne szerelni az elektromos antennát, csak a rádió csatlakozójával lehet gond, ha nemtudom összekötni az új antennáéval. Majd kitalálok valamit ;)

Elküldve

hello mindenki!

úgy látom zajlik az élet az opelesek háza táján :( ;) törés törés hátán :)

nagyon durva ez az időjárás,tiszta korcsolyapálya az összes út...félek kimenni ebben a szar időben,és nem magam miatt :(

Elküldve

Halihó! Látom, mennek itt a dolgok nélkülem is! :(

Corsika, ezek szerint a nejed otthon karácsonyozhat? Ez jó hír!

Sanyi, a pizza a tied. Amit mondtam, megmondtam. Gondolom te nem kólát kérsz hozzá... ;)

Elküldve

Jó reggelt mindenkinek! ;)

Nekem jól indult a nap , mert Betti telefonált,hogy a vizit után varrat szedés és holnap jöhet haza végre!!!!!!!!!!!! :( !!!!!!!!!!!!!!!

Elküldve
Jó reggelt mindenkinek! ;)

Nekem jól indult a nap , mert Betti telefonált,hogy a vizit után varrat szedés és holnap jöhet haza végre!!!!!!!!!!!! :( !!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon örülünk, és bízunk a mihamarabbi felépülésben :)

Elküldve

Sajnos sokat dolgozok, épp ezért mivel valószínűleg már nem fogok erre járni, kívánok most mindenkinek nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket.

kari-251_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A többi a jókívánságok között :(

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.