mackosajt Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Nem vagyok én Forest Gump :) Bakker...akkkor nem jó csatornán vagyok?? :blink: Akkor ez itt egy reality show? nem film? :lol: De még lehetsz! :D :) Akkor mikor lesz az a film? :o B)
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Bakker...akkkor nem jó csatornán vagyok?? :blink: Akkor ez itt egy reality show? nem film? :) Akkor mikor lesz az a film? :) :lol: Majd ha megjárom Vietnámot, és elmegyek rákot halászni a Velencei tóra! :D
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Majd ha megjárom Vietnámot, és elmegyek rákot halászni a Velencei tóra! :blink: az elsőt szerintem lehet könnyebb kivitelezni, csak anyagin múlik... a második kicsit húzósabb, mert nem tudom, mennnyi rák lehet a Velencei tóban.
Korzika Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 És majd úgy leszel nyuszival mint a borsó meg a héja. :blink:
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 az elsőt szerintem lehet könnyebb kivitelezni, csak anyagin múlik... a második kicsit húzósabb, mert nem tudom, mennnyi rák lehet a Velencei tóban. Nyaranta a parton elég sok van belőlük. Igaz, hogy nem tarisznya, meg folyami, meg ilyesmi, csak bőr...
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 És majd úgy leszel nyuszival mint a borsó meg a héja. :) Szia! Szombaton tudsz jönni! Nyaranta a parton elég sok van belőlük. Igaz, hogy nem tarisznya, meg folyami, meg ilyesmi, csak bőr... Akkor bebuktam! :blink:
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 És igen! Jelentem ezennel megvan a debreceni Chat topicnak a 100. oldala! Pezsgő pukkan! :blink:
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 És igen! Jelentem ezennel megvan a debreceni Chat topicnak a 100. oldala! Pezsgő pukkan! :) Ráadásul én nyitottam a 100.oldalt! Ufff, ilyen szószátyár vagyok? :blink:
Korzika Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Sajnos szombaton tuti nem tudok menni,ugyanis nappalos leszek,7-től 19 óráig. :) ,majd innen szurkolok nektek. :blink:
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Nyomorult 12 órás műszak... Nem sok rosszabb van annál.
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Sajnos szombaton tuti nem tudok menni,ugyanis nappalos leszek,7-től 19 óráig. :) ,majd innen szurkolok nektek. :blink: Kááár.... Mi meg majd gondolunk rád! :)
nyuszifül Elküldve Január3, 2006 Szerző Elküldve Január3, 2006 És majd úgy leszel nyuszival mint a borsó meg a héja. :D :blink: :) :) :lol: Ez a mondat volt a kedvencem!
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 :blink: :) :) :lol: Ez a mondat volt a kedvencem! Hazaértél? Kocsi rendben? Semmi zaj?
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 :blink: :) :) :lol: Ez a mondat volt a kedvencem! Jó is az a film, nagyon eltalálták, és a legjobb embert választották főszereplőnek. (Bár B.B. sem kutya! :D)
nyuszifül Elküldve Január3, 2006 Szerző Elküldve Január3, 2006 Hazaértél? Kocsi rendben? Semmi zaj? Igen, rendben!Olyannyira boldog vagyok!!! :D Pedig fékeztem ám rendesen!Bár igaz hülye módra ma tűsarkúban mentem, aminek hegyes az orra :) , alig éreztem a pedálokat, szokatlan még :blink: de kerekeket csikorgatni jó :) :lol:
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Jó is az a film, nagyon eltalálták, és a legjobb embert választották főszereplőnek. (Bár B.B. sem kutya! :)) Hát igen... ha nem akarja, hogy beessen az eső a szájába, kénytelen kézen állni! :blink:
Korzika Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Igen ,ezt a filmet nem lehet megunni. :) Akárhányszor néztem mindig volt benne valami ujdonság amin lehetett vihogni. :) Nekem az is tetszett,hogy amikor már nagyon milliomos volt,akkor ingyen nyírta a füvet. :blink:
mackosajt Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Igen ,ezt a filmet nem lehet megunni. :) Akárhányszor néztem mindig volt benne valami ujdonság amin lehetett vihogni. :) Nekem az is tetszett,hogy amikor már nagyon milliomos volt,akkor ingyen nyírta a füvet. :blink: Az az egész fil csupa poén, meg csuda jó... Persze nem csak poénok vannak benne... Egyszerűen JÓ!! Most viszont megyek...mára végeztem...fiúk nyűgösek, asszony készíti a kajoszt... megyek! Jó éjt mindenkinek! Sziasztok!
corsarulez Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Sziasztok! Megjártuk a tessszkót, állítólag nagyon jó akciók voltak, de én nem láttam ilyesmit.... :blink: Meg egy kicsit terepautóztam, mert a garázs környékén méteres vizek vannak, plusz jó kis dagonya. :)
szabot Elküldve Január4, 2006 Elküldve Január4, 2006 Megjártuk a tessszkót, állítólag nagyon jó akciók voltak, de én nem láttam ilyesmit.... :blink: Erről én is hallottam. Állítólag minden olcsóbb a 20%-os ÁFA miatt. Csak azt felejtették el közölni, hogy az alapárat meg felelemlték. :) Ahogy mackosajt írta a rendszámom leolvasható a képek között. A lustábbaknak: JAG-020. Innentől kezdve aki nem szólít uramnak, azt hadbíróság elé állíttatom! :)
corsarulez Elküldve Január4, 2006 Elküldve Január4, 2006 SzaboT, te honnan szerezted az avatar képedet? Másoknál is láttam már hasonlót.
mackosajt Elküldve Január4, 2006 Elküldve Január4, 2006 Sziasztok! Az előbb kint voltam cigizni...jön ki a garázsból a suzukival nagybátyám, majd mikor kiszáll, hogy az ajtót becsukja, kérdez: - "Ugye vizsgán nem baj, ha nem teljesen tiszta a kocsi?" - Csak nem szedik le érte a fejed. Januári a kocsitok? - "Nem. Szeptemberben járt le, csak nem vettük észre." - Szerencséd, hogy nem kaptak el, meg így jártátok meg pestet is. - "Hát, igazából a rendőr vette észre... de rendes volt, se büntetés, se kpm-es vizsga." - Szerencséd volt! És elment levizsgáztatni a kocsit...persze útvonalengedélyről nem hallott. :D :) Bakker, azt eddig is tudtam, hogy figyelmetlenek, de azt nem, hogy ennyire! :) Viszont a rendőr rendes volt! 1 jó pont a yard-nak! :blink: Ezt a legutóbbit a mackósajt képtárában, szabot képei közt találtam :o Majd msnen átküldöm ami még nincs meg nektek! Akkor ugye nem baj, hogy összegyűjtöttem őket? B) Meg ezután is szeretném gyűjteni őket! :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Január4, 2006 Elküldve Január4, 2006 Viszont a rendőr rendes volt! 1 jó pont a yard-nak! És ezt az 1 jópontot az egész testület beossza az egész évre...
mackosajt Elküldve Január4, 2006 Elküldve Január4, 2006 És ezt az 1 jópontot az egész testület beossza az egész évre... Nem évezredet akartál mondani véletlenül? :blink: :) :) :lol:
szabot Elküldve Január4, 2006 Elküldve Január4, 2006 SzaboT, te honnan szerezted az avatar képedet? Másoknál is láttam már hasonlót. Netezés közben találtam.
Recommended Posts