mackosajt Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Nem vagyok én Forest Gump :) Bakker...akkkor nem jó csatornán vagyok?? :blink: Akkor ez itt egy reality show? nem film? :lol: De még lehetsz! :D :) Akkor mikor lesz az a film? :o B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Bakker...akkkor nem jó csatornán vagyok?? :blink: Akkor ez itt egy reality show? nem film? :) Akkor mikor lesz az a film? :) :lol: Majd ha megjárom Vietnámot, és elmegyek rákot halászni a Velencei tóra! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Majd ha megjárom Vietnámot, és elmegyek rákot halászni a Velencei tóra! :blink: az elsőt szerintem lehet könnyebb kivitelezni, csak anyagin múlik... a második kicsit húzósabb, mert nem tudom, mennnyi rák lehet a Velencei tóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 És majd úgy leszel nyuszival mint a borsó meg a héja. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 az elsőt szerintem lehet könnyebb kivitelezni, csak anyagin múlik... a második kicsit húzósabb, mert nem tudom, mennnyi rák lehet a Velencei tóban. Nyaranta a parton elég sok van belőlük. Igaz, hogy nem tarisznya, meg folyami, meg ilyesmi, csak bőr... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 És majd úgy leszel nyuszival mint a borsó meg a héja. :) Szia! Szombaton tudsz jönni! Nyaranta a parton elég sok van belőlük. Igaz, hogy nem tarisznya, meg folyami, meg ilyesmi, csak bőr... Akkor bebuktam! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 És igen! Jelentem ezennel megvan a debreceni Chat topicnak a 100. oldala! Pezsgő pukkan! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 És igen! Jelentem ezennel megvan a debreceni Chat topicnak a 100. oldala! Pezsgő pukkan! :) Ráadásul én nyitottam a 100.oldalt! Ufff, ilyen szószátyár vagyok? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Sajnos szombaton tuti nem tudok menni,ugyanis nappalos leszek,7-től 19 óráig. :) ,majd innen szurkolok nektek. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Nyomorult 12 órás műszak... Nem sok rosszabb van annál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Sajnos szombaton tuti nem tudok menni,ugyanis nappalos leszek,7-től 19 óráig. :) ,majd innen szurkolok nektek. :blink: Kááár.... Mi meg majd gondolunk rád! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 És majd úgy leszel nyuszival mint a borsó meg a héja. :D :blink: :) :) :lol: Ez a mondat volt a kedvencem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 :blink: :) :) :lol: Ez a mondat volt a kedvencem! Hazaértél? Kocsi rendben? Semmi zaj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 :blink: :) :) :lol: Ez a mondat volt a kedvencem! Jó is az a film, nagyon eltalálták, és a legjobb embert választották főszereplőnek. (Bár B.B. sem kutya! :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 Hazaértél? Kocsi rendben? Semmi zaj? Igen, rendben!Olyannyira boldog vagyok!!! :D Pedig fékeztem ám rendesen!Bár igaz hülye módra ma tűsarkúban mentem, aminek hegyes az orra :) , alig éreztem a pedálokat, szokatlan még :blink: de kerekeket csikorgatni jó :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Jó is az a film, nagyon eltalálták, és a legjobb embert választották főszereplőnek. (Bár B.B. sem kutya! :)) Hát igen... ha nem akarja, hogy beessen az eső a szájába, kénytelen kézen állni! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Igen ,ezt a filmet nem lehet megunni. :) Akárhányszor néztem mindig volt benne valami ujdonság amin lehetett vihogni. :) Nekem az is tetszett,hogy amikor már nagyon milliomos volt,akkor ingyen nyírta a füvet. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Igen ,ezt a filmet nem lehet megunni. :) Akárhányszor néztem mindig volt benne valami ujdonság amin lehetett vihogni. :) Nekem az is tetszett,hogy amikor már nagyon milliomos volt,akkor ingyen nyírta a füvet. :blink: Az az egész fil csupa poén, meg csuda jó... Persze nem csak poénok vannak benne... Egyszerűen JÓ!! Most viszont megyek...mára végeztem...fiúk nyűgösek, asszony készíti a kajoszt... megyek! Jó éjt mindenkinek! Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Sziasztok! Megjártuk a tessszkót, állítólag nagyon jó akciók voltak, de én nem láttam ilyesmit.... :blink: Meg egy kicsit terepautóztam, mert a garázs környékén méteres vizek vannak, plusz jó kis dagonya. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Megjártuk a tessszkót, állítólag nagyon jó akciók voltak, de én nem láttam ilyesmit.... :blink: Erről én is hallottam. Állítólag minden olcsóbb a 20%-os ÁFA miatt. Csak azt felejtették el közölni, hogy az alapárat meg felelemlték. :) Ahogy mackosajt írta a rendszámom leolvasható a képek között. A lustábbaknak: JAG-020. Innentől kezdve aki nem szólít uramnak, azt hadbíróság elé állíttatom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 SzaboT, te honnan szerezted az avatar képedet? Másoknál is láttam már hasonlót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Sziasztok! Az előbb kint voltam cigizni...jön ki a garázsból a suzukival nagybátyám, majd mikor kiszáll, hogy az ajtót becsukja, kérdez: - "Ugye vizsgán nem baj, ha nem teljesen tiszta a kocsi?" - Csak nem szedik le érte a fejed. Januári a kocsitok? - "Nem. Szeptemberben járt le, csak nem vettük észre." - Szerencséd, hogy nem kaptak el, meg így jártátok meg pestet is. - "Hát, igazából a rendőr vette észre... de rendes volt, se büntetés, se kpm-es vizsga." - Szerencséd volt! És elment levizsgáztatni a kocsit...persze útvonalengedélyről nem hallott. :D :) Bakker, azt eddig is tudtam, hogy figyelmetlenek, de azt nem, hogy ennyire! :) Viszont a rendőr rendes volt! 1 jó pont a yard-nak! :blink: Ezt a legutóbbit a mackósajt képtárában, szabot képei közt találtam :o Majd msnen átküldöm ami még nincs meg nektek! Akkor ugye nem baj, hogy összegyűjtöttem őket? B) Meg ezután is szeretném gyűjteni őket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Viszont a rendőr rendes volt! 1 jó pont a yard-nak! És ezt az 1 jópontot az egész testület beossza az egész évre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 És ezt az 1 jópontot az egész testület beossza az egész évre... Nem évezredet akartál mondani véletlenül? :blink: :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 SzaboT, te honnan szerezted az avatar képedet? Másoknál is láttam már hasonlót. Netezés közben találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts