mackosajt Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 nincs mit, de ha csörögsz, akkor szerintem tudok fuvart biztosítani, mert szabadnap meg éjjeles meló következik. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Köszi,előre is,ha szükség lesz rá feltétlenül szólok! Ha olyan helyen járnál kérdezd már meg lécci,mennyit érhet a Corsa így ahogy van.2003-as októberi évjáratú z10 XEP motoros,47000 km volt benne,alap.Lassan be kellene határoljam az árát szegénynek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Áááá! Annyi mindent nem olvastam eddig, hogy azt sem tudom mit olvassak... Amúgy szép jó reggelt! Ma is csak köszönni van időm fellépni, de már ez is haladás. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Jó reggelt! Haladás, persze. A pizza felé. ;) már éhes vagyok. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Holnap reggel műtik a sarkát,utána 7-10 nap múlva engedik haza ,ha minden rendben megy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Holnap reggel műtik a sarkát,utána 7-10 nap múlva engedik haza ,ha minden rendben megy! Akkor számoljunk. Azt mondod, holnap műtik. Az 13-a. Szenteste 24-e. 7-10 nap múlva engedik haza. Vegyük a legrosszabb esetet, a 10 napot. 13+10=23. Juhhéj! :( Azért remélem, ennyire nem centizi ki a Jézuska, és már 20-án otthon lesz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 jó reggelt! SÜT A NAP ;) :( Corsika,remélem minden rendben zajlik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Reméljük a legjobbakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Dél körül lesz a műtét,gerincérzéstelenítéssel nem altatással.Ha minden jól megy 7-9 nap múlva engedik HAZA!!!! A kocsira nincs tippetek mennyit érhet most,lassan meg kellene hírdetnem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 én személy szerint nem vagyok tisztában a sérült autók áraival kapcsolatban Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Sajna nincs tippem se, mit érhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Majd érdeklődöm mindenfelé! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 esetleg ehhez lehet viszonyítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Megműtötték, a sarkát összecsavarozták.2 órás volt , altatással csinálták!Jól van felébredt nem sokkal utána mikor kihozták a műtőből,csak piszkosul fáj mostmár a lába,ahogy megy ki az érzéstelenítő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Na ennek örülünk. Reméljük hamar múlik a fájdalom, és hamar jön a gyógyulás is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 SZiasztok!Igaz hogy az ország nyugati felében élek,és nem felétek,de hadkivánjak mielöbbi mielöbbi gyógyulást, és fájdalom nélküli boldog karácsonyt :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Én innen az ország nem annyira nyugati részéről hasonló jókat kívánok! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Jó reggelt! Szépen lassan csak eljutunk az 1000.-hez. Már csak kb. 10 hozzászólás. Tomi! Lassan süthetik a pizzát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2007 Én is mihamarabbi felépülést kívánok! Arra gondoltam a kocsit illetően, hogy lehet az olimpiás Tamás tud valami irányt mutatni e kérdésben, de péntekenként általában nincs bent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2007 A januári évfordulós vacsira visszatérve, nekem január eleje nem jó, természetesen attól még tarthatjátok akkor, csak előre szólok, nehogy sértődés legyen belőle Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 én is jobbulást kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat,ha minden jól megy a jövő hétvégén már itthon lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Na most megyek melóba, addig kéretik nem elérni az 1000. oldalt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Ilyenkor indulsz dolgozni???Nem irígyellek! Tegnap műtötték Betti lábát,ma pedig azt mondta neki az operáló főorvos,hogy:kelj fel és járj!!! ;) :( Még mozdítani is alig bírja,nemhogy rááljon!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Igen, ilyenkor is meló. És bár bíztunk benne, de némi csúszás miatt a 26.-ai meló is biztos. Reméljük 29.-ére már tényleg nem kell bejönni. A járkálás meg nem tudom, de csípőcsont töréssel nem bitos, hogy komolyan gondolta a doki. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts